IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    и сега какво факушката (след дълбок и силно смислен анализ) каза, че днес ще потъва, а то нагоре при това с приличен оборот... ц не може така направо да се развалят всички сделки от днес.
    Смислен или безсмислен - давам моя гледна точка.
    Но едно е вярно - махнат ли картинката дето я пльоскаш отвреме-навреме - край с дълбокомислените ти коментари.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      и сега какво факушката (след дълбок и силно смислен анализ) каза, че днес ще потъва, а то нагоре при това с приличен оборот... ц не може така направо да се развалят всички сделки от днес.
      Не се притеснявай! Нещата скоро ще си дойдат на мястото, а разни там факита, гакита, закита и всякакви други "акита" най-вероятно отново ще си сменят никовете

Коментар

• и сега какво факушката (след дълбок и силно смислен анализ) каза, че днес ще потъва, а то нагоре при това с приличен оборот... ц не може така направо да се развалят всички сделки от днес.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Тримесечие???

Коментар

• И Титаник е бил пълен

Коментар

• важно е да плува

Коментар

• За потъващ кораб, доста купувачи има

А някой си продадоха акцйките тук, за да купят от патката. Ех колко мъка....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Може човек да се зачуди дали спасяват кораба или спасяват каквото може от потъващия кораб.
                  Ехх, от колко време го потапяте тоя кораб и все не потъва...

Коментар

• Може човек да се зачуди дали спасяват кораба или спасяват каквото може от потъващия кораб.

Коментар

• Относно Пластхим - има подробна информация в търговския регистър - старото фирмено дело е налично и всеки, който има желание да научи подробности може да си го прочете.

Останалото са празни приказки.
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/53713/5.html

http://www.investor.bg/news/article/54091/5.html

Ето от архива - нека всеки да пресмята както иска и да прецени сам за себе си прекарани ли са акционерите по някакъв начин.

Малко са тези дето си спомнят тези събития явно.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Първо - ми то си е същото - глупости се пишат само от глупаци, налЕ

Второ, не знам дали съм в грешка,просто питам, заяото ми е интересна компанията, а имам страннот чувство, че си правят врътки като Хим-а, дет всяка година правят по 100 милки печалба, ама дивидент за обикновените- йок. Ако някъде греша - ще си го призная, нямам мания за величие и недосегаемост

Трето - пуснал си ми данни за 1997, а за 2007 ми е лека мъгла - как така хем го купуват от некви манафи, хем Формопласт имат 49,82%, хем Еврохолд ги има същите - някакси не го проумявам. И как така сега манафите пак са си взели Пластхим, че чак и купуват Формопласт без 98 - би ли обяснил като за глупав човек. Благодаря.
                          Абе моля, глупости се пишат и от умни хора, понякога Пуснал съм ти достатачно данни по повод твоето предположение за да си потърсиш сам продължението и после може и да се извиниш, ако прецениш

Лека.

Коментар

но не ти, щото тук си лаик
                            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                              Първо не съм обиждал, а споделих че глупости не ми се четат!

Второ, ти си в грешка и трябва да се извиниш

От кой го взимат 2007, знаеш ли ?
                              Първо - ми то си е същото - глупости се пишат само от глупаци, налЕ

Второ, не знам дали съм в грешка,просто питам, заяото ми е интересна компанията, а имам страннот чувство, че си правят врътки като Хим-а, дет всяка година правят по 100 милки печалба, ама дивидент за обикновените- йок. Ако някъде греша - ще си го призная, нямам мания за величие и недосегаемост

Трето - пуснал си ми данни за 1997, а за 2007 ми е лека мъгла - как така хем го купуват от некви манафи, хем Формопласт имат 49,82%, хем Еврохолд ги има същите - някакси не го проумявам. И как така сега манафите пак са си взели Пластхим, че чак и купуват Формопласт без 98 - би ли обяснил като за глупав човек. Благодаря.
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

сигурно не е, предполагам, че някое РМД, с което на направена приватизацията на дружеството, но какво, как, кои са му членове и т.н. не ми се рови, тук има по-светнати, те могат да кажат. да ти прави впечатление факта,че това 98 го има и сред собствениците на Формопласт и сред собствениците на Пластхим-Т (псоред одита)и че има точно толкова акции, колкото Еврохолд "купува" през 2007, пък после ги "продава" и сега пак "продава" формопласт на "несвързано лице", естествено. Интересно ми е просто и питам а тук има разбирачи, които много знаят, но дали знаят нещо друго, освен да обиждат и после да реват като ощипани моми как била паднала дискусията в темата, е доста спорен въпрос. Та ще чакам "инсайдърите" по темата (но не ти, щото тук си лаик - това не е банковия сектор) да се изкажат, ако може без обиди
                                Първо не съм обиждал, а споделих че глупости не ми се четат!

Второ, ти си в грешка и трябва да се извиниш

От кой го взимат 2007, знаеш ли ?

ПЛАСТХИМ-Т АД

Детайли по сделката
                                Предмет на дейност: производство на полипропиленови тъкани шити торби, полипропиленови тъкани касетъчни торби, полипропиленови канапи за балиране, фолио от полиетилен високо налягане за селското стопанство, транспортни каси за: пиво, безалкохолни напитки, плодове и зеленчуци, пластмасови изделия за бита и други.
                                Продажбата на 67 262 броя акции, представляващи 72,41 % от капитала на дружеството е извършена на 19 декември 1997 г. в Агенцията за приватизация на основание чл. 3 ал. 1 т. 2, чл. 3 ал. 3, чл. 25 ал. 1 т.3 от ЗППДОП.
                                Договорът е сключен между Агенцията за приватизация, представлявана от Александър Съботинов и “Фамтекс” ООД, представлявано от Юсуф Яхов.
                                Купувач е “Фамтекс” ООД със седалище и адрес на управление Тервел.
                                Цената за 72,41 % от капитала на дружеството е 4 150 000 щатски долара, платими както следва:
                                - 30 % в брой в деня на подписване на договора;
                                - 20 % в брой в срок до 30 дни от подписването на договора;
                                - 50 % в срок до 45 дни от подписването на договора чрез държавни дългосрочни облигации, емитирани по реда на ЗУНК и деноминирани в щатски долари.
                                Други задължения на купувача по договора:
                                - да направи инвестиции в размер на 3 256 000 щатски долара за срок до 5 години;
                                - да осигури поддържането на средносписъчния брой на заетите по трудов договор 654 лица, както и да открие нови 146 работни места за срок до 5 години;
                                - да запази основния предмет на дейност на предприятието за срок до 5 години.
                                Структура на собствеността към момента на продажбата
                                - 9,49 % са усвоени чрез схемата за масова приватизация;
                                - 18,10 % са предназначени за продажба при преференциални условия на лицата по чл.5 ал. 2 от ЗППДОП.
                                Last edited by prodigal; 26.09.2010, 21:59.

Коментар

Working...
                                X