Изумен съм, че тук има изненадани. Би трябвало да сте наясно с бизнеса на Бобокови. Подобни некадърници могат да вадят печалба единствено с престъпления, укриване на данъци, неспазване на трудовото законодателство. Собствен музей щели да си правят. Сега и за Ангелови ще се изненадате сигурно, когато ги захапят за норките.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеШестима задържани за аферата с опасните отпадъци, сред тях - зам.-министър
Заместникът в МОСВ упражнявал натиск и издавал разрешителни за италианския боклук. Фирма пращала опасен отпадък на фиктивни дружества
Въпросният заместник принуждавал и производителите у нас да предават опасния отпадък на определени и контролирани от него дружества за преработка.
Така се е възползвало дружество за преработка на акумулатори, с фабрика в Монтана. Първоначално то изнасяло опасните отпадъци от дейността си в Германия, но услугата била скъпа. С цел спестяване на средствата дружеството започнало да изпраща опасните отпадъци на фирми с фиктивна дейност. Генерирала се огромна печалба и се избягвало заплащането на данъци в големи размери - посочи Милева.
https://clubz.bg/99213-shestima_zady...oScO8JZFvpxypQМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Шестима задържани за аферата с опасните отпадъци, сред тях - зам.-министър
Заместникът в МОСВ упражнявал натиск и издавал разрешителни за италианския боклук. Фирма пращала опасен отпадък на фиктивни дружества
Въпросният заместник принуждавал и производителите у нас да предават опасния отпадък на определени и контролирани от него дружества за преработка.
Така се е възползвало дружество за преработка на акумулатори, с фабрика в Монтана. Първоначално то изнасяло опасните отпадъци от дейността си в Германия, но услугата била скъпа. С цел спестяване на средствата дружеството започнало да изпраща опасните отпадъци на фирми с фиктивна дейност. Генерирала се огромна печалба и се избягвало заплащането на данъци в големи размери - посочи Милева.
https://clubz.bg/99213-shestima_zady...oScO8JZFvpxypQ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Зависи срещу кого е сигналът и дали е "оперативно интересен" - тука е така, за съжаление.
Иначе ГГ-БГ е абсолютно прав, пак за съжаление. Абе, къде изчезна Екуити прайвит, познат повече като куроператор-а - ех, какви времена бяха с неговите дцф модели, ех
И това още при двойно по-малко акции..
Обаче на 11 пъти по-ниско, някакви сульовци се назландисват Ц, ц кво нещо е пазара,.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Противоречие е и още как ! Като няма в какво да се инвестира тук, тогава инвестираш в череши или по борсите навън !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
+1
А не искаме ли всички това - хем душата в рая, хем онова докрая
Коментар
-
Изобщо не е в противоречие - просто трудно с енамира в какво да се инветсира, което да не е балонче (да не ги изброявам), затова се надяваш да уцелиш нещо, дето да хванеш врътката на мажо с помпенето. На мен това не ми се удава - два пъти се пробвах с мумифицирания и евереста, два пъти ядох дървото, щото нямам вътрешно инфо. Та такаLast edited by Zdravko; 28.05.2020, 16:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Пича иска хем да бърка в кацата с мед, хем да е морален стожер !
А не искаме ли всички това - хем душата в рая, хем онова докраяNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Не, бързай да съдиш! За нашата прокуратурата е достатъчно да има анонимен сигнал от "доброжелател", за да блокира бизнеси за милиони.
Иначе ГГ-БГ е абсолютно прав, пак за съжаление. Абе, къде изчезна Екуити прайвит, познат повече като куроператор-а - ех, какви времена бяха с неговите дцф модели, ехNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Малко смеси нещата за морала и инвестирането, защото имах предвид публични постове, ама няма значение. Странна работа, купуваш дял от бизнес, разчиташ компанията да върви добре, за да расте и да продадеш на някой високо, ама мажоритарите са крадци и измамници. После взимаш евро пари, ама по-добре без тях. Пич или играеш играта или се прави на морален коректив в някой манастир.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеПоредният стрес тест по позицията!!! И както винаги заради изпълнения на мажоритарните собственици, а не по отношение бизнеса на компанията!Last edited by Crusible; 28.05.2020, 16:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТочка 5. Това е. Не е само територията, а бизнесът се управлява от такива. А "нямаме икономика" е фигура на речта. Една баничарница да има, значи и някаква икономика има. По случайност познавам инженери, които работят за Бобокови. Единственото положително нещо там е, че може и по зле да бъде.
Другото ще го обединя. Това, че нещо ми вреди, не означава, че по принцип е нещо лошо. Бая финансиране (за моите стандарти) съм взел по европейски проекти, но ще се радвам, ако ги няма. Влязъл съм в Монбат, защото съм опортюнист, а не "инвеститор", а още по-малко революционер. Ако ти инвестираш само в морално чисти и богати душевно мажоритари, само мога да ти завиждам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Аз колкото сделки имам на БФБ, ти толкова мозъчни клетки нямаш в главата си. А от Монбат съм изкарвал доста добри пари.
Ти па беше от най-гоолемите плювалници срещу бфб, ... Мозъчни клетки ... вее те вятъра и тебе на жълт кон
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар