ако това е "Пресконференцията", то лично аз не научих много от нея! Намислили са нещо братоците, чакам отчета
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Georgiev I Разгледай мнениеполагат ли ми се дивиденти за 2015г. след като продадох свойте в началото на щни 2016г. акционер съм(бях)в дружеството от няколко години
Уведомление за паричен дивидент
Емитент: Монбат АД-София (5MB)
На проведено на 27.06.2016 год. ОСА на Монбат АД-София (5MB) е взето решение за разпределяне на дивидент за 2015 г., както следва:
- Брутен дивидент на една акция: 0.28 лв.;
Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА, или към 11.07.2016 год. Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 07.07.2016 год.
Пълният текст на новината можете да намерите публикуван на финансовата електронна страница X3NewsVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтранно пратих едни въпроси на ДВИ и на мейл и на лични тук и никой не ми отговаря!!! Явно много сте я обидили 2008!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеСпоко, и моят портфейл е празен, дано утре Каролци да ни ги заредят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕ при вас пристигнал, пък при мен още го няма . Каролци нещо бавят дивидента !
Коментар
-
Яко:
"Реализираната консолидирана печалба на дружествата от икономическата група на Монбат АД за месец август 2016 г. е 2 948 хил. лева преди облагане с данъци, което представлява увеличение на печалбата с 90,9 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци за месец август на 2015 г.
Обобщените данни за първите осем месеца на 2016 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са реализирали печалба преди облагане с данъци в размер на 19 488 хил. лева, което представлява увеличение на печалбата от 8,1 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци за същия период на 2015 г.
Дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали през месец август 2016 г. EBITDA в размер на 4 307 хил. лева, което представлява увеличение от 60,8 % в сравнение с постигнатото през месец август 2015 г.
Обобщените данни за първите осем месеца на 2016 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са постигнали EBITDA в размер на 29 394 хил. лева, което представлява увеличение от 8,7 % в сравнение със същия период на 2015 г. "
Коментар
Коментар