If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От Бенчмарк, но точно кой, нямам никаква идея. Единствено ДВИ-то може да ти каже след 2 дена. Странното във вчерашните сделки е как го направиха, според мен можеха да направят покупките поне на - 20ст,......но кой бяга от допълнителни 1000лв. Или пък целта е да се закара акцията около 4.50лв само мога да гадая.
Тук е очаквано поскъпването, а собствениците едва ли ще имат ефективни присъди..Тук се чуват слухове за ново производство, но да видим..Акцията беше смачкана и сега се възтановява..Между другото възтановяване ще има и при ЕЛХИМ..
Te да не кажеш, че все ви плюя компаниите - изобщо не харесвам мунчо на батя, но отскокът от дъното си е съвсем логичен и закономерен, за разлика от разни други жребчета и каубои с гаражен бизнес. За мен е рискова компания, политически рискова, но без риск няма печалба - успех!
Дано, аз излязох, +35% за 7 месеца си е повече от отлична печалба. Притесненията ми не са с компанията, а с пазара отвъд океана и изборите след 2 месеца. Успех на всички акционери тук.
Te да не кажеш, че все ви плюя компаниите - изобщо не харесвам мунчо на батя, но отскокът от дъното си е съвсем логичен и закономерен, за разлика от разни други жребчета и каубои с гаражен бизнес. За мен е рискова компания, политически рискова, но без риск няма печалба - успех!
При корумпирано управление и неработещи институции всяка компания може да се превърне в рискова, за това и борсата Груец е на това дередже !
Дано, аз излязох, +35% за 7 месеца си е повече от отлична печалба. Притесненията ми не са с компанията, а с пазара отвъд океана и изборите след 2 месеца. Успех на всички акционери тук.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Това добре, ама ако не им дадат лиценз, май ще отиде коня у ряката.
За съжаление няма бизнес, който да може да устои на натиск и рекет от държавата ! Дано успеят да се измъкнат ! Имат направен и одит, който показва, че няма нищо нередно в дейността им.
Коментар