IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ако това е "Пресконференцията", то лично аз не научих много от нея! Намислили са нещо братоците, чакам отчета

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
      Какво ни казва това?

Коментар

• https://www.24chasa.bg/novini/article/5824023

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgiev I Разгледай мнение
          полагат ли ми се дивиденти за 2015г. след като продадох свойте в началото на щни 2016г. акционер съм(бях)в дружеството от няколко години
          28/06/2016

Уведомление за паричен дивидент
          Емитент: Монбат АД-София (5MB)

На проведено на 27.06.2016 год. ОСА на Монбат АД-София (5MB) е взето решение за разпределяне на дивидент за 2015 г., както следва:
          - Брутен дивидент на една акция: 0.28 лв.;

Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА, или към 11.07.2016 год. Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 07.07.2016 год.

Пълният текст на новината можете да намерите публикуван на финансовата електронна страница X3News
          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Monbat

полагат ли ми се дивиденти за 2015г. след като продадох свойте в началото на щни 2016г. акционер съм(бях)в дружеството от няколко години

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Странно пратих едни въпроси на ДВИ и на мейл и на лични тук и никой не ми отговаря!!! Явно много сте я обидили 2008!!!
              Остави я тази надута директорка, не е чак толкова нужна И без нея ще мине Според мен с нищо не допринася, и а ко я сменят ще е най-добре

Коментар

• Странно пратих едни въпроси на ДВИ и на мейл и на лични тук и никой не ми отговаря!!! Явно много сте я обидили 2008!!!

Коментар

• 7.936 последна цена...................... браво... имах късмет да се кача на 7, уви с малко бройки.... да видим накъде ще върви влакчето, както се изразяват някои съфорумци

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                    Споко, и моят портфейл е празен, дано утре Каролци да ни ги заредят
                    Много маймуни с много пари сме на клона и не могат да ни ги разпределят

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                      Е при вас пристигнал, пък при мен още го няма . Каролци нещо бавят дивидента !
                      Споко, и моят портфейл е празен, дано утре Каролци да ни ги заредят

Коментар

• Е при вас пристигнал, пък при мен още го няма . Каролци нещо бавят дивидента !

Коментар

• Гледам дивидентът пристигнал

Коментар

• Яко:
                            "Реализираната консолидирана печалба на дружествата от икономическата група на Монбат АД за месец август 2016 г. е 2 948 хил. лева преди облагане с данъци, което представлява увеличение на печалбата с 90,9 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци за месец август на 2015 г.
                            Обобщените данни за първите осем месеца на 2016 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са реализирали печалба преди облагане с данъци в размер на 19 488 хил. лева, което представлява увеличение на печалбата от 8,1 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци за същия период на 2015 г.
                            Дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали през месец август 2016 г. EBITDA в размер на 4 307 хил. лева, което представлява увеличение от 60,8 % в сравнение с постигнатото през месец август 2015 г.
                            Обобщените данни за първите осем месеца на 2016 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали EBITDA в размер на 29 394 хил. лева, което представлява увеличение от 8,7 % в сравнение със същия период на 2015 г. "

Коментар

• Горивото дойде по сметките.

Коментар

• Чшшшш какво става тук? Някой да не е получил дивидента още днес?

Коментар

Working...
                                X