Не е ли редно да излезе ДВИ да каже няколко думи? От кумова срама поне????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
А дали няма да се окаже в дългосрочен хоризонт добра новина случилото се за дребните инвеститори? При доказване на вина, затвор, конфискация от държавата на дела на братята и последващо продаването му на стратегически инвеститори? В противен случай, закриване на бизнес/няма данъци/ и стотици нови безработни. Само размишлявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение"Монбат" никога не е била добра копания. Беше сравнително добра инвестиция, което е различно. А беше добра инвестиция именно заради такива далавери, за които Бобокови имаха карт бланш, а на други не са позволени. Няма лошо, да правят компания на Банев. Ако имат достатъчно да се разкешат, може и да се отърват. После ще оглозгат компанията, за да си върнат парите.
Аз мисля да закривам всички позиции на БФБ. "Градус" особено ми беше за дълго държане и ще ме боли. И без това имах угризения, че подкрепям пладнешки разбойници. Сигурно нямаше да ми дреме, ако бях на плюс, ама не съм. Очевидно тече преразпределение и не се знае кой още ще изгърми. Прокопиев са го емнали. Гришата само си мисли, че му се е разминало. Ако и тимаджиите и Донев са на мушка, то цялата борса се обезсмисля. Дори задника човек няма да може да си избърше с акциите на техните велики компании. Барем да бяха още на хартия. Иронията в случая е, че самите Бобокови щяха да са сравнително защитени, ако не бяха мажоритари и бяха направили компанията истински публична.
От колко години си на БФБ?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
"Монбат" никога не е била добра копания. Беше сравнително добра инвестиция, което е различно. А беше добра инвестиция именно заради такива далавери, за които Бобокови имаха карт бланш, а на други не са позволени. Няма лошо, да правят компания на Банев. Ако имат достатъчно да се разкешат, може и да се отърват. После ще оглозгат компанията, за да си върнат парите.
Аз мисля да закривам всички позиции на БФБ. "Градус" особено ми беше за дълго държане и ще ме боли. И без това имах угризения, че подкрепям пладнешки разбойници. Сигурно нямаше да ми дреме, ако бях на плюс, ама не съм. Очевидно тече преразпределение и не се знае кой още ще изгърми. Прокопиев са го емнали. Гришата само си мисли, че му се е разминало. Ако и тимаджиите и Донев са на мушка, то цялата борса се обезсмисля. Дори задника човек няма да може да си избърше с акциите на техните велики компании. Барем да бяха още на хартия. Иронията в случая е, че самите Бобокови щяха да са сравнително защитени, ако не бяха мажоритари и бяха направили компанията истински публична.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Аз горе-долу се подведох по хвалбите на някои инвеститори тук, колко прекрасна акция е тази на МОНБАТ. Те ще се припознаят, но разбира се не очаквам да ми върнат загубите от 8 на 4 лева за акция
Монбат Беше добра компания, или поне даваше вид на такава доста време, допреди две години.
Както и да е, ударът тук е преднамерен. И съдейки от други подобни разследвания на родната прокуратура и стилът й, сигурно тепърва ще се вадят още кирливи ризи.
После следва едно дълго разтакаване по медии и съдилища, което ще удари много лошо по имиджа на Монбат като публична компания!
Иначе тук си беше дърво и за мен!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеТе ще се припознаят, но разбира се не очаквам да ми върнат загубите от 8 на 4 лева за акция
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеВинаги гледам подозрително, когато норочат даден мажо и акция за син чип и супер яки, супер коректни, НАЙ и т.н.. Монбат бяха така нарочени за много години. Не знам сега как ги третирате.
Коментар
-
Бизнесмените Пламен и Атанас Бобокови са арестувани
Имената на бизнесмените Пламен и Атанас Бобокови днес бяха замесени в сецакцията на прокуратурата срещу вноса и износа на опасен отпадък.
По информация на bTV, те са арестувани по подозрения за фиктивен износ на боклук в чужбина, както и за укриване на данъци. Бяха обискирани техни имоти в Русе, Монтана и София. Бизнесът на братя Бобокови е свързан с производство на автомобилни масла в Приста ойл в Русе и рециклиране на акумулаторен и оловен скрап, за която имат рециклираща площадка на фирма Монбат Рисайклинг в Монтана.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИ при "Софарма" политическият риск също е огромен. Чичо има връзки с Посолството, но ако прекали ще яде дървото.
Агрофондът на "Елана" и "Корадо" са по-пазарно ориентирани. При повечето от останалите си даваме парите на престъпници, за да намажем и ние нещо покрай тях. Съучастници сме един вид. И аз съм такъв, особено при пилетата. При Бобокови имам пари за семки.Last edited by maki; 28.05.2020, 21:25.
- 1 like
Коментар
-
И при "Софарма" политическият риск също е огромен. Чичо има връзки с Посолството, но ако прекали ще яде дървото.
Агрофондът на "Елана" и "Корадо" са по-пазарно ориентирани. При повечето от останалите си даваме парите на престъпници, за да намажем и ние нещо покрай тях. Съучастници сме един вид. И аз съм такъв, особено при пилетата. При Бобокови имам пари за семки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИзумен съм, че тук има изненадани. Би трябвало да сте наясно с бизнеса на Бобокови. Подобни некадърници могат да вадят печалба единствено с престъпления, укриване на данъци, неспазване на трудовото законодателство. Собствен музей щели да си правят. Сега и за Ангелови ще се изненадате сигурно, когато ги захапят за норките.
- 1 like
Коментар
Коментар