Колеги,октомври месец стават 6 месеца от както комбината е купен.Една проста сметка-за 6 месеца лихвата на парите ни е?Така че,близко до ума е че тогава ще има раздвижване.А нашите лихви за тези години ще отидат в джоба на правоимащите.Това е Бьлгария 2011.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tzano Разгледай мнениездравейте кремиковски пичове!!!
отдавна не съм ви дразнил ама ме нямаше в бг.
последни новини - ще цункате жалките се кинти през м.октомври. това даже и данаилчо /пардон - badboy-чо/ не го знае. по интересно ми е друго - в любимото ви креми ад продължава да коли и беси старата бракма емилия каназирева. доколкото я познавам тя поне има качествата на типична зла и недоебана селска кучка. по интересно е друго - дебилното и синче викторчо продължава да пъчи шкембенце, да пие млекце и хапва сладко кашкавалец /дето си ги носи сутрин в раничката/. и кво стана са???
викторчо е безценен за фирмата а металурзите - аут. друго обяснение няма .......ХА ХА ХА
Коментар
-
здравейте кремиковски пичове!!!
отдавна не съм ви дразнил ама ме нямаше в бг.
последни новини - ще цункате жалките се кинти през м.октомври. това даже и данаилчо /пардон - badboy-чо/ не го знае. по интересно ми е друго - в любимото ви креми ад продължава да коли и беси старата бракма емилия каназирева. доколкото я познавам тя поне има качествата на типична зла и недоебана селска кучка. по интересно е друго - дебилното и синче викторчо продължава да пъчи шкембенце, да пие млекце и хапва сладко кашкавалец /дето си ги носи сутрин в раничката/. и кво стана са???
викторчо е безценен за фирмата а металурзите - аут. друго обяснение няма .......ХА ХА ХА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krelion Разгледай мнениеКакви революции бре човек!?
Как така нямаше един сблъсък с полицията?
Начина беше един - Няма пари, няма работа
Прежалва се една заплата и кой откъде е без предизвестие.
Виждам, че все още вярвате в Държава и Правосъдие
Години наред вървим към циганизация, а не към демокрация
Всеки месец се чудехме какво да продадем от дома си за да оцелеем
Бяхме много, но никога заедно.
Ще се радвам ако си получим парите, поне да оправим с тях някой друг борч.
И не е нужно да се сравняваме с Гърция или която и да е друга държава.
Достатъчно зрял и изпатил народ сме, за да разрушим и това, което ни е останало.
Коментар
-
Не случайно на един от протестите в Гърция имало плакат "Тихо, да не събудим българите!"
Кой ще си строши хатъра за революции?
На митингите през 2008 ходехме 15% от работниците.Дни наред/накрая и по-малко/.Как така нямаше един сблъсък с полицията?Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнениеМного сме застреляни-за нищо на света не си трошим хатьра.Затова сме на този хал.Гьрците са много прави-по тихо ,че ние ако се сьбудим ще стане страшно.Но това е една фантазия.Ние сме научени да си трайкаме и да се оправяме кой както може.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Не случайно на един от протестите в Гърция имало плакат "Тихо, да не събудим българите!"
На митингите през 2008 ходехме 15% от работниците.Дни наред/накрая и по-малко/.Как така нямаше един сблъсък с полицията?Last edited by kadem; 22.08.2011, 19:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнениеПрав си-все още явно не сме достатьчно луди за революция.Но и това е до време.Ведньж ще ни падне пердето и ще спрем да мислим за последствията и тогава не знам накьде ще задуха и завее.
На митингите през 2008 ходехме 15% от работниците.Дни наред/накрая и по-малко/.Как така нямаше един сблъсък с полицията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнениеРеволюция,мили/а/ми kadem се прави от малко чалнати хора.Да се хвърлят с неясното съзнание,че могат да им се случат хиляди неща.На тях самите и на техните семейства.
Уверявам те заслужаваме си съдбата.
Факта,че нито една медия не отразява никакви новини около Кремиковци е повече от очевадно,че сегашното правителство е с двата крака в далаверата..Идват избори,спокойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнениеНякой му казват гавра,други геноцид-и т.н,и т.н.Може би трябва да се сьберем пред парламента с по една сопа и .........................
Уверявам те заслужаваме си съдбата.
Факта,че нито една медия не отразява никакви новини около Кремиковци е повече от очевадно,че сегашното правителство е с двата крака в далаверата..Идват избори,спокойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнениеТе отдавна са си продали душите на дявола.Не им пука нито за държава,нито за тях,най-малко за децата/ни/,защото техните,не са в България.Учат в някой престижен колеж,или пък са на добре платена работа,някъде из Европата.Но повярвай ми,нищо не остава ненаказано,след време всеки ще си получи заслуженото.
Да се гаврят с хиляди семейства и никой да не може нищо да направи,ти на това какво му викаш.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнениеПо име няма кой да ти кажа.Но се надявам ,че поне при един-двама е останала капчица сьвест.Ако ли не-жалко и за тях,и за дьржавата, и за децата ни.
Да се гаврят с хиляди семейства и никой да не може нищо да направи,ти на това какво му викаш.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнениеНе искам да те разочаровам,но да търсим честни,коректни,запазили съвестта си хора около лицето Банков,е като да търсим игла в купа сено.Такива не съществуват,поне аз за нито един не се сещам.Помогни ми,моля те,ако ти знаеш някой.Назови го с име.При тия заплатки майка, и аз ще мълча като пукел.
Те не са длъжни да изнасят каквато и да било информация.За тях е най-добре да си мълчат.Няма закон,който може да ги накара да говорят,а пък за съвест и при тях,оле Господи.Last edited by kadem; 22.08.2011, 16:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнениеВ този форум освен ние-онеправданите сьс сигурност влизат и преглеждат писанията ни и хора от обкрьжението на Г-н Банков.Ако не и той самия.Ще помоля тези хора да бьдат така добри да внесат някаква яснота в ситуацията.Надявам се,че от тях са останали и коректни,честни и запазили сьвестта си хора.Ако ли не-........
Те не са длъжни да изнасят каквато и да било информация.За тях е най-добре да си мълчат.Няма закон,който може да ги накара да говорят,а пък за съвест и при тях,оле Господи.
Коментар
Коментар