IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги,октомври месец стават 6 месеца от както комбината е купен.Една проста сметка-за 6 месеца лихвата на парите ни е?Така че,близко до ума е че тогава ще има раздвижване.А нашите лихви за тези години ще отидат в джоба на правоимащите.Това е Бьлгария 2011.

Коментар

• Септември ще бъде май

Заглавието казва всичко а вие си чешете езиците т.е. мишките

Коментар

• Първоначално изпратено от tzano Разгледай мнение
        здравейте кремиковски пичове!!!
        отдавна не съм ви дразнил ама ме нямаше в бг.
        последни новини - ще цункате жалките се кинти през м.октомври. това даже и данаилчо /пардон - badboy-чо/ не го знае. по интересно ми е друго - в любимото ви креми ад продължава да коли и беси старата бракма емилия каназирева. доколкото я познавам тя поне има качествата на типична зла и недоебана селска кучка. по интересно е друго - дебилното и синче викторчо продължава да пъчи шкембенце, да пие млекце и хапва сладко кашкавалец /дето си ги носи сутрин в раничката/. и кво стана са???
        викторчо е безценен за фирмата а металурзите - аут. друго обяснение няма .......ХА ХА ХА
        Ей,смешник дай нещо ново!!!Това всички го знаем, не си оригинален.Много си изтъркан.Бегай да легаш!!!

Коментар

• здравейте кремиковски пичове!!!
          отдавна не съм ви дразнил ама ме нямаше в бг.
          последни новини - ще цункате жалките се кинти през м.октомври. това даже и данаилчо /пардон - badboy-чо/ не го знае. по интересно ми е друго - в любимото ви креми ад продължава да коли и беси старата бракма емилия каназирева. доколкото я познавам тя поне има качествата на типична зла и недоебана селска кучка. по интересно е друго - дебилното и синче викторчо продължава да пъчи шкембенце, да пие млекце и хапва сладко кашкавалец /дето си ги носи сутрин в раничката/. и кво стана са???
          викторчо е безценен за фирмата а металурзите - аут. друго обяснение няма .......ХА ХА ХА

Коментар

• Първоначално изпратено от Krelion Разгледай мнение
            Какви революции бре човек!?
            Как така нямаше един сблъсък с полицията?
            Полицаите са хора като нас и не е нужно всеки и за всичко да си го изкарва върху тях.
            Начина беше един - Няма пари, няма работа
            Прежалва се една заплата и кой откъде е без предизвестие.

Виждам, че все още вярвате в Държава и Правосъдие
            Години наред вървим към циганизация, а не към демокрация
            Всеки месец се чудехме какво да продадем от дома си за да оцелеем
            Бяхме много, но никога заедно.

Ще се радвам ако си получим парите, поне да оправим с тях някой друг борч.

И не е нужно да се сравняваме с Гърция или която и да е друга държава.
            Достатъчно зрял и изпатил народ сме, за да разрушим и това, което ни е останало.

Коментар

Не случайно на един от протестите в Гърция имало плакат "Тихо, да не събудим българите!"
              Кой ще си строши хатъра за революции?
              На митингите през 2008 ходехме 15% от работниците.Дни наред/накрая и по-малко/.Как така нямаше един сблъсък с полицията?
              Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнение
              Много сме застреляни-за нищо на света не си трошим хатьра.Затова сме на този хал.Гьрците са много прави-по тихо ,че ние ако се сьбудим ще стане страшно.Но това е една фантазия.Ние сме научени да си трайкаме и да се оправяме кой както може.
              Да, верно е, много сте застреляни, след като цитирате една измислена новина, за която всички знаят, че е измислена. Четете повече бе хора, информирайте се и тогава няма да сте толкова застреляни.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Не случайно на един от протестите в Гърция имало плакат "Тихо, да не събудим българите!"
                На митингите през 2008 ходехме 15% от работниците.Дни наред/накрая и по-малко/.Как така нямаше един сблъсък с полицията?
                Много сме застреляни-за нищо на света не си трошим хатьра.Затова сме на този хал.Гьрците са много прави-по тихо ,че ние ако се сьбудим ще стане страшно.Но това е една фантазия.Ние сме научени да си трайкаме и да се оправяме кой както може.
                Last edited by kadem; 22.08.2011, 19:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнение
                  Прав си-все още явно не сме достатьчно луди за революция.Но и това е до време.Ведньж ще ни падне пердето и ще спрем да мислим за последствията и тогава не знам накьде ще задуха и завее.

