Без зачение е средната цена на моите акции . Ако е важно за теб ще напиша на колко съм купувал . Поста ми е отправен към точно определен човек или хора отговорни за решенията и развитието на холдинга .Ако никой от тях не чете тази тема , това е много, много лошо както за тях така и за нас . Тук при определено развитие на събитията може да се стигне в рамките на 5 до 10 месеца до последващо увеличение на капитала на цена от 0,50 лв и надолу за акция .Ако миноритарите не запишат от новите акции , колко ще стане фрии флота ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеПредлагам на уважавания Асен Христов да почне да купува , защото и нашето ( на донорите ) търпение се изчерпва вече . Ако пък не иска да намалява фрии флота да разреши на тия 2 сериозни инвеститора да купуват на промоция .И още нещо : като почне да купува (той или тия 2 серизни инвеститора ) да не спира поне до 3 лв. ,защото ако спре на 1 лв. най вероятно ще видим както цена от 0.50лв за акция , така и наполовина намалял фрии флот .Времето за празни приказки свърши , а също и "щото сме в криза -- разбирате ли." И е крайно време да се появи някой официален представител на холдинга , тук в тази тема и да отговаря на въпроси .
Я виж SOFIX каква хубава тема за избушените акции е отворил
Коментар
-
Предлагам на уважавания Асен Христов да почне да купува , защото и нашето ( на донорите ) търпение се изчерпва вече . Ако пък не иска да намалява фрии флота да разреши на тия 2 сериозни инвеститора да купуват на промоция .И още нещо : като почне да купува (той или тия 2 серизни инвеститора ) да не спира поне до 3 лв. ,защото ако спре на 1 лв. най вероятно ще видим както цена от 0.50лв за акция , така и наполовина намалял фрии флот .Времето за празни приказки свърши , а също и "щото сме в криза -- разбирате ли." И е крайно време да се появи някой официален представител на холдинга , тук в тази тема и да отговаря на въпроси .
Коментар
-
ей .. за мезе ме взехте
да се чуди човек кой да пише тук .. тези, които имат интерес и търгуват с акции на дружествтото или знайни и незнайни майстори на късия разказ и малък депозит.
освен да спра да пиша, че да може фори да се изявява на спокойствие ..
успех на всичкитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеБертрам, ти си знаеш, а на мен не ми е работа, но с постоянното си присъствие, безкрайния си и необоснован оптимизъм, и "почти неограничени ресурси", които непрекъснато влагаш в Еврохолд, по-скоро ми изглеждаш на платен PR, отколкото на рационален и професионален инвеститор.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнениеВ мен няма притеснения.
Може и ПОД Родина да се включат
То стара любов ръжда не хващала, та не се знае, знае ли се
Пък и самата новина би трябвало да я откара на 2 кинта, без отскок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеМи то излете ...днес чакай си ти ощеУтре сме над левчето ;( щото няма да Ви чака човека вечно да се кумите
ха ха Ама хем в прав текст Ви го казаха и Вие се кумите ...ами продължавайте да се кумите бре ...като иде на 1,5 само ще мигате на парцали а берта ще потрива доволно ръце на едни 55 % отгоре
а и некой други покрай него де
Не е препоръка за ПК на ЦК
Може и ПОД Родина да се включатМНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнениеБичоооо, Бичоооо колко да е бичооооо .....
Аз ще чакам промоциите след увеличениетоУтре сме над левчето ;( щото няма да Ви чака човека вечно да се кумите
ха ха Ама хем в прав текст Ви го казаха и Вие се кумите ...ами продължавайте да се кумите бре ...като иде на 1,5 само ще мигате на парцали а берта ще потрива доволно ръце на едни 55 % отгоре
а и некой други покрай него де
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекак е банда
няма лошо да се коментира, а АХ много бичо интервю е дал - спор няма. Всеки го тълкува според нагласата си. Аз го тълкувам като нещо от сорта " Казах ви.. после да не се чудите защо сме над 1 лв", а мечките го тълкуват по техен си начин. Времето ще покаже чие тълкувание ще излезе по-точно.
успех
ПП днес си купих още няколко К.. малко си вдигнах средната, но здраве важното е посоката да е нагоре.
Аз ще чакам промоциите след увеличениетоМНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеБертрам, ти си знаеш, а на мен не ми е работа, но с постоянното си присъствие, безкрайния си и необоснован оптимизъм, и "почти неограничени ресурси", които непрекъснато влагаш в Еврохолд, по-скоро ми изглеждаш на платен PR, отколкото на рационален и професионален инвеститор.
Аз, за разлика разлика от теб, не влагам толкова емоции и наблюдавам Еврохолд от доста години, като при това в различни периоди за по-дълго или по-кратко съм инвестирал в "идеите" на този герой, докато се убедих, че "големите идеи" са основно поза, зад която има предимно неясни цели и прогнози, много празни приказки и грандомания.
Затова сега не съм нито бик, нито мечка, а само страничен наблюдател и независим коментатор, който се забавлява с поредната кохорта емоционални и вярващи в светлото бъдеще инвеститори. Все пак, ако в този холдинг реално се раздели собсвеността от управлението, е възможно да се замисля отново дали да инвестирам, но дотогава, с изключение на краткотрайни малки спекулки, предпочитам да гледам мача отстрани.
Коментар
-
здравей Valuator,
Не съм професионален инвеститор
Следя холда от доста време и от около година и половина купувам/продавам акции. това, което гледам е текущата ситуация и текущата цена на акциите и не сънувам 9 кинта за брой
който ме познава от колегите тук знае, че не съм платен ПР, а съм оптимист може би защото не съм профи и не гледам пазара през твоите очи.
няма лошо - ако всички сме мечки няма да има пазар - нали така!
лека и успех
ПП в холда си имам цел и тя е профит минимум 100% от вложената сума. Времеви хоризонт 2012. Ако успея да си докарам 30%+ годишна доходност върху средствата отделени за холда ще съм напълно доволен.
...иначе ще трябва да ги държа на депозит...Last edited by bertram; 28.02.2011, 23:33.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Бертрам, ти си знаеш, а на мен не ми е работа, но с постоянното си присъствие, безкрайния си и необоснован оптимизъм, и "почти неограничени ресурси", които непрекъснато влагаш в Еврохолд, по-скоро ми изглеждаш на платен PR, отколкото на рационален и професионален инвеститор.
Аз, за разлика разлика от теб, не влагам толкова емоции и наблюдавам Еврохолд от доста години, като при това в различни периоди за по-дълго или по-кратко съм инвестирал в "идеите" на този герой, докато се убедих, че "големите идеи" са основно поза, зад която има предимно неясни цели и прогнози, много празни приказки и грандомания.
Затова сега не съм нито бик, нито мечка, а само страничен наблюдател и независим коментатор, който се забавлява с поредната кохорта емоционални и вярващи в светлото бъдеще инвеститори. Все пак, ако в този холдинг реално се раздели собсвеността от управлението, е възможно да се замисля отново дали да инвестирам, но дотогава, с изключение на краткотрайни малки спекулки, предпочитам да гледам мача отстрани.Last edited by Valuator; 28.02.2011, 23:13.
Коментар
Коментар