IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При нашата ликвидност, всеки който притежава над 10000 акции е ГОЛЯМ инвеститор
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
      Аз като гледам тълпата купува. Продавача е един, голям и информиран. Така че ако играеш срещу тълпата, трябва да продаваш. Иначе не ми се струва разумно да вкарваш изкарани от печеливши позиции пари, в губещи такива.
      Адмирации,ОК.Не знам дали имаш акции,но логика притежаваш.

Коментар

• Защо продължава натиска тук?
        Вече сме на 0.82лв., а натиска продължава
        Не е ли време да обърнем тренда и да започнем да възстановяваме позициците си и дори да растем?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          С оптимизъм или песимизъм ?
          Ташунко, как ги виждаш нещата от индианския лагер ?

Коментар

• С оптимизъм или песимизъм ?

Коментар

• Как е днес настроението? Заредени ли сме с оптимизъм.

Коментар

• Ракетата излита.... Купувай народе.....
                Смело и безотговорно! Загубите скоро ще бъдат печалби...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Ех тия ми разбиха мечтите тука, а аз ги чакам след 1-2-год. да ми докарат 100-200% печалба! Няма нищо с дивидента от другите пак ще си купя тука, на инат и срещу тълпата!!!

Аз като гледам тълпата купува. Продавача е един, голям и информиран. Така че ако играеш срещу тълпата, трябва да продаваш. Иначе не ми се струва разумно да вкарваш изкарани от печеливши позиции пари, в губещи такива.

Коментар

• Май вече е ред на БАНА Туканка май атрактивна става ценичката към 85 стинки Ша виим в пундрелник как ще се залети ..надоле или нагоре ...
                    Не е препоръка ...особенно за червенокожия брат

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Слушай, не ме пука за мненията ти. Не ме дразниш като пишеш. Но писането само с главни букви, а сега и с червено почва да ме дразни сериозно. Ако ще да си Уорън Бъфет, това е дразнещо и против правилата на форума. Считай го за последно предупреждение да ти издействам бан.
                      МНОГО НА ГОЛЯМ СЕ НАПРАВИ, С КАКВИТО ИСКАМ БУКВИ И ЦВЯТ ЩЕ ПИША, АКО БЕШЕ ЗАБРАНЕНО, НЯМАШЕ ДА Е ВЪЗМОЖНО, ЯСЕН ЛИ СЪМ.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                        СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СТЕ РАЗОЧАРОВАНИ, НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ИСКАТЕ СОФИКС ДА СЕ КАЧИ И КАК ЩЕ СТАНЕ КАТО ПОВЕЧЕТО КОМПАНИИ НЕ НИ ЗАСЛУЖАВАТ. ТРЯБВА ДА УМЕЕМ ДА СЕ ЦЕНИМ КАТО ИНВЕСТИТОРИ, ЗА ДА НИ ОЦЕНЯТ МАЖОРИТАРИТЕ.
                        Слушай, не ме пука за мненията ти. Не ме дразниш като пишеш. Но писането само с главни букви, а сега и с червено почва да ме дразни сериозно. Ако ще да си Уорън Бъфет, това е дразнещо и против правилата на форума. Считай го за последно предупреждение да ти издействам бан.
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СТЕ РАЗОЧАРОВАНИ, НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ИСКАТЕ СОФИКС ДА СЕ КАЧИ И КАК ЩЕ СТАНЕ КАТО ПОВЕЧЕТО КОМПАНИИ НЕ НИ ЗАСЛУЖАВАТ. ТРЯБВА ДА УМЕЕМ ДА СЕ ЦЕНИМ КАТО ИНВЕСТИТОРИ, ЗА ДА НИ ОЦЕНЯТ МАЖОРИТАРИТЕ.

Коментар

• пак ли през райфайзен сипва някой или?

Коментар

И ДНЕС ОТНОВО СЕ ГЪРЧИТЕ ОТ СПАЗМИ.
                              Да не би случайно предишният ти ник да е заядливецът!

Коментар

И ДНЕС ОТНОВО СЕ ГЪРЧИТЕ ОТ СПАЗМИ.
                                виж в темата за Монбат има питане към теб

Коментар

Working...
                                X