За 10 не знам в близките 1-2 години , но 5-6 със сигурност.. И тук имам акции..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеХмм дали ще стигне 4лв. таз хартия след последния екшън...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеХмм дали ще стигне 4лв. таз хартия след последния екшън...
имам
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение.... докато няма лична отговорност за нанесени по служба щети - регрес от държавата към съответния държавен служител, па бил и той прокурор[/I]!/!!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Меди Доган беше консултант на Цанков камък. Разбирал човека от енергетика. Може да Търси да вкара в портфолиото стратегически дружества ))))
без препоръка. Интересно сега, дали Гешето ще продължи да ги наблюдава изкъсоLast edited by GG-BG; 29.11.2020, 22:53.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеМного силно интервю, но нищо конкретно по делото. Явно са били поръчани от Шиши...
без препоръка. Интересно сега, дали Гешето ще продължи да ги наблюдава изкъсо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Засече ли цялото интервю, аз хванах само финала
от кой тип са момчетата
Ps. От цитатите на Джани Родари ги хванах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеРазкош! Като извадени от този форум са!
от кой тип са момчетата
Ps. От цитатите на Джани Родари ги хванах
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГледате ли братя Бобокови. По 120 мин в бтв. Интересни неща разправят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПреди малко съобщиха по тв, че съдът определил 2 млн, за да пуснат А,Бобоков.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар