IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И ДНЕС ОТНОВО СЕ ГЪРЧИТЕ ОТ СПАЗМИ.

Коментар

• Ех тия ми разбиха мечтите тука, а аз ги чакам след 1-2-год. да ми докарат 100-200% печалба! Няма нищо с дивидента от другите пак ще си купя тука, на инат и срещу тълпата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от James Brown is dead Разгледай мнение
        Е и? Какво като увеличили капитала бе Кермит?
        няма страшно, може да докарат пак някакъв растеж в консолидирания отчет. Отчети да искаш. Не е препоръка
        Last edited by Zaki; 02.07.2010, 12:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
          Е, то ще си покоаже, не може да се знае предварително. Все пак си мисля, че тук имаше гърчуля сред инвеститорите. Не бих се учудил и ако продължат да кешират, независимо от резултати, конюнктури, т.н. Не е препоръка разбира се.
          на мен ми звучи разумно, май ще вземеш да познаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            ...наякой разтовари един самосвал акции...
            само от спекулативно гледна точка в момента е рисковано за покупка. Някой продава без да се замисля....?
            Който е излезнал на 30 на един лев май е направил добра сделка....

Коментар

• ...наякой разтовари един самосвал акции...
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• УВЕЛИЧАВАЛИ КАПИТАЛА. ДА УВЕЛИЧАТ ПЕЧАЛБАТА, ПАРДОН ПЪРВО ДА ЗАЛИЧАТ ЗАГУБИТЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                  Авто Юнион Груп е предпиело следните действия, чийто ефект ще бъде видян още в отчетите на
                  компанията към 30.06.2010, а именно:
                  Увеличение на капиталите на редица дружества:
                  o Ауто Италия – от 850 000 на 5 млн.лева
                  o Стар Моторс – от 5 000 на 1 500 000 лева
                  o Гранспорт Ауто – от 50 000 на 800 000 лева
                  o Милано Моторс – 540 000 на 1 300 000 лева
                  Е и? Какво като увеличили капитала бе Кермит?

Коментар

• Авто Юнион Груп е предпиело следните действия, чийто ефект ще бъде видян още в отчетите на
                    компанията към 30.06.2010, а именно:
                    Увеличение на капиталите на редица дружества:
                    o Ауто Италия – от 850 000 на 5 млн.лева
                    o Стар Моторс – от 5 000 на 1 500 000 лева
                    o Гранспорт Ауто – от 50 000 на 800 000 лева
                    o Милано Моторс – 540 000 на 1 300 000 лева
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
                      Да бе, спокойно, всички ти вярваме.
                      Това е единствената борса в света на която всички печелят МНОГО !
                      Аз дотук не съм чул някой да загуби. Особено при Еврохолда...
                      Благодаря за доверието.Да ти се връща

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        хехехехе та то ако беше така аз да бях се обаждал при всяка акция Виж преди това какво съм писал и какви са ми били намеренията
                        Да бе, спокойно, всички ти вярваме.
                        Това е единствената борса в света на която всички печелят МНОГО !
                        Аз дотук не съм чул някой да загуби. Особено при Еврохолда...

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх Разгледай мнение
                          по принцип уважавам много мненията на индианеца, ама на всяко едно движение на различни акции той все е купил и продал или обратното - вече ми звучи малко във сферата на фантастиката!

Да взема и аз да правя така,а ?
                          Много ме знаете !
                          хехехехе та то ако беше така аз да бях се обаждал при всяка акция Виж преди това какво съм писал и какви са ми били намеренията

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Браво бе индианец.Ти нямаш пропуск!!!Хвала на такЪви спекуланти!!!
                            Мерси ама чак пък да нямам пропуск е малко силно казано.Късметче беше въобще не съм си мислел че ще направи такова движение вчера до 1 лев ама си го написах на Бертата че ще ги чакам на 90 ст и така и стана.

Коментар

• по принцип уважавам много мненията на индианеца, ама на всяко едно движение на различни акции той все е купил и продал или обратното - вече ми звучи малко във сферата на фантастиката!

Да взема и аз да правя така,а ?
                              Много ме знаете !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Берта ебати и еврохолда Хахахахах какво движение през 10 ст направи.Днес понакупих с парите от вчерашната продажба на лев Спекулантска артия си е била тая
                                Браво бе индианец.Ти нямаш пропуск!!!Хвала на такЪви спекуланти!!!

Коментар

Working...
                                X