IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение

Съгласен.... Справка Капитан Дядо Никола... Флагмана на българската индустрия...
    Чак пък флагман да бил дядо никола се съмнявам, правеше пластмасови тръбички в цехове на 80 години.

Коментар

• Здравко, нали го коментирахме.. Пече се връщане на 5..6..лева..

Коментар

• Тук се пече нещо ама да видим какво !

Коментар

• Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение

Говорих за последния връх от преди 3-4 години. Но няма значение, твърде много спам изписахме. Това, което имах предвид е, че това, че дадена акция е струвала дадени пари някога си, абсолютно не означава, че тя пак ще струва тези пари. Не визирам Монбат, а по принцип. Затова логика от типа, било е 12 лв, значи пак ще стане поне 10 лв е напълно неправилна.
          Съгласен.... Справка Капитан Дядо Никола... Флагмана на българската индустрия...
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Малко бакалски сметки:спад на новите автомобили,увеличение на акумулатори.

Коментар

Е то и Монбат е бил 11,90 на върха.
              Така е, но сравнението с Nikkei е некоректно.

Коментар

15,50+ лв. е върха
                Говорих за последния връх от преди 3-4 години. Но няма значение, твърде много спам изписахме. Това, което имах предвид е, че това, че дадена акция е струвала дадени пари някога си, абсолютно не означава, че тя пак ще струва тези пари. Не визирам Монбат, а по принцип. Затова логика от типа, било е 12 лв, значи пак ще стане поне 10 лв е напълно неправилна.

Коментар

15,50+ лв. е върха

Коментар

• Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнение

Бил, ама на върха, а къде е сега Монбат? Около дъното.

Коментар

То и Nikkei 225 е бил 38 000 през 1990 година, но ето че оттогава насам не се е случило пак. Отбелязвам просто, че логиката ти е неправилна, иначе Монбат може и да стигне 10.
                      Бил, ама на върха, а къде е сега Монбат? Около дъното.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                        До кривата круша ще е албенката, какво толкова й се чудиш
                        Би ли заложил на това...

Коментар

И аз си мисля, че такъв ще бъде сценария тук. Но повече ме вълнува Албенката докъде ще стигне Август месец...
                          До кривата круша ще е албенката, какво толкова й се чудиш
                          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            За 10 не знам в близките 1-2 години , но 5-6 със сигурност.. И тук имам акции..
                            И аз си мисля, че такъв ще бъде сценария тук. Но повече ме вълнува Албенката докъде ще стигне Август месец...

Коментар

То и Nikkei 225 е бил 38 000 през 1990 година, но ето че оттогава насам не се е случило пак. Отбелязвам просто, че логиката ти е неправилна, иначе Монбат може и да стигне 10.
                              Нека за сега се върне там където беше преди година !

Коментар

• Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнение

Ще стиге и 10, щом е била 11.90

Коментар

Working...
                                X