Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДнес очаквах 1.5% нагоре , а то 2.5% надолу...Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДнес очаквах 1.5% нагоре , а то 2.5% надолу...някой си прави гаргара с тебе
като е толко кофти този холд..къде са продавачитеLast edited by bertram; 09.03.2011, 11:03.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнениеИначе отчета според мен е добър 3.3мил. печалба могат да дадат един дивидентLast edited by SEBULBA; 06.03.2011, 19:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАз пък харесвам акцията... ще видим как се развиват нещата на БФБ, как се движат цените на другите акции... и има вероятност при ръст на SOFIX да запиша полгащите ми се акции при увеличението (имам акции).
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе ги харесвам..вече, няма да участвам в увеличението на капитала, но ако търсим цена на акцията спрямо приходите на компанията има потенциал за умерен ръст....с 50%до една година....
Имам и продавам...
Освен това не виждам кой точно от бизнесите, които развиват, би имал потенциал за агресивен растеж в близко бъдеще...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеКъде е тази тема ? Искам да направя някои номинации, пък пазара да решава
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеТолкова ли ти е средната тук
Я виж SOFIX каква хубава тема за избушените акции е отворилЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение..Тук при определено развитие на събитията може да се стигне в рамките на 5 до 10 месеца до последващо увеличение на капитала на цена от 0,50 лв и надолу за акция ...
Коментар
Коментар