Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Колега...защо се скриха продавачите отдясно?....някой май пак е надушил нещо?!
Май сам си го направих с онзи пост за 192% ръст на печалбата от нач. на годината.. Уж си беше излязло като официално инфо, но никаква реакция.. Ама като го постнах аз тук... рали.. Някой май не чете Екстри нюз и се изненада
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
аха, на мястото на кой
като в градус, подгряване на камилчета и после спих
Коментар
-
Пич...нещата тук сега тръгват...аз смятам да продавам на ЕТФ септември...
като в градус, подгряване на камилчета и после спихhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеколега, ти ли си отдясно
Коментар
-
Колега...защо се скриха продавачите отдясно?....някой май пак е надушил нещо?!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Добрия инвеститор трябва да е запознат с най-актуалните данни, че пазара не чака никой ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Според мен 6,5лв. до лятото.
- 1 like
Коментар
-
Консолидираните данни за първите два месеца на 2021 г. сочат, че дружествата от икономическата група на Монбат АД са реализирали печалба преди облагане с данъци в размер на 5 509 хил. лева, което представлява увеличение на печалбата от 192,40 % в сравнение с реализираната консолидирана печалба преди облагане с данъци от продължаваща дейност за същия период на 2020 г.
Добрия инвеститор трябва да е запознат с най-актуалните данни, че пазара не чака никой ..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Дано си прав, но не мисля, че проблемите са им само политическия натиск, той не оправдава лошите резултати. Сега конюнктурата е благоприятна за европейските производители, дано това доведе до по-добри продажби. Китайския внос става много скъп с транспортните проблеми. не е препоръка.
Коментар
-
Бойко падна от власт,няма вече кой да ги тормози и да им иска да им отнеме бизнеса...резултатите тръгнаха нагоре...очаквам над 7
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Според мен 6,5лв. до лятото.
Коментар
Коментар