IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от viviana Разгледай мнение
    август месец съда не почива ли?
    Вивиана, звучи ми диво правосъдието да почива. "Почакай да си напека задника месец, та после ще ти раздам правосъдие"

Но това само теоретично.
    На практика какво ли пък е невъзможно при нас, българите?
    М-м-м?

Коментар

• Първоначално изпратено от tzano Разгледай мнение
      нещо си кисел, брато. явно съм те уцелил в 10-ката. и ти май си от ония безценните специалисти /боже колко ядове брах с такива като тебе "потопяеми стакани" докато изплюят оскъдните си знанийца и то за тяхно добро/. обаче тва е положението - викторчо пъчи шкембенце гордо а великите специалисти климкат на борсата ХА ХА ХА. /егати фирмата/
      Ще продължавам да ви следя форума щото ми е интересно като ви изплатят митичните дължими пари дали ще се продължи с мрънкането А ЛИХВИТЕ??? А НА ЛИХВИТЕ - ЛИХВИТЕ???? А МАЙКАТА НА ......ЛИХВИТЕ????
      Ей,смешник,под никаква форма не мога да ти бъда"брато".Такива смешници като теб,не могат да ме уцелят,където и да било.Изобщо не съм безценен кадър,работата ми е била далече от производството,ако ме разбираш!???Ядовете ти с ония безценни специалисти ще ти се виждат в бъдеще като ужилване от пчела.Обожавам ги кремиковските ненадминати специалисти,дето си мислеха,че комбината спира без тях,и че ако не се намесят те с мъдрите си предложения-край.
      Само нещо не хващам,ти от кои "специалисти" си.
      чл.327 т.2 от КТ говори ли ти нещо?

Тоя Вики,май доста те е юркал,психически?
      Може момчето да пъчи корем,пъчи.Ти къде си тръгнал?Завист ли се усеща,що ли?
      А,и моля те оправи си правописа!Много си зле.Типичен правопис на кремиковси бригадир.
      Смешник,бегай легай,хайде!!!

Коментар

• Кефим се на tzano

Само че, човек, това твое тролене тук е ниска класа; не бъди злобен, а бъди играч. Имаш способностите за тролене на по-високо ниво
        Last edited by vmankov; 24.08.2011, 00:44.

Коментар

• Отдавна вече съда почива на ротационен принцип няма обща почивка през август
          [img:7f09b0c201]http://i40.photobucket.com/albums/e233/neniva/Photoshop/Candy_sig-1.jpg[/img:7f09b0c

Коментар

• Първоначално изпратено от lilisdad Разгледай мнение
            Една врачка каза че днес следобяд са били отхвърлени всички възражения от съда.От10.09 ще започне изпращане на уведомителни препоръчани писма по посочения в сметката адрес къде и кога е стане получаването на дължимите заплати.
            Дано този път е познала!
            август месец съда не почива ли? Ако е вярна информацията ти защо трябва да се чака септември?

Коментар

• Една врачка каза че днес следобяд са били отхвърлени всички възражения от съда.От10.09 ще започне изпращане на уведомителни препоръчани писма по посочения в сметката адрес къде и кога е стане получаването на дължимите заплати.
              Дано този път е познала!
              [img:7f09b0c201]http://i40.photobucket.com/albums/e233/neniva/Photoshop/Candy_sig-1.jpg[/img:7f09b0c

Коментар

нещо си кисел, брато. явно съм те уцелил в 10-ката. и ти май си от ония безценните специалисти /боже колко ядове брах с такива като тебе "потопяеми стакани" докато изплюят оскъдните си знанийца и то за тяхно добро/. обаче тва е положението - викторчо пъчи шкембенце гордо а великите специалисти климкат на борсата ХА ХА ХА. /егати фирмата/
                Ще продължавам да ви следя форума щото ми е интересно като ви изплатят митичните дължими пари дали ще се продължи с мрънкането А ЛИХВИТЕ??? А НА ЛИХВИТЕ - ЛИХВИТЕ???? А МАЙКАТА НА ......ЛИХВИТЕ????
                "Приятелю",не забравяй че всичко на този свят се врьща.Мери си приказките,защото утре ще си на нашия хал.

Коментар

Has been Ignored!!!
                  Has Been Ignored!!!

Коментар

• до gk1991

Коментар

• Първоначално изпратено от bzankova@mail.bg Разгледай мнение
                      Реших и аз да си направа регистрация и да участвам в дискусията по темата"Дължими суми" на бившите Кремиковски работници и служители, защото нещата са вече нетърпими!
                      Живея близо до Съдебната палата в центъра на София и вчера отидох в деловодството на Търговски регистри и попитах какво става с нашите пари и списъците?/ между впрочем списъците вече са свалени от стената на II етаж./ Служителка ми обясни, че има много възражения и още не е насрочена дата за разглеждането им! Това щяло да стане през м.септември. Трябва да следим в Търговски регистър-там се побликуват тези съобщения! Това е информация от съдебната палата и се надявам,че тази служителка е все пак по в час от нас по тези въпроси. Така, че тябва да се чака.
                      Ако всичко това,което пише колежката е вярно,тежко ни.През септември тепърва ще се насрочва дата за разглеждане на възраженията.
                      Не налапаха се тия адвокати ей,имало много възражения!??
                      НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДО КОГА МОГАТ ДА СЕ ПОДАВАТ ВЪЗРАЖЕНИЯ,ДА ВЗЕМЕМ ВСИЧКИ ДА ПОДАДЕМ И ДА СЕ ЗАСИТЯТ И АДВОКАТИ И ДЪРЖАВА И ВСИЧКИ

Коментар

• Благодаря

Върна ме в бурните ми години.Благодаря!
                        Дано никога да не е актуална с казуса Кремиковци.

Коментар

• Звездите ми говорят.

Поздрав за всички които си чакат парите от Кремиковци с ФСБ - След двайсет години

http://vbox7.com/play:f9c31786
                          Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнение
                            Ами ако е едногодишен депозита?Тогава???????
                            Съмнявам се,че и октомври ще има раздвижване.

P.S.В България има само банки и аптеки.
                            Пишете колеги-на телевизии,вестници,"Господари на ефира" и кьдето се сетите.Все някой ще ни вземе на сериозно.Досега на когото и да сьм писал всеки дава сьвет-изчакайте още малко.Ха стига сме чакали.Затова пишете-не ги жалете.
                            Last edited by kadem; 23.08.2011, 12:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнение
                              Колеги,октомври месец стават 6 месеца от както комбината е купен.Една проста сметка-за 6 месеца лихвата на парите ни е?Така че,близко до ума е че тогава ще има раздвижване.А нашите лихви за тези години ще отидат в джоба на правоимащите.Това е Бьлгария 2011.
                              Ами ако е едногодишен депозита?Тогава???????
                              Съмнявам се,че и октомври ще има раздвижване.

P.S.В България има само банки и аптеки.

Коментар

• Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнение
                                Поздравления за заглавието!

Не,не ни писна да се питаме за парите ни.
                                Разбира се,че 2,3 месеца имат голямо значение.
                                Искам лихвата по депозита за едното тримесечие да ми се преведе по личната сметка
                                Това е стар коментар.
                                Въпроса е какво предлагате да се направи за да променят нещата,иначе това го знаем.

Коментар

Working...
                                X