Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМомченце, аз когато съм играл на Борсите, ти сигурно си ходил прав под масата.Нищо де ти си много велик и всичко ще ни обясниш.Според теб прогнозите на РБ повече ли тежат от тези на ЕС.Защо все пада след хубавите прогноза Борсата пада и кога ще стигне нивото от преди кризата..Даваш ли си сметка колко ъпъри и фалшиви пророци са минали през годините през този форум..Пишат глупости и после се крият като мишки от срам
Даже не мога да им запомня никовете щото са еднодневки на борсата.Лаладжии които с късмета на начинаещия изкарали някаква доходност и взели че си повярвали.Колко такива изгоряха и колко време пиха след това успокоителни и близаха рани.Простотията си ходи по хората.Това е.
Коментар
-
Тука според мен няма да има добри резултати първото полугодие поне ,зареди центата на суровините иначе произвеждат повече акумулатори постоянно разширяват производството .
Дано поне при окта лайта има положително развитие .
Не е препоръка .Last edited by 6i60; 07.04.2016, 15:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМонбат АД с 38,3% годишен спад на печалбата през януари
Консолидираните продажби са надолу с 10,7% на годишна база до 21,1 млн. лв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМомченце, аз когато съм играл на Борсите, ти сигурно си ходил прав под масата.Нищо де ти си много велик и всичко ще ни обясниш.Според теб прогнозите на РБ повече ли тежат от тези на ЕС.Защо все пада след хубавите прогноза Борсата пада и кога ще стигне нивото от преди кризата..Даваш ли си сметка колко ъпъри и фалшиви пророци са минали през годините през този форум..Пишат глупости и после се крият като мишки от срам
Коментар
-
Момченце, аз когато съм играл на Борсите, ти сигурно си ходил прав под масата.Нищо де ти си много велик и всичко ще ни обясниш.Според теб прогнозите на РБ повече ли тежат от тези на ЕС.Защо все пада след хубавите прогноза Борсата пада и кога ще стигне нивото от преди кризата..Даваш ли си сметка колко ъпъри и фалшиви пророци са минали през годините през този форум..Пишат глупости и после се крият като мишки от срам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОбясни ни още колко сме добре, а Борсата цикли.Поне за1000 лева имаш ли акции
http://econ.bg/Новини/Растежът-на-БВ...5774_at.1.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВзе да ти светва- значи много сме добре, ама не съвсем...Остава сега да свържеш и нещата с ЕС и оценката на инвеститорите за БГ- чувал ли си за последното им писмо
Чети момче, чети и после пиши..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеЩе ви оставя точно тези 5 човека да си повтаряте вашите истини....аз тях не ги "вденвам", много сте ми над нивото, пък да ви се обяснявам ми е малко сложно, щом досега не разбрахте какво ви говоря. Капацитети.....
Сърди се на бобоков..Той говори едно декември мисля в он еър а друго излиза сега като резултати..
А иначе позицията в сравнени с някой други е иделна и като мажоритар и като резултати и като дивидент .....но тези други вече никой не ги купува......а тука се губят вече придобити критерии....
Коментар
Коментар