Натам отива работата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБРАВИСИМО!!!
п.п. 10лв за ЧНГ?
Коментар
-
БРАВИСИМО!!!
"Реализираната консолидирана печалба на дружествата от икономическата група на Монбат АД за месец октомври 2016 г. е 3 043 хил. лева преди облагане с данъци, което представлява увеличение на печалбата с 302 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци за месец октомври на 2015 г.
Обобщените данни за десетте месеца на 2016 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са реализирали печалба преди облагане с данъци в размер на 24 645 хил. лева, което представлява увеличение на печалбата от 18.3 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци за същия период на 2015 г.
Дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали през месец октомври 2016 г. EBITDA в размер на 4 620 хил. лева, което представлява увеличение от 138,6 %в сравнение с постигнатото през месец октомври 2015 г.
Обобщените данни за десетте месеца на 2016 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали EBITDA в размер на 37 630 хил. лева, което представляваувеличение от 16,5 % в сравнение със същия период на 2015 г."
п.п. 10лв за ЧНГ?
Last edited by tony1975; 25.11.2016, 18:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХубави неща се случват тук! Най-накрая тръгнаха да се развиват в територия очаквана отдавна.
Добра печалба, чакаме новини от завода за калай и цената на оловото е хай
Имам
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Всички презентации от Investor Day, включително на Софарма, Стара планина холд, Монбат и Спиди
http://financeforum.investor.bg/%D0%...D0%B8%D0%B8-2/
Коментар
-
Здравейте
Петър Бозаджиев – финансов директор на Монбат АД ще представи компанията на 18 ноември от 15:30 до 17:30 в зала Мусала на Интер Експо Център в София, част от Investor Day на INVESTOR Finance Forum
http://financeforum.investor.bg/investor-day/
Заповядайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМай не само аз очаквам добър отчет тук
Учудва ме липсата на коментари в темата за тази компания? Нима само аз ПФ и г-н Бобоков четем и държим тук?
п.п. имам 100бр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМай не само аз очаквам добър отчет тук
Учудва ме липсата на коментари в темата за тази компания? Нима само аз ПФ и г-н Бобоков четем и държим тук?
п.п. имам 100бр.
а не когато требва да се купува
Коментар
Коментар