IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Никой не е велик, но писането ти е тенденциозно, не мислиш ли ! Ето аз нямам в Неохим и като нямам да влезна в темата там и като съм изтървал ръста да питам ама защо така и т.н.
    Не, не мисля - задавам въпрос и понеже е форум, очаквам отговор - както го е напрвил Киро. Иначе става едно безсмислено ъпване и даунване, от което няма смисъл. Аз лично винаги съм считал акцията за мноооого сериозен балон, но защитих бобоците в кризата с боклука, за която със сигурност имаха някаква вина. Неохим е друга бира - влязъл съм точно заради форума и колегата abc, защото дава инфо и насоки, влязъл съм на 39 лева с 500 бройки - т.е. изтървал съм ръста до момента, но се надявам да хвана следващият. Тук ръстът ми е нелогичен и прекалено политически насочен, а политиката у нас е ,,, ти си знаеш. Да, беше намачкана, да, увеличението не е от вчера и все пак не виждам прочина за него, освен указаното от Киро евентуално възстановяване на движението в пълен мащаб и може би продажбата на нови автомобили.

така разбирам аз форума - не мисля, че някога съм отказвал инфо от "моя" Балоняк и съм давал доволно цифри и причини защо офертата ще е в диапазона 72-80 лева. Е, познах, случайно, разбира се. Затова и питам спецовете тук що расте, но понеже спецовете тук са такива, защото нямат собствено мнение, а някой им е звъннал по телефона, че голям ще изкупува или се чака някаква новина, затова и отговорите са в стил - Грую няма, затова е расте. Е, бъдете здрави и растете до безкрай!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Тук освен политическите причини има и такива свързани с отминаващата вълна ковид..Продажбите и коли и карането им се свиха много от 1,5 години..Следва постепенно въстановяване..Подсказвам на ГРУЙЧЕТО, ЧЕ РЪСТ ЩЕ ИМА И ВЕРОЯТНО ПРИ ЕЛХИМ..Поне ще отиде на 1 лев, сега е 0,60 лева..Тук не коментирам иновациите свързани с новите видове батерии..

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Без да ви се меся - никога не съм харесвал Мунчобатя, ма да ми дадете причина за ъпа тук, че не я схващам? Че е паднал султан БХ ли, що? Цената е тотално фантастична като за тук, макар че компанията винаги е била балоняк. Май бързо забравихте врътките с Левента, а и Каскета още си е на мястото - не разбирам, честно. Иначе успех, и дано видите и 10, че и 15 - що не
        Тук поне няколко пъти се е коментирало защо акцията е смачкана ! Първо политически и прокурорски после и резултатите им бяха зле ! Явно нещата вървят към развръзка, а както виждаш възстановиха и печалбите !

Коментар

Оф, добре, много сте велики, то затова и борсата е ма това дередже. Ми пишете си и се кефете на бобоците, ваша воля. Ъъъъъп поне 20 лева. Грую е хейтър и тн
          Никой не е велик, но писането ти е тенденциозно, не мислиш ли ! Ето аз нямам в Неохим и като нямам да влезна в темата там и като съм изтървал ръста да питам ама защо така и т.н.

Коментар

• Оф, добре, много сте велики, то затова и борсата е ма това дередже. Ми пишете си и се кефете на бобоците, ваша воля. Ъъъъъп поне 20 лева. Грую е хейтър и тн
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Без да ви се меся - никога не съм харесвал Мунчобатя, ма да ми дадете причина за ъпа тук, че не я схващам? Че е паднал султан БХ ли, що? Цената е тотално фантастична като за тук, макар че компанията винаги е била балоняк. Май бързо забравихте врътките с Левента, а и Каскета още си е на мястото - не разбирам, честно. Иначе успех, и дано видите и 10, че и 15 - що не
              Ръста и възстановяването тук върви не от ден или два Груец ! Вместо да се чудиш и плюеш по акциите, които нямаш да си беше купил !

Коментар

Веднага ти казвам причината.. Груйчо няма тук, затова литна! Я се включи на +50% като при Неохим, я само поплюва и на +230% като при Алтерко

Коментар

• Без да ви се меся - никога не съм харесвал Мунчобатя, ма да ми дадете причина за ъпа тук, че не я схващам? Че е паднал султан БХ ли, що? Цената е тотално фантастична като за тук, макар че компанията винаги е била балоняк. Май бързо забравихте врътките с Левента, а и Каскета още си е на мястото - не разбирам, честно. Иначе успех, и дано видите и 10, че и 15 - що не

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                    Баси... наистина ще звемем да закрепим около 6те лева до лятото... Аз обаче държа и на дивидента... може и 5ст.
                    Май по-рано?!

Коментар

• UUUUP 6

Коментар

• Да не ви подскаже човек нещо...голямо ръгане и блъскане....хайде септември ще почерпите на софикс!

Коментар

• Баси... наистина ще звемем да закрепим около 6те лева до лятото... Аз обаче държа и на дивидента... може и 5ст.
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                            Аз пък напуснах кораба. Успех на колегите!
                            Успя ли да нулираш средната....?!?
                            Ясно е че загуба има...

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                              Аз пък напуснах кораба. Успех на колегите!
                              Голяма грешка, че си напуснал ! Мерси и на теб !

Коментар

• Аз пък напуснах кораба. Успех на колегите!

Коментар

Working...
                                X