IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Аз пък напуснах кораба. Успех на колегите!
    Казах ти аз да не бързаш да продаваш ама не слушаш !

Коментар

• Оттам идват за Халтурко, но се отклоняваме от темата...
      Last edited by Yolo; 13.04.2021, 22:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Без да ви се меся - никога не съм харесвал Мунчобатя, ма да ми дадете причина за ъпа тук, че не я схващам? Че е паднал султан БХ ли, що? Цената е тотално фантастична като за тук, макар че компанията винаги е била балоняк. Май бързо забравихте врътките с Левента, а и Каскета още си е на мястото - не разбирам, честно. Иначе успех, и дано видите и 10, че и 15 - що не
        Евалата, все така да ти върви.
        Но не на куци акции които ще падат. Да не си в тях щото кой лови горещи картофи и ножове! Балъците.
        Но груьо не е балък. Той е тарикат hahah голям тарикат и с портфейл на голям играч
        Last edited by shokova terapia; 13.04.2021, 18:55.
        Не е препоръка

Коментар

Дай ги на герП, те никога не отказват
          Не ми разбра иронията, ама нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Моят брокер ми звъни и иска да ми дава пари всеки месец, защото на него не му трябват. Аз естествено отказах, тъй като предпочитам аз да му ги давам, защото на мене не ми трябват.
            Дай ги на герП, те никога не отказват
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Айде сега, професионално ли се обиди? Ми не, не им пука за клиентите, на тях са им важни сделките, а доволният клиент, особено на растящ пазар, прави повече сделки, ерго повече комисони за тях - толкова ли е сложно да се сетиш? Да не говорим, че у нас вътрешнярството е начин на живот и то си личи преди абсолютно всяка една новина за коя да е ликвидна акция...
              Моят брокер ми звъни и иска да ми дава пари всеки месец, защото на него не му трябват. Аз естествено отказах, тъй като предпочитам аз да му ги давам, защото на мене не ми трябват.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                Брокерите на карол работели, за да изкарват печалби на своите клиенти, ебати и глупоста
                Айде сега, професионално ли се обиди? Ми не, не им пука за клиентите, на тях са им важни сделките, а доволният клиент, особено на растящ пазар, прави повече сделки, ерго повече комисони за тях - толкова ли е сложно да се сетиш? Да не говорим, че у нас вътрешнярството е начин на живот и то си личи преди абсолютно всяка една новина за коя да е ликвидна акция...
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Брокерите на карол работели, за да изкарват печалби на своите клиенти, ебати и глупоста

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

И защо ще ги сменяш Карол ? Нали от Кор Кароли идвали уж обажданията ! И аз съм им клиент, но също не получавам обаждания !
                    Оттам идват за Халтурко и Атера, за друго оттам - трябва да си професионален инвеститор, все пак Аз не съм към тях, а към други (да не си правим реклама), но също съм получавал обаждания по позиции, които са ме вълнували, пък и аз съм се обаждал, когато съм искал нещо - след 15 минути макс съм имал оферта за покупка или продажба. Спред теб как се случват трези оферти - от гадаене по вятъра ли Абе вие наистина ли не познавте нито един брокер - удивлявате ме, а уж стари инвеститори, и то с кинти? Ми питайте Батя, той ще ви разкаже, на лично, разбира се

Успехи - вингаи ги пожелавам, и то макс искрено - на чуждо никога не съм завиждал (е, само за гаджетата/съпругите на някои и то преди време, преди да се запозная с моята възлюблена, щото не оценяват какво имат, но може би и затова го имат ), а повече щастливи инвеститори, по-добре и за борсата, ерго и за мен, като участник в нея, пък макар и по други позиции!

Коментар

• Е тъй де - някои имат. Искам и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                        И аз вземам да се ядосвам - над 10г съм им клиент, сериозен оборот им правя, как пък не вземат се обадят с някво инфо вътрешарско!
                        Явно не ги познавам.
                        Тук продох почти всичко под 5,30 - сериозен пропуск.
                        Груев, да взема да ги сменя Карол, ама при кого да отида?
                        И защо ще ги сменяш Карол ? Нали от Кор Кароли идвали уж обажданията ! И аз съм им клиент, но също не получавам обаждания !

