IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Монбат ,гледам се е класирал в балканската платформа...
    И понеже не останаха свестни акции дай да разчепкаме положението тук,след студената вода преди месеци от бобоков ..а има и отчет...
    Ще има ли обратно изкупуване ,ще има ли дивидент ,какво стана с инвестициите от 12 милиона евро...

Коментар

• Тука според мен няма да има добри резултати първото полугодие поне ,зареди центата на суровините иначе произвеждат повече акумулатори постоянно разширяват производството .
      Дано поне при окта лайта има положително развитие .

Не е препоръка .
      Last edited by 6i60; 07.04.2016, 15:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Монбат АД с 38,3% годишен спад на печалбата през януари
        Консолидираните продажби са надолу с 10,7% на годишна база до 21,1 млн. лв...
        За да ни спести стрес можеше да каже откъде дойде изненадата - конкретен пазар или лош прогностик

Коментар

• Не знам знаеш ли какво се нарича инвестиционен климат, то е много по сложно от отделните данни и прогнози..Тук сега го няма и има причини за това посочени в докладите на ЕС..Само можеш да сравниш даните с Румъния и ще разбереш защо доскоро бяхме равни , а вече не сме

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Момченце, аз когато съм играл на Борсите, ти сигурно си ходил прав под масата.Нищо де ти си много велик и всичко ще ни обясниш.Според теб прогнозите на РБ повече ли тежат от тези на ЕС.Защо все пада след хубавите прогноза Борсата пада и кога ще стигне нивото от преди кризата..Даваш ли си сметка колко ъпъри и фалшиви пророци са минали през годините през този форум..Пишат глупости и после се крият като мишки от срам
            Много е хубаво, че играеш на борсите от дълго време. Значи правилно те нарекох Капацитет. Но не е лошо да почнеш да виждаш и хубавите новини и да ги отчиташ... РБ не правят прогноза, те анализират реално какъв е растежа и той е по-висок от очаквания. Това е реалното състояние, а как ще се отрази на борсата, дали ще падне или качи е съвсем отделна бира. Това, което аз казвам, е че реално нещата не са толкова лоши (не че няма какво да се подобрява-има и то много), но ти виждаш само лошото (или поне тук това отразяваш). И спирам, че оспамихме темата.

Коментар

• Момченце, аз когато съм играл на Борсите, ти сигурно си ходил прав под масата.Нищо де ти си много велик и всичко ще ни обясниш.Според теб прогнозите на РБ повече ли тежат от тези на ЕС.Защо все пада след хубавите прогноза Борсата пада и кога ще стигне нивото от преди кризата..Даваш ли си сметка колко ъпъри и фалшиви пророци са минали през годините през този форум..Пишат глупости и после се крият като мишки от срам

Коментар

Обясни ни още колко сме добре, а Борсата цикли.Поне за1000 лева имаш ли акции
                Аз няма повече да ти обяснявам нищо, защото ти си капацитет. Ето тука от Райфайзенбанк България ти го обясняват, но ти не ги забелязваш тези неща.

http://econ.bg/Новини/Растежът-на-БВ...5774_at.1.html

Коментар

• Обясни ни още колко сме добре, а Борсата цикли.Поне за1000 лева имаш ли акции

Коментар

Взе да ти светва- значи много сме добре, ама не съвсем...Остава сега да свържеш и нещата с ЕС и оценката на инвеститорите за БГ- чувал ли си за последното им писмо
                    Чети момче, чети и после пиши..
                    Ха-ха-ха. Добре че има такива капацитети, от които да се уча....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                      Ще ви оставя точно тези 5 човека да си повтаряте вашите истини....аз тях не ги "вденвам", много сте ми над нивото, пък да ви се обяснявам ми е малко сложно, щом досега не разбрахте какво ви говоря. Капацитети.....
                      Никой не се стреми да ти даде акъл ,просто ти привлече вниманието ми с това ..."оплюване"..
                      Сърди се на бобоков..Той говори едно декември мисля в он еър а друго излиза сега като резултати..
                      А иначе позицията в сравнени с някой други е иделна и като мажоритар и като резултати и като дивидент .....но тези други вече никой не ги купува......а тука се губят вече придобити критерии....

Коментар

• Взе да ти светва- значи много сме добре, ама не съвсем...Остава сега да свържеш и нещата с ЕС и оценката на инвеститорите за БГ- чувал ли си за последното им писмо
                        Чети момче, чети и после пиши..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Тук поне 5 човека ти повтарят казаното от мен ,но ти не вденваш....
                          Имам акции на БФБ и не ти си човека който ще ми каже къде да пиша и как...
                          Може да свалиш гарда и да минеш в обяснителен режим.....
                          Защо не вденваш...
                          При положение че вече сме на 440 пункта на софикс и то сме на толкова защото няма търговия и мажоритарите с по 10 лева крепят позициите в последните минути........
                          като ССВ , Холдинг Варна ,ЕУБГ , монбат , хим , хика , трасе ,софарма , атера..и т.н....
                          Ще ви оставя точно тези 5 човека да си повтаряте вашите истини....аз тях не ги "вденвам", много сте ми над нивото, пък да ви се обяснявам ми е малко сложно, щом досега не разбрахте какво ви говоря. Капацитети.....

Коментар

Първо прочети последните доклади на ЕС, а после помисли дали има връзка с Борсата това, че сме на първо място по бедност и корупция в ЕС .Щом е толкова добро положението защо уважаеми чуждите банки и инвестиционни компании не купуват българските акции , а правителството ни взима все нови милиарди заеми

Посочи някакви факти и спри да тролиш, въпреки , че няма по голям факт за нивото на една икономика от Борсата и
                            Това, което ти писах по-долу, не са ли аргументи? Ти къде отиде в доклади на ЕС...? Ти глава нямаш ли да мислиш? И кой ти е казал, че е "толкова добро положението"? Напротив, казах ти, че въобще не е толкова добро. И това, че капацитети като фин.ни министър, могат да теглят заеми винаги, просто защото така е по-лесно, а иначе трябва много повече задник да имаш и да намаляш държавните разходи и корупция, та всичко това не означава, че икономиката не върви нагоре въпреки лошото управление. Ама за Вас това е тролене.... ами като е тролене, пишете си вашите истини, аз съм до тук, не виждам смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                              На тебе каквото и да ти кажат, ти едно си знаеш и това си повтаряш. И не отговаряш на въпроси, а говориш ехидно и задаваш компетентно и всезнаещо въпроси. Питах те, какво правиш тогава на БФБ и този форум, след като всичко е толкова черно??? А и въобще в БГ? Ходи на вън, там е прекрасно.
                              Тук поне 5 човека ти повтарят казаното от мен ,но ти не вденваш....
                              Имам акции на БФБ и не ти си човека който ще ми каже къде да пиша и как...
                              Може да свалиш гарда и да минеш в обяснителен режим.....
                              Защо не вденваш...
                              При положение че вече сме на 440 пункта на софикс и то сме на толкова защото няма търговия и мажоритарите с по 10 лева крепят позициите в последните минути........
                              като ССВ , Холдинг Варна ,ЕУБГ , монбат , хим , хика , трасе ,софарма , атера..и т.н....

Коментар

• Първо прочети последните доклади на ЕС, а после помисли дали има връзка с Борсата това, че сме на първо място по бедност и корупция в ЕС .Щом е толкова добро положението защо уважаеми чуждите банки и инвестиционни компании не купуват българските акции , а правителството ни взима все нови милиарди заеми

Посочи някакви факти и спри да тролиш, въпреки , че няма по голям факт за нивото на една икономика от Борсата и
                                Last edited by Kiro; 29.02.2016, 14:21.

Коментар

Working...
                                X