If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Берта ебати и еврохолда Хахахахах какво движение през 10 ст направи.Днес понакупих с парите от вчерашната продажба на лев Спекулантска артия си е била тая
Абе разкарах една част на левче през 8-9 ст разлика.Не че съм го очаквал да стане точно днес ама ще видим накъде ще задуха вятъра следващите дни.Очквам да се заиграем малко около 90 ст.
Никой нищо не казва от ОСА-та?
"...Румънците ще застраховат
задължително домовете си..." - В. Дневник
Я кажете това топли ли ни поне или не предлагаме общо застраховане в Румъния?
Никой нищо не казва от ОСА-та?
"...Румънците ще застраховат
задължително домовете си..." - В. Дневник
Я кажете това топли ли ни поне или не предлагаме общо застраховане в Румъния?
Днес проверих как е завършила търговията от вчера и гледам контрирал съм Патките.За 2 дена над 10 % печалба дойде от това дърво.Ако още има натиска на еврохолда ще превърна Патките в еврохолд.
Индианец,стига си прибирал бе!!!Има и други хора!!!
Мече, 100К трябва да ми ги дадеш с отстъпка. Около 90% дисконт
Гетоф,
ако те притеснява числото ще ги прехвърляме по 777 акции няколко стотин пъти ....комисионните са от мен....
Посредникът ще е навит и по 10 акции да прехвърляме....ако искаш и нотариално заверени ще бъдат с химикалка и тефтерче.......бонус
Е, то ще си покоаже, не може да се знае предварително. Все пак си мисля, че тук имаше гърчуля сред инвеститорите. Не бих се учудил и ако продължат да кешират, независимо от резултати, конюнктури, т.н. Не е препоръка разбира се.
Коментар