Първоначално изпратено от fur6ton
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеДо кривата круша ще е албенката, какво толкова й се чудишМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
И аз си мисля, че такъв ще бъде сценария тук. Но повече ме вълнува Албенката докъде ще стигне Август месец...Не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа 10 не знам в близките 1-2 години , но 5-6 със сигурност.. И тук имам акции..Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
То и Nikkei 225 е бил 38 000 през 1990 година, но ето че оттогава насам не се е случило пак. Отбелязвам просто, че логиката ти е неправилна, иначе Монбат може и да стигне 10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнение
Ще стиге и 10, щом е била 11.90
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеХмм дали ще стигне 4лв. таз хартия след последния екшън...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеХмм дали ще стигне 4лв. таз хартия след последния екшън...
имам
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение.... докато няма лична отговорност за нанесени по служба щети - регрес от държавата към съответния държавен служител, па бил и той прокурор[/I]!/!!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Меди Доган беше консултант на Цанков камък. Разбирал човека от енергетика. Може да Търси да вкара в портфолиото стратегически дружества ))))
без препоръка. Интересно сега, дали Гешето ще продължи да ги наблюдава изкъсоLast edited by GG-BG; 29.11.2020, 22:53.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеМного силно интервю, но нищо конкретно по делото. Явно са били поръчани от Шиши...
без препоръка. Интересно сега, дали Гешето ще продължи да ги наблюдава изкъсо
Коментар
Коментар