IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БРАВИСИМО!!!

"Реализираната консолидирана печалба на дружествата от икономическата група на Монбат АД за месец октомври 2016 г. е 3 043 хил. лева преди облагане с данъци, което представлява увеличение на печалбата с 302 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци за месец октомври на 2015 г.
    Обобщените данни за десетте месеца на 2016 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са реализирали печалба преди облагане с данъци в размер на 24 645 хил. лева, което представлява увеличение на печалбата от 18.3 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци за същия период на 2015 г.
    Дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали през месец октомври 2016 г. EBITDA в размер на 4 620 хил. лева, което представлява увеличение от 138,6 %в сравнение с постигнатото през месец октомври 2015 г.
    Обобщените данни за десетте месеца на 2016 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали EBITDA в размер на 37 630 хил. лева, което представляваувеличение от 16,5 % в сравнение със същия период на 2015 г.
    "

п.п. 10лв за ЧНГ?
    Last edited by tony1975; 25.11.2016, 18:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Хубави неща се случват тук! Най-накрая тръгнаха да се развиват в територия очаквана отдавна.
      Добра печалба, чакаме новини от завода за калай и цената на оловото е хай

Имам
      при съчетание на хубави новини с възходящ тренд на борсата може да видим доста добър ръст в близките месеци.....като цяло политическите сътресения забавиха движението нагоре....но според моето скромно мнение всичко е въпрос на време народните представители да изгладят противоречията и растежа на индексите като цяло да продължи...
      Не е Препоръка!!!
      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Всички презентации от Investor Day, включително на Софарма, Стара планина холд, Монбат и Спиди
        http://financeforum.investor.bg/%D0%...D0%B8%D0%B8-2/

Коментар

• Хубави неща се случват тук! Най-накрая тръгнаха да се развиват в територия очаквана отдавна.
          Добра печалба, чакаме новини от завода за калай и цената на оловото е хай

Имам

Коментар

• Здравейте
            Петър Бозаджиев – финансов директор на Монбат АД ще представи компанията на 18 ноември от 15:30 до 17:30 в зала Мусала на Интер Експо Център в София, част от Investor Day на INVESTOR Finance Forum

http://financeforum.investor.bg/investor-day/

Заповядайте

Коментар

• Хайде отчет, да ни е честит

http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=111028849

Коментар

Май не само аз очаквам добър отчет тук
                Учудва ме липсата на коментари в темата за тази компания? Нима само аз ПФ и г-н Бобоков четем и държим тук?

п.п. имам 100бр.
                Хихихи и аз имам тук обаче изглежда много други нямат

Коментар

• Операцията по пълно връщане на контрола много прилича на случилото се преди години обратно изкупуване от братята Кирил и Георги Домусчиеви.

Коментар

Май не само аз очаквам добър отчет тук
                    Учудва ме липсата на коментари в темата за тази компания? Нима само аз ПФ и г-н Бобоков четем и държим тук?

п.п. имам 100бр.
                    Коментари в тоя форум обекновено се правят ,когато требва да се продава
                    а не когато требва да се купува

Коментар

• Май не само аз очаквам добър отчет тук

п.п. имам 100бр.
                      Last edited by tony1975; 21.10.2016, 14:42.

Коментар

• ако това е "Пресконференцията", то лично аз не научих много от нея! Намислили са нещо братоците, чакам отчета

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
                          Какво ни казва това?

Коментар

• https://www.24chasa.bg/novini/article/5824023

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgiev I Разгледай мнение
                              полагат ли ми се дивиденти за 2015г. след като продадох свойте в началото на щни 2016г. акционер съм(бях)в дружеството от няколко години
                              28/06/2016

Уведомление за паричен дивидент
                              Емитент: Монбат АД-София (5MB)

На проведено на 27.06.2016 год. ОСА на Монбат АД-София (5MB) е взето решение за разпределяне на дивидент за 2015 г., както следва:
                              - Брутен дивидент на една акция: 0.28 лв.;

Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА, или към 11.07.2016 год. Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 07.07.2016 год.

Пълният текст на новината можете да намерите публикуван на финансовата електронна страница X3News
                              Vanitas vanitatum...

Коментар

• Monbat

полагат ли ми се дивиденти за 2015г. след като продадох свойте в началото на щни 2016г. акционер съм(бях)в дружеството от няколко години

Коментар

Working...
                                X