IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
    И аз вземам да се ядосвам - над 10г съм им клиент, сериозен оборот им правя, как пък не вземат се обадят с някво инфо вътрешарско!
    Явно не ги познавам.
    Тук продох почти всичко под 5,30 - сериозен пропуск.
    Груев, да взема да ги сменя Карол, ама при кого да отида?
    И защо ще ги сменяш Карол ? Нали от Кор Кароли идвали уж обажданията ! И аз съм им клиент, но също не получавам обаждания !

Коментар

• И аз вземам да се ядосвам - над 10г съм им клиент, сериозен оборот им правя, как пък не вземат се обадят с някво инфо вътрешарско!
      Явно не ги познавам.
      Тук продох почти всичко под 5,30 - сериозен пропуск.
      Груев, да взема да ги сменя Карол, ама при кого да отида?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Грую кажи от кого са тези обаждания и на мен защо не ми се обаждат, а се налага да търпя загуби включително и тук в Монбат. Купих около дъното на 3.06лв., но останалата по голяма част са ми на далеч по висока цена. В кризата миналата година на ниски цени купувах и Адванс, Софарма, Химимпорт, Градус. Някои от които все още не са се възстановили,но не съм получавал обаждания от никого дали да купувам и какво да купувам.
        Ми не познаваш правилните хора, затова То не е много сложно де, ма зависи и кое ти е ИП - виждате се с някое брокерче (предполага се, че не си някоя шматка /да ме прощават, не е обидно, просто така се изразявам/ с 10-20 000 портфейл, а поне по 10) и му казваш, че те вълнува това и това, имаш още кинти на склад, за теб гарантира еди кой си - да ти звънне, като има инфо някъде. Отигравш го това 2-3 пъти и после сами почват да ти звънят. Брокитата, както отлично знаеш, си имат инфо за всичко - мноооого рядко на големи сделки се сипва урболешката на пазара, винаги има предварително обаждане и съгласуване на цена, на която да минат определен брой сделки, щото с този тътнук пазар, можеш да срутиш която и да е акция с 50 000 лева, което си е среден портфейл в дадена акция. Та брокито знае, че ще има такава сделка, знае и обемът, който се предлага, а понякога и този, който се търси, и ти казва - оттам нататък, колкото и обратно на остър да си, все ще събереш 2+2, нали Отплеснах, ма си ми аверче, та затова и пиша. Бъди здрав и успешен - миналата година по това време, т.е. почти на дъно, купувах само и единствено Спиди - но след сериозно проучване от моя страна и 2 много напоителни срещи с хора от бранша, които знаят в пъти повече от мен. Доволен съм, не съм максималист, но държа да съм сред най-добрите възможни доходности.

Тук - акцията не е лоша и никога не е била. Има потенциал, а някога имаше и сериозно ДВИ (нищо че сега е същото) и още по-сериозен мениджмънт (нищо че и той уж е същият). Затова и цената ѝ е била на тези нива. Сега вече няма корпоративно управление, има политически зависимости, които сериозно лъснаха, не са ок с властта, която ги подпука, а и перспективите пред ДВГ са отчайващи. ма нищо, всеки си решава - за мен цената е крайно нелогична, но ви пожелавам поне 10 лева - все пак все още има доста пенсии, които да я крепят, като една от малкото читави акции в портфейлите им от пълен леш по родните бфбейски полета
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Не, не мисля - задавам въпрос и понеже е форум, очаквам отговор - както го е напрвил Киро. Иначе става едно безсмислено ъпване и даунване, от което няма смисъл. Аз лично винаги съм считал акцията за мноооого сериозен балон, но защитих бобоците в кризата с боклука, за която със сигурност имаха някаква вина. Неохим е друга бира - влязъл съм точно заради форума и колегата abc, защото дава инфо и насоки, влязъл съм на 39 лева с 500 бройки - т.е. изтървал съм ръста до момента, но се надявам да хвана следващият. Тук ръстът ми е нелогичен и прекалено политически насочен, а политиката у нас е ,,, ти си знаеш. Да, беше намачкана, да, увеличението не е от вчера и все пак не виждам прочина за него, освен указаното от Киро евентуално възстановяване на движението в пълен мащаб и може би продажбата на нови автомобили.

така разбирам аз форума - не мисля, че някога съм отказвал инфо от "моя" Балоняк и съм давал доволно цифри и причини защо офертата ще е в диапазона 72-80 лева. Е, познах, случайно, разбира се. Затова и питам спецовете тук що расте, но понеже спецовете тук са такива, защото нямат собствено мнение, а някой им е звъннал по телефона, че голям ще изкупува или се чака някаква новина, затова и отговорите са в стил - Грую няма, затова е расте. Е, бъдете здрави и растете до безкрай!
          Грую кажи от кого са тези обаждания и на мен защо не ми се обаждат, а се налага да търпя загуби включително и тук в Монбат. Купих около дъното на 3.06лв., но останалата по голяма част са ми на далеч по висока цена. В кризата миналата година на ниски цени купувах и Адванс, Софарма, Химимпорт, Градус. Някои от които все още не са се възстановили,но не съм получавал обаждания от никого дали да купувам и какво да купувам.

