IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Взе да ти светва- значи много сме добре, ама не съвсем...Остава сега да свържеш и нещата с ЕС и оценката на инвеститорите за БГ- чувал ли си за последното им писмо
    Чети момче, чети и после пиши..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Тук поне 5 човека ти повтарят казаното от мен ,но ти не вденваш....
      Имам акции на БФБ и не ти си човека който ще ми каже къде да пиша и как...
      Може да свалиш гарда и да минеш в обяснителен режим.....
      Защо не вденваш...
      При положение че вече сме на 440 пункта на софикс и то сме на толкова защото няма търговия и мажоритарите с по 10 лева крепят позициите в последните минути........
      като ССВ , Холдинг Варна ,ЕУБГ , монбат , хим , хика , трасе ,софарма , атера..и т.н....
      Ще ви оставя точно тези 5 човека да си повтаряте вашите истини....аз тях не ги "вденвам", много сте ми над нивото, пък да ви се обяснявам ми е малко сложно, щом досега не разбрахте какво ви говоря. Капацитети.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Първо прочети последните доклади на ЕС, а после помисли дали има връзка с Борсата това, че сме на първо място по бедност и корупция в ЕС .Щом е толкова добро положението защо уважаеми чуждите банки и инвестиционни компании не купуват българските акции , а правителството ни взима все нови милиарди заеми

Посочи някакви факти и спри да тролиш, въпреки , че няма по голям факт за нивото на една икономика от Борсата и
        Това, което ти писах по-долу, не са ли аргументи? Ти къде отиде в доклади на ЕС...? Ти глава нямаш ли да мислиш? И кой ти е казал, че е "толкова добро положението"? Напротив, казах ти, че въобще не е толкова добро. И това, че капацитети като фин.ни министър, могат да теглят заеми винаги, просто защото така е по-лесно, а иначе трябва много повече задник да имаш и да намаляш държавните разходи и корупция, та всичко това не означава, че икономиката не върви нагоре въпреки лошото управление. Ама за Вас това е тролене.... ами като е тролене, пишете си вашите истини, аз съм до тук, не виждам смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
          На тебе каквото и да ти кажат, ти едно си знаеш и това си повтаряш. И не отговаряш на въпроси, а говориш ехидно и задаваш компетентно и всезнаещо въпроси. Питах те, какво правиш тогава на БФБ и този форум, след като всичко е толкова черно??? А и въобще в БГ? Ходи на вън, там е прекрасно.
          Тук поне 5 човека ти повтарят казаното от мен ,но ти не вденваш....
          Имам акции на БФБ и не ти си човека който ще ми каже къде да пиша и как...
          Може да свалиш гарда и да минеш в обяснителен режим.....
          Защо не вденваш...
          При положение че вече сме на 440 пункта на софикс и то сме на толкова защото няма търговия и мажоритарите с по 10 лева крепят позициите в последните минути........
          като ССВ , Холдинг Варна ,ЕУБГ , монбат , хим , хика , трасе ,софарма , атера..и т.н....

Коментар

• Първо прочети последните доклади на ЕС, а после помисли дали има връзка с Борсата това, че сме на първо място по бедност и корупция в ЕС .Щом е толкова добро положението защо уважаеми чуждите банки и инвестиционни компании не купуват българските акции , а правителството ни взима все нови милиарди заеми

Посочи някакви факти и спри да тролиш, въпреки , че няма по голям факт за нивото на една икономика от Борсата и
            Last edited by Kiro; 29.02.2016, 14:21.

Коментар

• [QUOTE=Монти;1059955409]
              Я кажи за чуждите инвеститори ,който с ракета не можеш да ги стигна при бягството им от качващата се българска икономика и от борса ... а тези още неизлъганите обикалят през кавказ ....

На тебе каквото и да ти кажат, ти едно си знаеш и това си повтаряш. И не отговаряш на въпроси, а говориш ехидно и задаваш компетентно и всезнаещо въпроси. Питах те, какво правиш тогава на БФБ и този форум, след като всичко е толкова черно??? А и въобще в БГ? Ходи на вън, там е прекрасно.

Коментар

Икономиката в България се развива и това го подкрепя както стотистическите данни на страната, отчетите и балансите на големите компании, така и информациите за все повече инвестиции на големи чужди компании в строителството на нови или разширение на стари заводи у нас. Ако искаш да го видиш това, можеш да го видиш на много места, ако не искаш ще плюеш. Не казвам, че всичко е цъфнало и ей сега ще върже, но въобще не е само черно. А Борсата не е растяща просто защото там работят едни държавни чиновници и им е все тая, пък и като са намерили такава сладка службица, за какво им е да си създават главоболия - заплатата и бонусите нали си вървят. Просто трябва да се продаде. И това, че борсата не е растяща, не означава, че компаниите там не са добре (или поне част от тях). И след като компаниите са добре, а цените падат, това не е ли добре, при положение, че има толкова свободни пари? Но тук темата все пак е друга и се отплесваме по общи теми.

