If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Аз като гледам тълпата купува. Продавача е един, голям и информиран. Така че ако играеш срещу тълпата, трябва да продаваш. Иначе не ми се струва разумно да вкарваш изкарани от печеливши позиции пари, в губещи такива.
Адмирации,ОК.Не знам дали имаш акции,но логика притежаваш.
Защо продължава натиска тук?
Вече сме на 0.82лв., а натиска продължава
Не е ли време да обърнем тренда и да започнем да възстановяваме позициците си и дори да растем?
Ех тия ми разбиха мечтите тука, а аз ги чакам след 1-2-год. да ми докарат 100-200% печалба! Няма нищо с дивидента от другите пак ще си купя тука, на инат и срещу тълпата!!!
Аз като гледам тълпата купува. Продавача е един, голям и информиран. Така че ако играеш срещу тълпата, трябва да продаваш. Иначе не ми се струва разумно да вкарваш изкарани от печеливши позиции пари, в губещи такива.
Май вече е ред на БАНА Туканка май атрактивна става ценичката към 85 стинки Ша виим в пундрелник как ще се залети ..надоле или нагоре ...
Не е препоръка ...особенно за червенокожия брат
Слушай, не ме пука за мненията ти. Не ме дразниш като пишеш. Но писането само с главни букви, а сега и с червено почва да ме дразни сериозно. Ако ще да си Уорън Бъфет, това е дразнещо и против правилата на форума. Считай го за последно предупреждение да ти издействам бан.
МНОГО НА ГОЛЯМ СЕ НАПРАВИ, С КАКВИТО ИСКАМ БУКВИ И ЦВЯТ ЩЕ ПИША, АКО БЕШЕ ЗАБРАНЕНО, НЯМАШЕ ДА Е ВЪЗМОЖНО, ЯСЕН ЛИ СЪМ.
СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СТЕ РАЗОЧАРОВАНИ, НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ИСКАТЕ СОФИКС ДА СЕ КАЧИ И КАК ЩЕ СТАНЕ КАТО ПОВЕЧЕТО КОМПАНИИ НЕ НИ ЗАСЛУЖАВАТ. ТРЯБВА ДА УМЕЕМ ДА СЕ ЦЕНИМ КАТО ИНВЕСТИТОРИ, ЗА ДА НИ ОЦЕНЯТ МАЖОРИТАРИТЕ.
Слушай, не ме пука за мненията ти. Не ме дразниш като пишеш. Но писането само с главни букви, а сега и с червено почва да ме дразни сериозно. Ако ще да си Уорън Бъфет, това е дразнещо и против правилата на форума. Считай го за последно предупреждение да ти издействам бан.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СТЕ РАЗОЧАРОВАНИ, НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ИСКАТЕ СОФИКС ДА СЕ КАЧИ И КАК ЩЕ СТАНЕ КАТО ПОВЕЧЕТО КОМПАНИИ НЕ НИ ЗАСЛУЖАВАТ. ТРЯБВА ДА УМЕЕМ ДА СЕ ЦЕНИМ КАТО ИНВЕСТИТОРИ, ЗА ДА НИ ОЦЕНЯТ МАЖОРИТАРИТЕ.
Коментар