И ДНЕС ОТНОВО СЕ ГЪРЧИТЕ ОТ СПАЗМИ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от James Brown is dead Разгледай мнениеЕ и? Какво като увеличили капитала бе Кермит?Отчети да искаш. Не е препоръка
Last edited by Zaki; 02.07.2010, 12:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеЕ, то ще си покоаже, не може да се знае предварително. Все пак си мисля, че тук имаше гърчуля сред инвеститорите. Не бих се учудил и ако продължат да кешират, независимо от резултати, конюнктури, т.н. Не е препоръка разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение...наякой разтовари един самосвал акции...
Който е излезнал на 30 на един лев май е направил добра сделка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАвто Юнион Груп е предпиело следните действия, чийто ефект ще бъде видян още в отчетите на
компанията към 30.06.2010, а именно:
Увеличение на капиталите на редица дружества:
o Ауто Италия – от 850 000 на 5 млн.лева
o Стар Моторс – от 5 000 на 1 500 000 лева
o Гранспорт Ауто – от 50 000 на 800 000 лева
o Милано Моторс – 540 000 на 1 300 000 лева
Коментар
-
Авто Юнион Груп е предпиело следните действия, чийто ефект ще бъде видян още в отчетите на
компанията към 30.06.2010, а именно:
Увеличение на капиталите на редица дружества:
o Ауто Италия – от 850 000 на 5 млн.лева
o Стар Моторс – от 5 000 на 1 500 000 лева
o Гранспорт Ауто – от 50 000 на 800 000 лева
o Милано Моторс – 540 000 на 1 300 000 леваНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнениеДа бе, спокойно, всички ти вярваме.
Това е единствената борса в света на която всички печелят МНОГО !
Аз дотук не съм чул някой да загуби. Особено при Еврохолда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениехехехехе та то ако беше така аз да бях се обаждал при всяка акцияВиж преди това какво съм писал и какви са ми били намеренията
Това е единствената борса в света на която всички печелят МНОГО !
Аз дотук не съм чул някой да загуби. Особено при Еврохолда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от цар плъх Разгледай мнениепо принцип уважавам много мненията на индианеца, ама на всяко едно движение на различни акции той все е купил и продал или обратното - вече ми звучи малко във сферата на фантастиката!
Да взема и аз да правя така,а ?
Много ме знаете !Виж преди това какво съм писал и какви са ми били намеренията
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеБраво бе индианец.Ти нямаш пропуск!!!Хвала на такЪви спекуланти!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБерта ебати и еврохолдаХахахахах какво движение през 10 ст направи.Днес понакупих с парите от вчерашната продажба на лев
Спекулантска артия си е била тая
Коментар
Коментар