IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Натам отива работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      БРАВИСИМО!!!

п.п. 10лв за ЧНГ?
      като гледам темпото - може още тази седмица

Коментар

• Монбата тръгна към 10-та .Чудесно!!

Коментар

• Компанията си е добра, много. Такива да са всички.... ехееее....

Коментар

• Уау, откакто следя МОНБАТ не съм виждал такива цени на оловото! 2400 долара - хайде успех!

Коментар

• БРАВИСИМО!!!

"Реализираната консолидирана печалба на дружествата от икономическата група на Монбат АД за месец октомври 2016 г. е 3 043 хил. лева преди облагане с данъци, което представлява увеличение на печалбата с 302 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци за месец октомври на 2015 г.
              Обобщените данни за десетте месеца на 2016 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са реализирали печалба преди облагане с данъци в размер на 24 645 хил. лева, което представлява увеличение на печалбата от 18.3 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци за същия период на 2015 г.
              Дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали през месец октомври 2016 г. EBITDA в размер на 4 620 хил. лева, което представлява увеличение от 138,6 %в сравнение с постигнатото през месец октомври 2015 г.
              Обобщените данни за десетте месеца на 2016 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали EBITDA в размер на 37 630 хил. лева, което представляваувеличение от 16,5 % в сравнение със същия период на 2015 г.
              "

п.п. 10лв за ЧНГ?
              Last edited by tony1975; 25.11.2016, 18:25.

Коментар

Хубави неща се случват тук! Най-накрая тръгнаха да се развиват в територия очаквана отдавна.
                Добра печалба, чакаме новини от завода за калай и цената на оловото е хай

Имам
                при съчетание на хубави новини с възходящ тренд на борсата може да видим доста добър ръст в близките месеци.....като цяло политическите сътресения забавиха движението нагоре....но според моето скромно мнение всичко е въпрос на време народните представители да изгладят противоречията и растежа на индексите като цяло да продължи...
                Не е Препоръка!!!
                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Всички презентации от Investor Day, включително на Софарма, Стара планина холд, Монбат и Спиди
                  http://financeforum.investor.bg/%D0%...D0%B8%D0%B8-2/

Коментар

• Хубави неща се случват тук! Най-накрая тръгнаха да се развиват в територия очаквана отдавна.
                    Добра печалба, чакаме новини от завода за калай и цената на оловото е хай

Имам

Коментар

• Здравейте
                      Петър Бозаджиев – финансов директор на Монбат АД ще представи компанията на 18 ноември от 15:30 до 17:30 в зала Мусала на Интер Експо Център в София, част от Investor Day на INVESTOR Finance Forum

http://financeforum.investor.bg/investor-day/

Заповядайте

Коментар

• Хайде отчет, да ни е честит

http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=111028849

Коментар

Май не само аз очаквам добър отчет тук
                          Учудва ме липсата на коментари в темата за тази компания? Нима само аз ПФ и г-н Бобоков четем и държим тук?

п.п. имам 100бр.
                          Хихихи и аз имам тук обаче изглежда много други нямат

Коментар

• Операцията по пълно връщане на контрола много прилича на случилото се преди години обратно изкупуване от братята Кирил и Георги Домусчиеви.

Коментар

Май не само аз очаквам добър отчет тук
                              Учудва ме липсата на коментари в темата за тази компания? Нима само аз ПФ и г-н Бобоков четем и държим тук?

п.п. имам 100бр.
                              Коментари в тоя форум обекновено се правят ,когато требва да се продава
                              а не когато требва да се купува

Коментар

• Май не само аз очаквам добър отчет тук

п.п. имам 100бр.
                                Last edited by tony1975; 21.10.2016, 14:42.

Коментар

Working...
                                X