Първоначално изпратено от zlatna treska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеИ чакаме БФБ да расте. Един от основните сини чипове на БФБ. Май няма да остане много много какво да търгуваме.
Коментар
-
Акции може да има всеки във всеки бизнес, като човек е решил че има някаква възможност да се изкaрат някакви бързи пари спекулативно, понякога печелим, понякога не. Постулати от сорта, че трябва да инвестираме в познати бизнеси, от които разбираме и харесваме важат основно при дългосрочният инвеститор.
Разбирам напълно какво иска да каже колегата terziev и съм съгласен с доста от написаното. Човек не трябва да се самозабравя, малко ли са им на някои милионите, че и от боклука на чужди държави искат да печелят, като тровят за сметка на това изстрадалото и бедно население на собствената си държава.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Точка 5. Това е. Не е само територията, а бизнесът се управлява от такива. А "нямаме икономика" е фигура на речта. Една баничарница да има, значи и някаква икономика има. По случайност познавам инженери, които работят за Бобокови. Единственото положително нещо там е, че може и по зле да бъде.
Другото ще го обединя. Това, че нещо ми вреди, не означава, че по принцип е нещо лошо. Бая финансиране (за моите стандарти) съм взел по европейски проекти, но ще се радвам, ако ги няма. Влязъл съм в Монбат, защото съм опортюнист, а не "инвеститор", а още по-малко революционер. Ако ти инвестираш само в морално чисти и богати душевно мажоритари, само мога да ти завиждам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Изпадаш в противоречие тук ! Не ги приемаш за бизнесмени, а имаш акции в Монбат. Защо инвестираш в "мутри и крадци" тогава ? За съжаление това е българската икономика и мажоритари, не случайно и борсата ни е в това положение ! Нямаме, или са съвсем малко читавите бизнесмени !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИмам акции в "Монбат", но човек трябва да е слънчасал, за да обяви Бобокови за "бизнесмени". Тарикати, далаверджии, мошеници, крадци. Редовното прочистването на такива е даже закъсняло. И тук не става въпрос дали следващите са по-добри или по-лоши. Просто не трябва да си мислят, че са вечни и да внимават поне малко. Да не се изхвърлят и тъпанят по кориците на списанията, а да се опитват да поставят компанията си на някакъв реален фундамент.
Отделен е въпросът дали изобщо има смисъл от борса в страна, в която няма икономика.
1. Бобокови са бизнесмени, защото притежавт и управляват бизнеси;
2. Как може да имаш толкова негативно мнение за някой и да му повериш контрол (образно казано) върху парите ти?
3. Как може да защитаваш действията на прокуратурата и едновременно с това да понасяш загуби от действията им?
4. Да твърдиш, че групата Монбат нямат реален фундамент е странно.
5. Проблемът на нашата борса не е че нямаме икономика или че е малка, а че територията се управлява от морално деградирали, душевно корумпирани политически упортюнисти, които извън политическата среда ще стават само за чистачи на кенефи.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИмам акции в "Монбат", но човек трябва да е слънчасал, за да обяви Бобокови за "бизнесмени". Тарикати, далаверджии, мошеници, крадци. Редовното прочистването на такива е даже закъсняло. И тук не става въпрос дали следващите са по-добри или по-лоши. Просто не трябва да си мислят, че са вечни и да внимават поне малко. Да не се изхвърлят и тъпанят по кориците на списанията, а да се опитват да поставят компанията си на някакъв реален фундамент.
Отделен е въпросът дали изобщо има смисъл от борса в страна, в която няма икономика.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Имам акции в "Монбат", но човек трябва да е слънчасал, за да обяви Бобокови за "бизнесмени". Тарикати, далаверджии, мошеници, крадци. Редовното прочистването на такива е даже закъсняло. И тук не става въпрос дали следващите са по-добри или по-лоши. Просто не трябва да си мислят, че са вечни и да внимават поне малко. Да не се изхвърлят и тъпанят по кориците на списанията, а да се опитват да поставят компанията си на някакъв реален фундамент.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ако ударят чичо Оги и Тимаджии действително ще трябва да я затваряме борсата !
ПС: никакъв съпорт по позицията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеИ чакаме БФБ да расте. Един от основните сини чипове на БФБ. Май няма да остане много много какво да търгуваме.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Акция в офиси и къщи на Бобокови, разследват се за сделки с отпадъци
Да се не окаже, че италианският опасен боклук е бил предназначен за преработващият завод в Монтана. Последно време само хубави новини около компанията.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеБратя Бобокови#Зам.Министър на Екологията#Боклук от Италия#ДАНС
Да се не окаже, че италианският опасен боклук е бил предназначен за преработващият завод в Монтана. Последно време само хубави новини около компанията.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
Коментар