If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Eха ..къде си ва Ташунко...изтърва промоцията на 80 стинки ....аааа или ти пушиш лулата и чакаш мълчаливо на по надоле ?
Нямам бърза работа бледолики.Аз съм търпелив.Този въпрос го отпери към ракетчиците и машинистите на трена Поне малко да се облажат а не само да гледат филма безучастно Ама ако не могат поне да закусят по една топла чорбица
http://www.investor.bg/news/article/102175/339.html
До сега се коментираше под сурдинга.....?
Продължавам да държа мнението за целонасочен натиск в последния месец ,както Петрол го разпродадоха така и тук има вътрешни причини за продажба...
Несигурността около разсрочването на облигационната емисия на Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ, която е застрахована в ЗД Евроинс АД, както и загубите на Източна газова компания АД, чиито облигации също са застраховани в ЗД Евроинс АД, оказаха натиск върху книжата на застрахователя.
Много уверено изказване на автора на статията. Но май причината за спада не е тази, а ниската ликвидност .
http://www.investor.bg/news/article/102175/339.html
До сега се коментираше под сурдинга.....?
Продължавам да държа мнението за целонасочен натиск в последния месец ,както Петрол го разпродадоха така и тук има вътрешни причини за продажба...
Защо да бързаме, ако стане 0.6 ще си купим още, после на 6 ще сме богати Разбира се и ако любимият ни персонаж с Гаки, генералът, също няма нищо против
Zaki,имай милост,за Бога.Генералът не смогва да огрее навсякъде,където има нуждаещи се.Нали трябва да има и качество в обслужването.Много народ го отнесе тук.За компенсация за това,че ген.А.К. е служебно възпрепятстван,цитирам мисълта на един друг А.К.,не по-малко велик:"Ако всички играчи спекулират по някоя приемана от всички за сигурна позиция, то тогава почти винаги нещата се провалят"..
Е тука се уливаме вече, 0.80лв., че това цена ли е?
При подобни нива кога ще обърнем да върнем на 6лв.?
Защо да бързаме, ако стане 0.6 ще си купим още, после на 6 ще сме богати Разбира се и ако любимият ни персонаж с Гаки, генералът, също няма нищо против
Е тука се уливаме вече, 0.80лв., че това цена ли е?
При подобни нива кога ще обърнем да върнем на 6лв.?
Ми сега има п/е 39, п/б 0,37...
когато п/е стане десетина, тогава и цената ще е реална...
А това става по два начина - увеличаване на печалбата 4 пъти, или спадане на цената 4 пъти.
В същност натискът е по всички фронтове.Не се чувства достатъчно релефно,но ще проличи на нивата на SOFIX.Само наблюдавайте.
Гаки ,
сигурно си прав защото имаш по пълни наблюдения ,но аз следя десетина позиции и само так има такъв натиск.... другаде са с по малко бройки... и може да е и от нашево братя..
Бертрам,
в момента на борсата натиска е само тук и в Билборд... ? Просто без причина за мен ,но за продавача.....
Акцията беше в корелация с ССВ може би поради това че бяха ценово подценена , но сега се разделиха ...
В същност натискът е по всички фронтове.Не се чувства достатъчно релефно,но ще проличи на нивата на SOFIX.Само наблюдавайте.
когато си прав - си прав
сега въпросът е до къде ще закоапе.
ще прави двойно дъно или... още по дълбоко..
Бертрам,
в момента на борсата натиска е само тук и в Билборд... ? Просто без причина за мен ,но за продавача.....
Акцията беше в корелация с ССВ може би поради това че бяха ценово подценена , но сега се разделиха ...
Аз като гледам тълпата купува. Продавача е един, голям и информиран. Така че ако играеш срещу тълпата, трябва да продаваш. Иначе не ми се струва разумно да вкарваш изкарани от печеливши позиции пари, в губещи такива.
когато си прав - си прав
сега въпросът е до къде ще закоапе.
ще прави двойно дъно или... още по дълбоко..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар