дк предлагам да не ги търсим шот са чувсфителни и са притисняват
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
В този форум освен ние-онеправданите, сьс сигурност влизат и преглеждат писанията ни и хора от обкрьжението на Г-н Банков.Ако не и той самия.Ще помоля тези хора да бьдат така добри да внесат някаква яснота в ситуацията.Надявам се,че от тях са останали и коректни,честни и запазили сьвестта си хора.Ако ли не-........Last edited by kadem; 22.08.2011, 16:33.
Коментар
-
Мълчанието е злато
Първоначално изпратено от jesik@abv.bg Разгледай мнениеНякой знае ли кога ще бъде заседанието на Апелативния съд във връзка обжалването на частичната сметка за разпределение?
Падни на земята,къде живееш в какъв свят!Каква дата те гони?А,и да ти я каже някой,какво ще те огрее теб/или всички нас/Не усещаш ли ,че ще има продължение...
P.S.Предлагам да обявиш гладна стачка пред,,,,където ти си избереш.
Коментар
-
Вечна дружба
Колеги,моля ви да не забравяме,че "въпросната госпожа/ица/от съда"е колежка на синдика Банков.И двамата яко са си стиснали ръцете,макар и от разстояние.
Някой,някъде беше казал:"Каквото и да ви говорят,става дума за пари."Е,при нас става дума за МНОГОООООООООпари.
Мнението ни на всички съвпада и по отношение на синдика,държавата,управляващите и техните майки.`,но това изобщо не променя нещата,поне на този етап.
АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ПРОЦЕДУРА ПРИ КОЯТО,НЕЩАТА МОГАТ ДА СЕ УСКОРЯТ ДА ПИШЕ.
Хайде стига сме мрънкали,давайте предложения,лошото е обаче,че такива няма.Законите в тази държава така са направени,че са във вреда на обикновният човек.
Винаги се закриля бандита,мошеника.Винаги.
Да не е само тази съдийка в съда,най-компетентната.
Колеги,това са само постановки.Дрън,дрън.
В този момент не само синдика е облагодетелстван,много са и скоро нямат намерение да прекратят/изхвърлят/ тази кошница с богатства.
Вие,ако бяхте щяхте ли да го направите???
Българина на маса е много як.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jesik@abv.bg Разгледай мнениеГ-н Банков напишете във форума или по медиите кога ще бъде заседанието във връска с обжалването на частичната сметка за разпределение.Напишете и какво следва след тази процедура.
Господина ти Банков няма да си разваля рахатлъка.Ще ти каже,има процедура,която се изпълнява в съответствие със закона,когато му дойде времето,ще си получите парите и т.н. и т.н.
За къде да бърза?Купонът тече с пълна сила,такава златна мина и такъв разграден двор никъде няма да намери!Остана му НЕК,БДЖ и евентуално Бургартабак.
Оставил е страхотен екип в Кремиковци,за чудо и приказ,не знам тази съдийка ,къде гледа,как си оправдава примерно детето на мама,за какъв дявол му е този страхотен специалист...За другите ,,специалисти и СПЕЦИАЛИСТКИ,, не искам и да си трия клавиатурата.Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalurgist Разгледай мнениеМайната им на управляващите!!!!!!!!!!!!!!
Да ни пука на нас, че се даваме свинете да ни ядат и ебат.
Това е положението.Last edited by vmankov; 21.08.2011, 23:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalurgist Разгледай мнениепросто си взех семейството и смених държавата.
Това трябва всички да го направят
Коментар
-
Здравейте колеги, голяма мъка е нашта работа,за хората с по-голям стаж е още по трудно но това е положението. И аз бях на шествията през 2009, но за себе си съм стигнал до извода че затварят завода заради скрити договорки с Евросъюза . Аз не последвах съвета на гл.архитетект (голем Мазняр) да се преквалифицирам в пицар ,просто си взех семейството и смених държавата. Ми нека си дават съветите на някой друг. Майната им на управляващите!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ori Разгледай мнениеNe Borisov izqde darjavata, a mnogo predi nego beshe izqdena, kakvo ochakvash da stane s Kremikovci sled padenieto na Borisov, kakto se israzqvash, nima smqtash che shte zaraboti kakto predi, che shte ima i za rabotnicite i za drugite kradci kadeto ne se nalapaha tolkova godini,no kogato sviknesh s debeliq kokal lesno ne se dava!
Ами да напълно е възможно с падането на Борисов да се стигне до продажба на не работещите пещи и пускането им отново. Види ли му се резила на Борисов ама хич няма да му пука за нищо вече и ще пусне пещите и без разрешително стига да има облага
И Белене също ще бъде подписано веднага след изборите и то кой знае колко неизгодно за България.
Борисов ще ни зароби и с Белене и с заеми в това ама хич да не се съмнява някой.Не е препоръка.
Коментар
-
Ne Borisov izqde darjavata, a mnogo predi nego beshe izqdena, kakvo ochakvash da stane s Kremikovci sled padenieto na Borisov, kakto se israzqvash, nima smqtash che shte zaraboti kakto predi, che shte ima i za rabotnicite i za drugite kradci kadeto ne se nalapaha tolkova godini,no kogato sviknesh s debeliq kokal lesno ne se dava!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ori Разгледай мнениеOt dalgo vreme sledq v forumite kakvo pishe za Kremikovci zashtoto sam bivsh rabotnik na Krem...... i sega si napravi h razervaciq zashtoto zapochvam da se draznq na nqkoi moje bi Drugari v tozi forum, sigurno Drugarq Aladdin e pravil gushka po vremeto na Sergeicho i sega go ubiva chepika ,kazano po kremikovski.zashto pishesh gluposti ,nesme na predizboren miting, kolko im pukashe na drugite predi nego ,kogato bqhme pred ministerstvoto , kolko mu pukashe na Sergeicho za nas ,koi ni obarna vnimanie, nikoi, jalkoto e ch vsichki bqhme manipulirani ot sindikati, menidjmantna kramikovci i vkliuchitelno i ot darjavata, teka che drqagi mi gospodincho Aladdi stiga samo hulene po Borisov, ako si majkar napravi neshto dobro za naroda si !!!
Падението на Борисов ще е едно положително нещо за Кремиковци можете да бъдете сигурни.Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от igra4a Разгледай мнениеЗдравейте...аз съм нов тук , но съм бивш работник от Кремиковци и комбината ми дължи около 4000 лв...както прочетох никой все още нищо не е взел...въпроса ми е някой съветвал ли се е с адвокат по въпроса за дължимите суми?? неизплащането на заплатите е започнало през декември 2008...скоро ще станат 3 години...има ли някаква давност върху тези неизплатени пари и възможно ли е след тези 3 години давност да не видя парите си? адвокат ме посъветва да подам иск в съда за парите си....щото имало 3 годишна давност ....някой ако е по наясно ще се радвам да разясни...
Коментар
-
kam '' Aladdin''
Ot dalgo vreme sledq v forumite kakvo pishe za Kremikovci zashtoto sam bivsh rabotnik na Krem...... i sega si napravi h razervaciq zashtoto zapochvam da se draznq na nqkoi moje bi Drugari v tozi forum, sigurno Drugarq Aladdin e pravil gushka po vremeto na Sergeicho i sega go ubiva chepika ,kazano po kremikovski.zashto pishesh gluposti ,nesme na predizboren miting, kolko im pukashe na drugite predi nego ,kogato bqhme pred ministerstvoto , kolko mu pukashe na Sergeicho za nas ,koi ni obarna vnimanie, nikoi, jalkoto e ch vsichki bqhme manipulirani ot sindikati, menidjmantna kramikovci i vkliuchitelno i ot darjavata, teka che drqagi mi gospodincho Aladdi stiga samo hulene po Borisov, ako si majkar napravi neshto dobro za naroda si !!!
Коментар
Коментар