Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Ooo , преди време имаше цял клип с прдставяне на завода. С интервюта на работници инсженери и т.н. Почти нищо не се прави на ръка, машините са все нови и ай тек. Позволяват производство без компромиси на качеството....
Правят големите камионни батерии там, които са за сега гръбнака на монБатя.
В сравнение с добричката, монтанската фабрика е назад.
- 1 like
Коментар
-
"Монбат" планира да утрои оперативната си печалба до 2021 г. - http://www.capital.bg/biznes/kompani...i_pechalba_do/
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
Ти сериозно ли? В манипулация ли ме подозираш. С тези бройкки? . Ако има нещо дето го мразя е да си продам бройките за да ги купувам после по-скъпо.
Ето заповядай - развличай се :
Кой не търгува, той не греши!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеБаце, можеш ли го доказа т,ва твърдение
Ето заповядай - развличай се :
Между другото утре някой ще ходи ли в Хотел София утре 27ми?
Last edited by VNM; 26.09.2017, 19:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСпоред мен, не се налага да го доказва. но Разбирам го много добре,. - почти всяка година ми се случва подобна изцепка.)))) Не е препоръка (тази година нямам)мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеБаси пича съм - обърках купувва с продава и продадох мамка му . най-тъпото че на някакви 3, 15, 13 и т.н. бройки. Да му се не види. Нервирах се, оставям ви сами да се оправяте днес на тази борса - без мене
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNMБаси пича съм - обърках купувва с продава и продадох мамка му . най-тъпото че на някакви 3, 15, 13 и т.н. бройки. Да му се не види. Нервирах се, оставям ви сами да се оправяте днес на тази борса - без менеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеБаси пича съм - обърках купувва с продава и продадох мамка му . най-тъпото че на някакви 3, 15, 13 и т.н. бройки. Да му се не види. Нервирах се, оставям ви сами да се оправяте днес на тази борса - без мене
Коментар
-
Монбат АД ще придобие чрез дъщерното си дружество Монбат Рисайклинг АД рециклиращи мощности в Бреша, Италия - Piombifera Italiana S.p.A.
Piombifera Italiana S.p.A. е създадена през 1978 година в Италия и днес е една от трите най-големи рециклиращи компании на батерии в страната. Лицензираният рециклиращ завод е с капацитет за преработка на 70 000 тона годишно
Рециклиращият завод ще бъде интегриран в структурата на Монбат Рисайклинг АД като част от новоучреденото дъщерното дружество Monbat Italy S.p.A.
Придобиването на нови рециклиращи мощности е част от стратегията на групата за растеж чрез географска диверсификация на мощностите. Решението за придобиване е прието от ръководството след успешно приключила процедура по дю дилиджънс. Ръководството на Монбат АД очаква договорът за придобиването да бъде подписан до края на септември 2017 г.
Решението за придобиване на допълнителна рециклираща мощност се налага от нарасналите потребности от суровини за производството на оловни батерии за заводите на Монбат АД и Старт АД, като пазарът на скрап в Италия е един от най-развитите в Европа.
След подписването на договора за придобиване Монбат АД ще уведоми обществеността и съответните регулаторни органи незабавно.
Коментар
Коментар