IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще започне ли да бълва Кремиковци отново дим?

Тъй като от времето в което е бил предоставен облигационния заем на Кремиковци Ад са направени част от плащанията по него. То най-вероятно облигационерите след цялата продажба на всичко по-голямо от Кремиковци Ад ще получат половината от парите си.

Нека им е за урок на облигационерите да не дават заем на такива като Прамод Митал световно известни мошеници.

Също така трябва да знаете, че според мен България я чака голямо шоу след изборите.

Изобщо не вярвам че, Герб ще се класират добре на изборите да не говорим, че изобщо няма да спечелят нито кмет на София нито президент.

Борисов ще бъде разкрит с фалшивия му рейтинг и България я чакат само лоши неща.

Само гледайте как заради изборите Борисов бави Белене щото знае, че подпише ли голяма част от хората тотално ще го отхвърлят и то върли негови поддръжници.

С две думи след изборите ще се подпише за Белене и всичко което може да се откачи от стените като при циганите ще бъде опоскано от Борисов.

Купувача на Кремиковци брой доста голяма сума за да придобие пещите на Кремиковци та дори и не работещи. Нищо чудно след изборите пещите най-накрая да се продадат защото като си види падението Борисов вече няма да му пука та и без разрешителни ще го пуснат Кремиковци само пред очичките на Борисов да му се покаже малко зелено

Народа е толкова наивен Те го мислят за голям моралист Борисов а истината е, че ако можеше да продаде Българския народ като роби щеше да го стори без да му мигне окото.
    Не е препоръка.

Коментар

• Здравейте...аз съм нов тук , но съм бивш работник от Кремиковци и комбината ми дължи около 4000 лв...както прочетох никой все още нищо не е взел...въпроса ми е някой съветвал ли се е с адвокат по въпроса за дължимите суми?? неизплащането на заплатите е започнало през декември 2008...скоро ще станат 3 години...има ли някаква давност върху тези неизплатени пари и възможно ли е след тези 3 години давност да не видя парите си? адвокат ме посъветва да подам иск в съда за парите си....щото имало 3 годишна давност ....някой ако е по наясно ще се радвам да разясни...

Коментар

• Първоначално изпратено от bzankova@mail.bg Разгледай мнение
        Реших и аз да си направа регистрация и да участвам в дискусията по темата"Дължими суми" на бившите Кремиковски работници и служители, защото нещата са вече нетърпими!
        Живея близо до Съдебната палата в центъра на София и вчера отидох в деловодството на Търговски регистри и попитах какво става с нашите пари и списъците?/ между впрочем списъците вече са свалени от стената на II етаж./ Служителка ми обясни, че има много възражения и още не е насрочена дата за разглеждането им! Това щяло да стане през м.септември. Трябва да следим в Търговски регистър-там се побликуват тези съобщения! Това е информация от съдебната палата и се надявам,че тази служителка е все пак по в час от нас по тези въпроси. Така, че тябва да се чака.
        Месец Септември ще има нов проблем и ще кажат през октомври и т.н.т.-решението е само едно-да се съберем и да се вдигне шум пред министерски съвет-държавата бави плащането в момента!!!Може би преди товаби могло да се пише до Омбудсмана -чувам ,че бил справедлив човек !!!

Коментар

• Не е ли редно и някой от останалите в ръководството на комбината или синдика да всемат отношение по темата, а не така да се лутаме и да сме в неведение относно нашите пари? Ние разчитаме на тези суми и трябва да сме наясно кога ще ги вземем и дали изобщо ще ги вземем! На някой това са последните пари които ще им помогнат да стигнат до пенсия или да си намерят работа. Моля Ръководството на комбината да не си прави оглушки а да се включи по темата и да ни даде разяснение?!

Коментар

• Реших и аз да си направа регистрация и да участвам в дискусията по темата"Дължими суми" на бившите Кремиковски работници и служители, защото нещата са вече нетърпими!
            Живея близо до Съдебната палата в центъра на София и вчера отидох в деловодството на Търговски регистри и попитах какво става с нашите пари и списъците?/ между впрочем списъците вече са свалени от стената на II етаж./ Служителка ми обясни, че има много възражения и още не е насрочена дата за разглеждането им! Това щяло да стане през м.септември. Трябва да следим в Търговски регистър-там се побликуват тези съобщения! Това е информация от съдебната палата и се надявам,че тази служителка е все пак по в час от нас по тези въпроси. Така, че тябва да се чака.

Коментар

• [QUOTE=Anton;1059135348]316 милиона лева е сумата преведена от някаква фирма. Къде са тези пари и кой борави с тях? Защо не се разпределят по предназначение вече повече от 4 месеца след сделката? Това са много пари за нашите български стандарти. Едва ли е обяснение, че съдийката е на море. Много сте прав-не е обяснение че сьдийката е на море.Тук по скоро има нещо друго-нечия порьчка?А ние не сме Лукойл че да ни вземат на сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                Новини след 15.08., съдийката е на море до тогава.
                Тогава ще се насрочи събрание и ще се види кой кой е и за к'во се бори.
                Кротнете до тогава.
                Бонбон прав си за застраховането на рискови инвестиции, но не плаши хората все пак те нямат да взимат от Захариев, щото от него нищо не може да вземат работниците дето са съкратени от Интерпайп.Били много нахални да си искат дължимите парички по 2-3-4-5 хиляди дето им дължи.
                316 милиона лева е сумата преведена от някаква фирма. Къде са тези пари и кой борави с тях? Защо не се разпределят по предназначение вече повече от 4 месеца след сделката? Това са много пари за нашите български стандарти. Едва ли е обяснение, че съдийката е на море.

Коментар

• Ние не искаме протести,а си искаме заплатите,които ни дължат да ни се платят.Бат бой добре дошъл.И ти ли беше на море като съдийката?
                  jesik

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                    Няма кой да чуе гласа им, след като комбинатът бе продаден и държавата вдигна ръце от проблемите около тежкото му наследство.
                    А туй е и отговора към тея дека говорат за протести

Коментар

• Първоначално изпратено от Karo Разгледай мнение
                      Кой ти каза че има проблем?
                      Няма такова нещо, като се съберат нужните пари от продажбата на скрап от кълцането на комбината, сигурно и заплатите ще бъдат платени, поне така мисля.
                      Ти май съвсем не си в час!?Кълцането и продажбата на скрап няма нищо общо със старите задължения.

Коментар

• Свлачища могат да повлекат къщите в квартал Кремиковци, народът е в паника!
                        Втори ден не работят помпите, които отводняват едноименния рудник от години. Народът е изправен на нокти заради страха, че това ще повлече след себе си непоправими последици, пише standart. Наводнените подземни кухини ще провокират свлачища и къщите ни ще потънат, опасяват се хората. Голяма част от тях са били ангажирани тъкмо с обслужване на помпите и са наясно какво може да последва, когато те спрат. Освен че отводнителната система е изключена, всички те са освободени от работа. Това означава, че поддръжката на опасните подземни пространства се преустановява и никой няма да се грижи повече за безопасността им. Отводняването струва около 100 000 лева на месец, а това не влизало в плановете на новите собственици.
                        На кого да се оплачем, чудят се потресените жители на квартала, които се опитаха да направят протест. Няма кой да чуе гласа им, след като комбинатът бе продаден и държавата вдигна ръце от проблемите около тежкото му наследство.
                        Цялата работа беше да се преточат едни пари, обсъждат отчаяните хора. Еднозначни са коментарите им за това, че продажбата на Кремиковци е била обикновено разиграване на фарс. Младокът, който купил гиганта на родната черна металургия скоро след това го препродал на офшорка, която от препродаването му на части до този момент вече има печалба от 16 милиона лева. А това, че няколкостотин души ще потънат в джендема, е съвсем без значение, обобщават засегнатите.

http://www.standartnews.com/news/det...B8%D1%89%D0%B0

http://www.chudesa.net/%D0%BA%D1%80%...A%D0%B2%D0%B0/
                        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от maiky Разгледай мнение
                          До преди няколко дни в продължение на почти цяла седмица,по Канал 3 се водеше разследване за едни неплащания на автомагистрала 'Тракия'.Мина през всички нива до Премиера.Ако някой има достъп до тази медия,би могъл да каже че има такъв проблем и в 'Кремиковци'.
                          Кой ти каза че има проблем?
                          Няма такова нещо, като се съберат нужните пари от продажбата на скрап от кълцането на комбината, сигурно и заплатите ще бъдат платени, поне така мисля.

Коментар

• До преди няколко дни в продължение на почти цяла седмица,по Канал 3 се водеше разследване за едни неплащания на автомагистрала 'Тракия'.Мина през всички нива до Премиера.Ако някой има достъп до тази медия,би могъл да каже че има такъв проблем и в 'Кремиковци'.

Коментар

• Аладин и вълшебната лампа

Разберете до колко време трябва да се произнесе съда и ако не се произнесе пуснете жалби срещу съда.

Къде се пускат жалби срещу съда,защото,доколкото знам срещу тази институция не се подават жалби.
                              Или никой не може да им въздейства,не знам може и да греша.

Коментар

• Първоначално изпратено от quinine Разгледай мнение
                                Бих искал да попитам,има ли организирана група във фейсбук на настоящи и бивши работници на Кремиковци?
                                Има. https://www.facebook.com/groups/161140080618622/

Коментар

Working...
                                X