Коментар

• Тук въпроса е къде ще спре?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Никой не е велик, но писането ти е тенденциозно, не мислиш ли ! Ето аз нямам в Неохим и като нямам да влезна в темата там и като съм изтървал ръста да питам ама защо така и т.н.
              Не, не мисля - задавам въпрос и понеже е форум, очаквам отговор - както го е напрвил Киро. Иначе става едно безсмислено ъпване и даунване, от което няма смисъл. Аз лично винаги съм считал акцията за мноооого сериозен балон, но защитих бобоците в кризата с боклука, за която със сигурност имаха някаква вина. Неохим е друга бира - влязъл съм точно заради форума и колегата abc, защото дава инфо и насоки, влязъл съм на 39 лева с 500 бройки - т.е. изтървал съм ръста до момента, но се надявам да хвана следващият. Тук ръстът ми е нелогичен и прекалено политически насочен, а политиката у нас е ,,, ти си знаеш. Да, беше намачкана, да, увеличението не е от вчера и все пак не виждам прочина за него, освен указаното от Киро евентуално възстановяване на движението в пълен мащаб и може би продажбата на нови автомобили.

така разбирам аз форума - не мисля, че някога съм отказвал инфо от "моя" Балоняк и съм давал доволно цифри и причини защо офертата ще е в диапазона 72-80 лева. Е, познах, случайно, разбира се. Затова и питам спецовете тук що расте, но понеже спецовете тук са такива, защото нямат собствено мнение, а някой им е звъннал по телефона, че голям ще изкупува или се чака някаква новина, затова и отговорите са в стил - Грую няма, затова е расте. Е, бъдете здрави и растете до безкрай!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Тук освен политическите причини има и такива свързани с отминаващата вълна ковид..Продажбите и коли и карането им се свиха много от 1,5 години..Следва постепенно въстановяване..Подсказвам на ГРУЙЧЕТО, ЧЕ РЪСТ ЩЕ ИМА И ВЕРОЯТНО ПРИ ЕЛХИМ..Поне ще отиде на 1 лев, сега е 0,60 лева..Тук не коментирам иновациите свързани с новите видове батерии..

Коментар

Без да ви се меся - никога не съм харесвал Мунчобатя, ма да ми дадете причина за ъпа тук, че не я схващам? Че е паднал султан БХ ли, що? Цената е тотално фантастична като за тук, макар че компанията винаги е била балоняк. Май бързо забравихте врътките с Левента, а и Каскета още си е на мястото - не разбирам, честно. Иначе успех, и дано видите и 10, че и 15 - що не
                  Тук поне няколко пъти се е коментирало защо акцията е смачкана ! Първо политически и прокурорски после и резултатите им бяха зле ! Явно нещата вървят към развръзка, а както виждаш възстановиха и печалбите !

Коментар

Оф, добре, много сте велики, то затова и борсата е ма това дередже. Ми пишете си и се кефете на бобоците, ваша воля. Ъъъъъп поне 20 лева. Грую е хейтър и тн
                    Никой не е велик, но писането ти е тенденциозно, не мислиш ли ! Ето аз нямам в Неохим и като нямам да влезна в темата там и като съм изтървал ръста да питам ама защо така и т.н.

Коментар

• Оф, добре, много сте велики, то затова и борсата е ма това дередже. Ми пишете си и се кефете на бобоците, ваша воля. Ъъъъъп поне 20 лева. Грую е хейтър и тн

Коментар

Без да ви се меся - никога не съм харесвал Мунчобатя, ма да ми дадете причина за ъпа тук, че не я схващам? Че е паднал султан БХ ли, що? Цената е тотално фантастична като за тук, макар че компанията винаги е била балоняк. Май бързо забравихте врътките с Левента, а и Каскета още си е на мястото - не разбирам, честно. Иначе успех, и дано видите и 10, че и 15 - що не
                        Ръста и възстановяването тук върви не от ден или два Груец ! Вместо да се чудиш и плюеш по акциите, които нямаш да си беше купил !

Коментар

Веднага ти казвам причината.. Груйчо няма тук, затова литна! Я се включи на +50% като при Неохим, я само поплюва и на +230% като при Алтерко

Коментар

• Без да ви се меся - никога не съм харесвал Мунчобатя, ма да ми дадете причина за ъпа тук, че не я схващам? Че е паднал султан БХ ли, що? Цената е тотално фантастична като за тук, макар че компанията винаги е била балоняк. Май бързо забравихте врътките с Левента, а и Каскета още си е на мястото - не разбирам, честно. Иначе успех, и дано видите и 10, че и 15 - що не

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                              Баси... наистина ще звемем да закрепим около 6те лева до лятото... Аз обаче държа и на дивидента... може и 5ст.
                              Май по-рано?!

Коментар

• UUUUP 6

Коментар

Working...
                                X