Първоначално изпратено от dici
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
А разбира се. Чакат ни много добри тримесечни резултати. Сигурно очакваш и многогодишен бичи пазар. Тези идиоти които очакват дълбока рецесия явно нищо не разбират...
Успех
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеПичове ,според мен купувалите тук четвъртък и петък миналата седмица ,са пичаги отвсякъде-чака ги хубава година -а продавалите си ги знаете какви са А.......... .Нивото 4-4,05 според мен би трябвало да е добра подкрепа .
Горното не е препоръка за нищо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Да ти се чуди човек какво правиш в компания с постоянно скапваща се репутация. Дори и без настоящата криза, заслужават далеч по-ниски нива от сегашните. Преди 10 - 12 години компанията беше една от перлите на БФБ, но сега е напълно компрометирана с безумните решения за ръководстото от последната година.
Лично мнение, както и сантимент.
колкото толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнениеТук гризнах дървенцето.. Да осредня ли, или да продавам и бягам далеч? Предната криза такива аномалии нямаше.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнениеТук гризнах дървенцето.. Да осредня ли, или да продавам и бягам далеч? Предната криза такива аномалии нямаше.
Тук се промениха много нещата от предната криза, крайно некоректни спрямо миноритарите станаха, искането им за спиране от търговия бе поредната глупост, с което щяха да бъдат ощетени малките. Адмирации към решението на БФБ!
Сериозен риск към момента за съществуването на предприятието няма, но все пак с оглед ситуацията в сектора на автомобилостроенето и настъпващата рецесия, след туризма и транспорта, ще бъдат ударени силно. Въпросът ти завсиси изцяло от личната инвестиционна стратегия, особено хоризонт и вярата в текущият мениджмънт и бъдещето на компанията.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какво се циганят тези от Монбат? Като гледам с едни 40.000 лева и може да изкупиш всичко до 5 лева. Тая нашата борса е смешна работа, името е само фондова борса. Оборотите са смешни. Някой да продаде 5.000 акции и сваля цената с 10%...Те да си работят и дават дивидент пък другото ще се оправи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Какво според теб а???Кой би купил десетки хиляди акции в такъв момент,ако не "маджо"!!!И не само там........
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini-i-ana...300488/#300488 Брей да не повярваш.Браво на БФБ-то!!!А тия(Монбат) да не се правят на луди ами да видят какво прави Трейс-а в момента с обратното изкупуване а и не само те.Има няколко бели лястовици в трудните времена на БФБ-то.P.S. Препоръки никакиви нямам акции от тук имам достатъчноза сега!!!
На мажоритарните собственици да подскажа /и напомня/ как да реагират коректно на ситуацията:
Да изпълнят докрай обратното изкупуване на "Левента" от "Приста оил холдинг". Така за 46-те % в Монбат ще влязат около 2,5 млн. лв. С тези средства веднага може да се започне обратно изкупуване! Отделно членовете на СД /включително мажоритарите/ да си използват НЕЗАСЛУЖЕНИТЕ БОНУСИ от миналата година /по спомен 700-900 хил.лв./, за покупка на акции от дружеството. Така ще бъде до известна степен възстановена една несправедливост спрямо миноритарните акционери и няма да се правят такива "………. " предложения за спиране на търговията с акциите на дружеството!
ПП: Тази година ако отново си гласуват такива бонуси, наистина вече ЩЕ УБИЯТ АКЦИЯТА!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini-i-ana...300488/#300488 Брей да не повярваш.Браво на БФБ-то!!!А тия(Монбат) да не се правят на луди ами да видят какво прави Трейс-а в момента с обратното изкупуване а и не само те.Има няколко бели лястовици в трудните времена на БФБ-то.P.S. Препоръки никакиви нямам акции от тук имам достатъчноза сега!!!
П.П.: Към Мариян: Монтана не е "огнище на коронавируса", неточно е написано, може за сажаление, като и другите градове в Северозапада, да е огнище на безработицата, ниски доходи и стандарт на живот.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Браво на БФБ!
Какво правят от Трейс?Last edited by olimpiec; 17.03.2020, 10:55.
Коментар
Коментар