IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съд: Полицейският арест на Пламен Бобоков за търговия с влияние е немотивиран и незаконен

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021...home_mainStory

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
      Може ли да споделиш кой е купувача?
      От Бенчмарк, но точно кой, нямам никаква идея. Единствено ДВИ-то може да ти каже след 2 дена. Странното във вчерашните сделки е как го направиха, според мен можеха да направят покупките поне на - 20ст,......но кой бяга от допълнителни 1000лв. Или пък целта е да се закара акцията около 4.50лв само мога да гадая.

Коментар

• Тук е очаквано поскъпването, а собствениците едва ли ще имат ефективни присъди..Тук се чуват слухове за ново производство, но да видим..Акцията беше смачкана и сега се възтановява..Между другото възтановяване ще има и при ЕЛХИМ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Te да не кажеш, че все ви плюя компаниите - изобщо не харесвам мунчо на батя, но отскокът от дъното си е съвсем логичен и закономерен, за разлика от разни други жребчета и каубои с гаражен бизнес. За мен е рискова компания, политически рискова, но без риск няма печалба - успех!
          Ха сега де, вие Груев, тук ли се набабанихте?
          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Уха... какво съм изпуснал тука... да не са помилвали чорбаджиите или просто някой си пълни?
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение

Дано, аз излязох, +35% за 7 месеца си е повече от отлична печалба. Притесненията ми не са с компанията, а с пазара отвъд океана и изборите след 2 месеца. Успех на всички акционери тук.
              Може ли да споделиш кой е купувача?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Te да не кажеш, че все ви плюя компаниите - изобщо не харесвам мунчо на батя, но отскокът от дъното си е съвсем логичен и закономерен, за разлика от разни други жребчета и каубои с гаражен бизнес. За мен е рискова компания, политически рискова, но без риск няма печалба - успех!
                При корумпирано управление и неработещи институции всяка компания може да се превърне в рискова, за това и борсата Груец е на това дередже !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                  И тук отвързахме синджира днес, което е добре !
                  Дано, аз излязох, +35% за 7 месеца си е повече от отлична печалба. Притесненията ми не са с компанията, а с пазара отвъд океана и изборите след 2 месеца. Успех на всички акционери тук.
                  Last edited by Каммен; 12.01.2021, 17:41.

Коментар

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Идеи кой купува?

Коментар

• И тук отвързахме синджира днес, което е добре !

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение

Това добре, ама ако не им дадат лиценз, май ще отиде коня у ряката.
                          За съжаление няма бизнес, който да може да устои на натиск и рекет от държавата ! Дано успеят да се измъкнат ! Имат направен и одит, който показва, че няма нищо нередно в дейността им.

Коментар

И за малките деца вече е ясно, че всичко е постановка на Тиквата, Каскета и Ко !
                            Това добре, ама ако не им дадат лиценз, май ще отиде коня у ряката.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                              Ако някой се чуди защо цената тръгна пак на юг, то е защото пак са на пангара братята:

https://m.dir.bg/dnes/plovdiv/otkrih...zka-s-bobokovi

Но по-притеснитеен е факта, че може би лиценза за внос на скрап едва ли ще бъде подновен:

https://www.flashnews.bg/ministar-di...-na-otpadatsi/
                              И за малките деца вече е ясно, че всичко е постановка на Тиквата, Каскета и Ко !

Коментар

• Ако някой се чуди защо цената тръгна пак на юг, то е защото пак са на пангара братята:

https://m.dir.bg/dnes/plovdiv/otkrih...zka-s-bobokovi

Но по-притеснитеен е факта, че може би лиценза за внос на скрап едва ли ще бъде подновен:

https://www.flashnews.bg/ministar-di...-na-otpadatsi/

Коментар

Working...
                                X