Коментар

• Вadboy333,твоята врачка какво казва за заплатите на съкратените през юни 2011?Моята е в неква астро...дупка и отказва да пророкува

Коментар

• Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнение
                      Революция,мили/а/ми kadem се прави от малко чалнати хора.Да се хвърлят с неясното съзнание,че могат да им се случат хиляди неща.На тях самите и на техните семейства.

Уверявам те заслужаваме си съдбата.

Факта,че нито една медия не отразява никакви новини около Кремиковци е повече от очевадно,че сегашното правителство е с двата крака в далаверата..Идват избори,спокойно.
                      Прав си-все още явно не сме достатьчно луди за революция.Но и това е до време.Ведньж ще ни падне пердето и ще спрем да мислим за последствията и тогава не знам накьде ще задуха и завее.А иначе сьм "мили ми кадем".

Коментар

Някой му казват гавра,други геноцид-и т.н,и т.н.Може би трябва да се сьберем пред парламента с по една сопа и .........................
                        Революция,мили/а/ми kadem се прави от малко чалнати хора.Да се хвърлят с неясното съзнание,че могат да им се случат хиляди неща.На тях самите и на техните семейства.

Уверявам те заслужаваме си съдбата.

Факта,че нито една медия не отразява никакви новини около Кремиковци е повече от очевадно,че сегашното правителство е с двата крака в далаверата..Идват избори,спокойно.

Коментар

Те отдавна са си продали душите на дявола.Не им пука нито за държава,нито за тях,най-малко за децата/ни/,защото техните,не са в България.Учат в някой престижен колеж,или пък са на добре платена работа,някъде из Европата.Но повярвай ми,нищо не остава ненаказано,след време всеки ще си получи заслуженото.
                          Да се гаврят с хиляди семейства и никой да не може нищо да направи,ти на това какво му викаш.?
                          Някой му казват гавра,други геноцид-и т.н,и т.н.Може би трябва да се сьберем пред парламента с по една сопа и .........................

Коментар

По име няма кой да ти кажа.Но се надявам ,че поне при един-двама е останала капчица сьвест.Ако ли не-жалко и за тях,и за дьржавата, и за децата ни.
                            Те отдавна са си продали душите на дявола.Не им пука нито за държава,нито за тях,най-малко за децата/ни/,защото техните,не са в България.Учат в някой престижен колеж,или пък са на добре платена работа,някъде из Европата.Но повярвай ми,нищо не остава ненаказано,след време всеки ще си получи заслуженото.
                            Да се гаврят с хиляди семейства и никой да не може нищо да направи,ти на това какво му викаш.?

Коментар

Не искам да те разочаровам,но да търсим честни,коректни,запазили съвестта си хора около лицето Банков,е като да търсим игла в купа сено.Такива не съществуват,поне аз за нито един не се сещам.Помогни ми,моля те,ако ти знаеш някой.Назови го с име.При тия заплатки майка, и аз ще мълча като пукел.
                              Те не са длъжни да изнасят каквато и да било информация.За тях е най-добре да си мълчат.Няма закон,който може да ги накара да говорят,а пък за съвест и при тях,оле Господи.
                              По име няма кой да ти кажа.Но се надявам ,че поне при един-двама е останала капчица сьвест.Ако ли не-жалко и за тях,и за дьржавата, и за децата ни.
                              Last edited by kadem; 22.08.2011, 16:33.

Коментар

В този форум освен ние-онеправданите сьс сигурност влизат и преглеждат писанията ни и хора от обкрьжението на Г-н Банков.Ако не и той самия.Ще помоля тези хора да бьдат така добри да внесат някаква яснота в ситуацията.Надявам се,че от тях са останали и коректни,честни и запазили сьвестта си хора.Ако ли не-........
                                Не искам да те разочаровам,но да търсим честни,коректни,запазили съвестта си хора около лицето Банков,е като да търсим игла в купа сено.Такива не съществуват,поне аз за нито един не се сещам.Помогни ми,моля те,ако ти знаеш някой.Назови го с име.При тия заплатки майка, и аз ще мълча като пукел.
                                Те не са длъжни да изнасят каквато и да било информация.За тях е най-добре да си мълчат.Няма закон,който може да ги накара да говорят,а пък за съвест и при тях,оле Господи.

Коментар

Working...
                                X