Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИнтересното най-вероятно ще се изчерпи с който продал, продал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИнтересното най-вероятно ще се изчерпи с който продал, продал.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекоето си е в реда на нещата
интересното тепърва предстои
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНищо кой знае какво не се е случило..... напомпаха цената до емисионната стойност в последния момент преди началото на предлагането на новите акции
интересното тепърва предстоитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
супер е! мене ме кефи! Затова си купих тук на 85 стотинки
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеsuper-"ne za preporyka" li imash predvid ?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАкцията е супер!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБерт, нямаш коментари за проспекта, а го чакаше с нетърпение?
аз съм на малко почивка на спа
поздрави и успехLast edited by bertram; 22.03.2011, 18:10.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар