IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Остава и да се аргументираш- колко е растяща Борсата подкрепяна от икономиката и колко добре живеят българите с все по големи доходи и все повече купуват акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Спокойно с нервите....
      Истината за БФБ ако за теб е плюене ,имаш сериозен проблеми....с реалността .
      Колко ,като теб казваха че борсата ще се оправи от 2008 г...
      Десетки хиляди бяха оптимистите а в момента на маркета са 10 като мен който виждат истината....и могат да изкарват пари за пица от този маркет....
      Приеми истината и чакай твоя час.....когато падне тиквата.... дано не се взимат дългове и да тръгне икономиката....
      Напълно съм спокоен. И нямам никакви проблеми с реалността. А пък каква е истината за БФБ остави сам всеки да си прецени - да определяш твоето мнение за истина от последна инстанция - това е симптом. И споровете с такива като теб са абсолютно безсмислени и загуба на време - каквито и аргументи да им изтъкнеш, вие едно си знаете и едно си баете. Живи и здрави да сте, но разберете, че има и хора, които мислят по друг начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
        Аз пък казвам, че борсата ще се съживи при толкова много пари при почти нулеви лихви в банките (и такси за всичко). И хората все повече ще търсят алтернативи и някои ще ги намерят и на борсата. А всеки който реши да си прави портфейл няма да пропусне и монбат.
        Само че все повече инвестират средствата си навън и все повече ще стават. БФБ-то нищо не прави по въпроса посредниците комисионните им навън са повече. Така че дългосрочно няма да се вкарват пари тук.

Коментар

Е как пък не спря да плюеш.... "борсата умирала, позицията минавала в небитието, щяло да има продажби, пък може и разпродажби". А ти какво правиш на тази умираща борса? Помагаш с плюене и негативни коментари по всичко и за всичко? Аз пък казвам, че борсата ще се съживи при толкова много пари при почти нулеви лихви в банките (и такси за всичко). И хората все повече ще търсят алтернативи и някои ще ги намерят и на борсата. А всеки който реши да си прави портфейл няма да пропусне и монбат.
          Спокойно с нервите....
          Истината за БФБ ако за теб е плюене ,имаш сериозен проблеми....с реалността .
          Колко ,като теб казваха че борсата ще се оправи от 2008 г...
          Десетки хиляди бяха оптимистите а в момента на маркета са 10 като мен който виждат истината....и могат да изкарват пари за пица от този маркет....
          Приеми истината и чакай твоя час.....когато падне тиквата.... дано не се взимат дългове и да тръгне икономиката....

Коментар

Не ,но борсата умира ,което значи и че позицията минава в небитието до по добри времена....а до тези времена ще има продажби..... да се надяваме че няма да са разпродаби...
            Е как пък не спря да плюеш.... "борсата умирала, позицията минавала в небитието, щяло да има продажби, пък може и разпродажби". А ти какво правиш на тази умираща борса? Помагаш с плюене и негативни коментари по всичко и за всичко? Аз пък казвам, че борсата ще се съживи при толкова много пари при почти нулеви лихви в банките (и такси за всичко). И хората все повече ще търсят алтернативи и някои ще ги намерят и на борсата. А всеки който реши да си прави портфейл няма да пропусне и монбат.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Принципно и аз така правя - видя ли, че това което е купено е програмирано да изкара само до гаранционния срок - повече от такава марка не повтарям!
              Акумулатори с програматор Новатори са си от Монбат, явно
              За това ги харесват по света (без БГ).
              Чудно ми е кой си губи времето в неделя с акции, които не го интересуват
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                Монбат акумулаторите вече минаха през върха на славата си и сега са по надолнището ,стръмно спускане предизвикано от нискокачествени материали от които произвеждат продукта.Идеята че краткият живот на батериите им ще доведе до по честа смяна с нова не сработва,никой не желае да купува такива пък дори да са с 10 лева по ефтини!
                Принципно и аз така правя - видя ли, че това което е купено е програмирано да изкара само до гаранционния срок - повече от такава марка не повтарям!
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Koи са материалите?Мнението на автофорум Масквич не мисля, че е определящо за бизнеса им. ЕБВР и др. явно не го споделят..Апропо, карам с Монбат и съм доволен, не помня на коя кола кога точно съм ги купувал.
                  От време на време продавам по някой друг акумулатор и изказвам мое мнение както и на познати търговци и клиенти и естествено това което мислим със сигурност не е определящо за бизнеса им!

Коментар

• Koи са материалите?Мнението на автофорум Масквич не мисля, че е определящо за бизнеса им. ЕБВР и др. явно не го споделят..Апропо, карам с Монбат и съм доволен, не помня на коя кола кога точно съм ги купувал.
                    Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                    Монбат акумулаторите вече минаха през върха на славата си и сега са по надолнището ,стръмно спускане предизвикано от нискокачествени материали от които произвеждат продукта.Идеята че краткият живот на батериите им ще доведе до по честа смяна с нова не сработва,никой не желае да купува такива пък дори да са с 10 лева по ефтини!
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      С цялото ми уважение към г-н Бобоков, но как е възможно на 7.12 да прогнозираш ръст на печалбата за 2015 г. от 15%, а месец след това да обявиш спад от почти 8%? За бъдещи периоди още да не говорим, че прогнозата е за рязък ръст, но Януари има срив от 38% !
                      Прави ми и друго впечатление тук, а и при ЕМКА-та. Спадът на печалбата се оправдава със спада в цената на основния ресурс, но нали това се отнася за всички по цял свят! Ако е толкова тежко положението, защо се стига до сваляне на цената на крайния продукт до степен, засягаща драстично печалбата? Кой от конкурентите им сваля цената и какво е неговото предимство пред "нашите"?

Коментар

• С цялото ми уважение към г-н Бобоков, но как е възможно на 7.12 да прогнозираш ръст на печалбата за 2015 г. от 15%, а месец след това да обявиш спад от почти 8%? За бъдещи периоди още да не говорим, че прогнозата е за рязък ръст, но Януари има срив от 38% !
                        Прави ми и друго впечатление тук, а и при ЕМКА-та. Спадът на печалбата се оправдава със спада в цената на основния ресурс, но нали това се отнася за всички по цял свят! Ако е толкова тежко положението, защо се стига до сваляне на цената на крайния продукт до степен, засягаща драстично печалбата? Кой от конкурентите им сваля цената и какво е неговото предимство пред "нашите"?
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

От един месец може ли да се правят генерални изводи ....
                          Не ,но борсата умира ,което значи и че позицията минава в небитието до по добри времена....а до тези времена ще има продажби..... да се надяваме че няма да са разпродаби...

Коментар

Монбат АД с 38,3% годишен спад на печалбата през януари
                            Консолидираните продажби са надолу с 10,7% на годишна база до 21,1 млн. лв...

Човек тамън си ги хареса и те почнат да се дънят.....то не остана кой да си харесаш ...
                            От един месец може ли да се правят генерални изводи ....

Коментар

Човек тамън си ги хареса и те почнат да се дънят.....то не остана кой да си харесаш ...
                              Мдаааа така се получи.

Коментар

Ми ти кво търсиш?

Коментар

Working...
                                X