Остава и да се аргументираш- колко е растяща Борсата подкрепяна от икономиката и колко добре живеят българите с все по големи доходи и все повече купуват акции
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпокойно с нервите....
Истината за БФБ ако за теб е плюене ,имаш сериозен проблеми....с реалността .
Колко ,като теб казваха че борсата ще се оправи от 2008 г...
Десетки хиляди бяха оптимистите а в момента на маркета са 10 като мен който виждат истината....и могат да изкарват пари за пица от този маркет....
Приеми истината и чакай твоя час.....когато падне тиквата.... дано не се взимат дългове и да тръгне икономиката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеАз пък казвам, че борсата ще се съживи при толкова много пари при почти нулеви лихви в банките (и такси за всичко). И хората все повече ще търсят алтернативи и някои ще ги намерят и на борсата. А всеки който реши да си прави портфейл няма да пропусне и монбат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеЕ как пък не спря да плюеш.... "борсата умирала, позицията минавала в небитието, щяло да има продажби, пък може и разпродажби". А ти какво правиш на тази умираща борса? Помагаш с плюене и негативни коментари по всичко и за всичко? Аз пък казвам, че борсата ще се съживи при толкова много пари при почти нулеви лихви в банките (и такси за всичко). И хората все повече ще търсят алтернативи и някои ще ги намерят и на борсата. А всеки който реши да си прави портфейл няма да пропусне и монбат.
Истината за БФБ ако за теб е плюене ,имаш сериозен проблеми....с реалността .
Колко ,като теб казваха че борсата ще се оправи от 2008 г...
Десетки хиляди бяха оптимистите а в момента на маркета са 10 като мен който виждат истината....и могат да изкарват пари за пица от този маркет....
Приеми истината и чакай твоя час.....когато падне тиквата.... дано не се взимат дългове и да тръгне икономиката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ,но борсата умира ,което значи и че позицията минава в небитието до по добри времена....а до тези времена ще има продажби..... да се надяваме че няма да са разпродаби...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПринципно и аз така правя - видя ли, че това което е купено е програмирано да изкара само до гаранционния срок - повече от такава марка не повтарям!
За това ги харесват по света (без БГ).
Чудно ми е кой си губи времето в неделя с акции, които не го интересуватMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеМонбат акумулаторите вече минаха през върха на славата си и сега са по надолнището ,стръмно спускане предизвикано от нискокачествени материали от които произвеждат продукта.Идеята че краткият живот на батериите им ще доведе до по честа смяна с нова не сработва,никой не желае да купува такива пък дори да са с 10 лева по ефтини!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеKoи са материалите?Мнението на автофорум Масквич не мисля, че е определящо за бизнеса им. ЕБВР и др. явно не го споделят..Апропо, карам с Монбат и съм доволен, не помня на коя кола кога точно съм ги купувал.
Коментар
-
Koи са материалите?Мнението на автофорум Масквич не мисля, че е определящо за бизнеса им. ЕБВР и др. явно не го споделят..Апропо, карам с Монбат и съм доволен, не помня на коя кола кога точно съм ги купувал.Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеМонбат акумулаторите вече минаха през върха на славата си и сега са по надолнището ,стръмно спускане предизвикано от нискокачествени материали от които произвеждат продукта.Идеята че краткият живот на батериите им ще доведе до по честа смяна с нова не сработва,никой не желае да купува такива пък дори да са с 10 лева по ефтини!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеС цялото ми уважение към г-н Бобоков, но как е възможно на 7.12 да прогнозираш ръст на печалбата за 2015 г. от 15%, а месец след това да обявиш спад от почти 8%? За бъдещи периоди още да не говорим, че прогнозата е за рязък ръст, но Януари има срив от 38% !
Прави ми и друго впечатление тук, а и при ЕМКА-та. Спадът на печалбата се оправдава със спада в цената на основния ресурс, но нали това се отнася за всички по цял свят! Ако е толкова тежко положението, защо се стига до сваляне на цената на крайния продукт до степен, засягаща драстично печалбата? Кой от конкурентите им сваля цената и какво е неговото предимство пред "нашите"?
Коментар
-
С цялото ми уважение към г-н Бобоков, но как е възможно на 7.12 да прогнозираш ръст на печалбата за 2015 г. от 15%, а месец след това да обявиш спад от почти 8%? За бъдещи периоди още да не говорим, че прогнозата е за рязък ръст, но Януари има срив от 38% !
Прави ми и друго впечатление тук, а и при ЕМКА-та. Спадът на печалбата се оправдава със спада в цената на основния ресурс, но нали това се отнася за всички по цял свят! Ако е толкова тежко положението, защо се стига до сваляне на цената на крайния продукт до степен, засягаща драстично печалбата? Кой от конкурентите им сваля цената и какво е неговото предимство пред "нашите"?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеОт един месец може ли да се правят генерални изводи ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМонбат АД с 38,3% годишен спад на печалбата през януари
Консолидираните продажби са надолу с 10,7% на годишна база до 21,1 млн. лв...
Човек тамън си ги хареса и те почнат да се дънят.....то не остана кой да си харесаш ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМонбат АД с 38,3% годишен спад на печалбата през януари
Човек тамън си ги хареса и те почнат да се дънят.....то не остана кой да си харесаш ...
Коментар
-
Коментар
Коментар