Първоначално изпратено от Мажоритаря
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
Говорих за последния връх от преди 3-4 години. Но няма значение, твърде много спам изписахме. Това, което имах предвид е, че това, че дадена акция е струвала дадени пари някога си, абсолютно не означава, че тя пак ще струва тези пари. Не визирам Монбат, а по принцип. Затова логика от типа, било е 12 лв, значи пак ще стане поне 10 лв е напълно неправилна.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Е то и Монбат е бил 11,90 на върха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
15,50+ лв. е върха
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е то и Монбат е бил 11,90 на върха.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнение
Бил, ама на върха, а къде е сега Монбат? Около дъното.
Коментар
-
То и Nikkei 225 е бил 38 000 през 1990 година, но ето че оттогава насам не се е случило пак. Отбелязвам просто, че логиката ти е неправилна, иначе Монбат може и да стигне 10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеДо кривата круша ще е албенката, какво толкова й се чудишМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
И аз си мисля, че такъв ще бъде сценария тук. Но повече ме вълнува Албенката докъде ще стигне Август месец...Не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа 10 не знам в близките 1-2 години , но 5-6 със сигурност.. И тук имам акции..Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
То и Nikkei 225 е бил 38 000 през 1990 година, но ето че оттогава насам не се е случило пак. Отбелязвам просто, че логиката ти е неправилна, иначе Монбат може и да стигне 10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнение
Ще стиге и 10, щом е била 11.90
- 1 like
Коментар
Коментар