Хубаво е че си верваш...
                Я кажи за чуждите инвеститори ,който с ракета не можеш да ги стигна при бягството им от качващата се българска икономика и от борса ... а тези още неизлъганите обикалят през кавказ ....
                Кефя се когато тиквата говори икономиката се качва с 5% а ние взимаме заеми....и качваме данъци.... ,
                Ти с тези свободни пари....те се чудят как да вземат на ПФ и адсиц парите в бюджета ,ти за борса говориш...
                От 2009 ,Тиквата продава борсата и е стигнал до кривата круша ...я кажи за спрените поръчки ,ще дойде ли нормален инвеститор и пет лева дза вложи...когато биросов е самодържец...
                Утре ще си хареса бизнеса на бобоков ,както си харесаха други бизнеси...
                Да цитирам ли...
                Не ти ли стана ясно че тези пари са на баба и дядо последните резерви ....над 80 % от влоговете до 1000 лева....и не мислят да ги дават на "добрите" ни мажоритари..

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                  Хаха монти нещо щатско нямаш ли
                  Гледах голдман сакс ,требваше повече да я гледам....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Остава и да се аргументираш- колко е растяща Борсата подкрепяна от икономиката и колко добре живеят българите с все по големи доходи и все повече купуват акции
                    Икономиката в България се развива и това го подкрепя както стотистическите данни на страната, отчетите и балансите на големите компании, така и информациите за все повече инвестиции на големи чужди компании в строителството на нови или разширение на стари заводи у нас. Ако искаш да го видиш това, можеш да го видиш на много места, ако не искаш ще плюеш. Не казвам, че всичко е цъфнало и ей сега ще върже, но въобще не е само черно. А Борсата не е растяща просто защото там работят едни държавни чиновници и им е все тая, пък и като са намерили такава сладка службица, за какво им е да си създават главоболия - заплатата и бонусите нали си вървят. Просто трябва да се продаде. И това, че борсата не е растяща, не означава, че компаниите там не са добре (или поне част от тях). И след като компаниите са добре, а цените падат, това не е ли добре, при положение, че има толкова свободни пари? Но тук темата все пак е друга и се отплесваме по общи теми.

Коментар

• Хаха монти нещо щатско нямаш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Само за пица ли? Няма ли поне една бира да има до нея?
                        Трябва, към българските кюфтета , съм поръчал немска бира ,но и там са скръндзави.....
                        Не пускат по много....пазят си я за себе си....
                        В резерв съм на руска водка ,турски локум и англииско уиски....
                        некой ме съветват за френско шампанско с чиизбургер и норвежка сьомга.......

Коментар

• Дългосрочно в следващото десетилетие дали ще е добра компания при това бурно развитие на технологиите

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                            Само че все повече инвестират средствата си навън и все повече ще стават. БФБ-то нищо не прави по въпроса посредниците комисионните им навън са повече. Така че дългосрочно няма да се вкарват пари тук.
                            БФБ-то няма какво да направи, защото там са едни държавни чиновници. Просто трябва да се продаде. Сигурно ще стане и това, но не се знае дали има кандидати. Защото, за да продадеш нещо трябва да има освен продавач и някой, който иска да го купи.... За посредниците не знам дали правят нещо, за да има интерес към нашата борса, но съм сигурен, че сега условията са много подходящи, за да се прехвърлят пари към акции, а на БФБ не е да няма добри компании и монбат е една от тях.....понеже сме в тази тема все пак, а пък се отплесваме по общи въпроси.

Коментар

И споровете с такива като теб са абсолютно безсмислени и загуба на време - каквито и аргументи да им изтъкнеш, вие едно си знаете и едно си баете. Живи и здрави да сте, но разберете, че има и хора, които мислят по друг начин.
                              Разликата е че ти изтъкваш само аргументи а фактите са че индексите падат ликвидноста и тя с изключение на края на месеците и тримесечията. По ликвидните позиции излизат все повече. Няма реакции на положителни отчети. Така че по скоро твоите аргументи като са различни от действителноста грешката е в теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                ....и могат да изкарват пари за пица от този маркет....
                                Само за пица ли? Няма ли поне една бира да има до нея?

Коментар

Working...
                                X