Коментар

• И аз вземам да се ядосвам - над 10г съм им клиент, сериозен оборот им правя, как пък не вземат се обадят с някво инфо вътрешарско!
                          Явно не ги познавам.
                          Тук продох почти всичко под 5,30 - сериозен пропуск.
                          Груев, да взема да ги сменя Карол, ама при кого да отида?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Грую кажи от кого са тези обаждания и на мен защо не ми се обаждат, а се налага да търпя загуби включително и тук в Монбат. Купих около дъното на 3.06лв., но останалата по голяма част са ми на далеч по висока цена. В кризата миналата година на ниски цени купувах и Адванс, Софарма, Химимпорт, Градус. Някои от които все още не са се възстановили,но не съм получавал обаждания от никого дали да купувам и какво да купувам.
                            Ми не познаваш правилните хора, затова То не е много сложно де, ма зависи и кое ти е ИП - виждате се с някое брокерче (предполага се, че не си някоя шматка /да ме прощават, не е обидно, просто така се изразявам/ с 10-20 000 портфейл, а поне по 10) и му казваш, че те вълнува това и това, имаш още кинти на склад, за теб гарантира еди кой си - да ти звънне, като има инфо някъде. Отигравш го това 2-3 пъти и после сами почват да ти звънят. Брокитата, както отлично знаеш, си имат инфо за всичко - мноооого рядко на големи сделки се сипва урболешката на пазара, винаги има предварително обаждане и съгласуване на цена, на която да минат определен брой сделки, щото с този тътнук пазар, можеш да срутиш която и да е акция с 50 000 лева, което си е среден портфейл в дадена акция. Та брокито знае, че ще има такава сделка, знае и обемът, който се предлага, а понякога и този, който се търси, и ти казва - оттам нататък, колкото и обратно на остър да си, все ще събереш 2+2, нали Отплеснах, ма си ми аверче, та затова и пиша. Бъди здрав и успешен - миналата година по това време, т.е. почти на дъно, купувах само и единствено Спиди - но след сериозно проучване от моя страна и 2 много напоителни срещи с хора от бранша, които знаят в пъти повече от мен. Доволен съм, не съм максималист, но държа да съм сред най-добрите възможни доходности.

Тук - акцията не е лоша и никога не е била. Има потенциал, а някога имаше и сериозно ДВИ (нищо че сега е същото) и още по-сериозен мениджмънт (нищо че и той уж е същият). Затова и цената ѝ е била на тези нива. Сега вече няма корпоративно управление, има политически зависимости, които сериозно лъснаха, не са ок с властта, която ги подпука, а и перспективите пред ДВГ са отчайващи. ма нищо, всеки си решава - за мен цената е крайно нелогична, но ви пожелавам поне 10 лева - все пак все още има доста пенсии, които да я крепят, като една от малкото читави акции в портфейлите им от пълен леш по родните бфбейски полета

Коментар

Не, не мисля - задавам въпрос и понеже е форум, очаквам отговор - както го е напрвил Киро. Иначе става едно безсмислено ъпване и даунване, от което няма смисъл. Аз лично винаги съм считал акцията за мноооого сериозен балон, но защитих бобоците в кризата с боклука, за която със сигурност имаха някаква вина. Неохим е друга бира - влязъл съм точно заради форума и колегата abc, защото дава инфо и насоки, влязъл съм на 39 лева с 500 бройки - т.е. изтървал съм ръста до момента, но се надявам да хвана следващият. Тук ръстът ми е нелогичен и прекалено политически насочен, а политиката у нас е ,,, ти си знаеш. Да, беше намачкана, да, увеличението не е от вчера и все пак не виждам прочина за него, освен указаното от Киро евентуално възстановяване на движението в пълен мащаб и може би продажбата на нови автомобили.

така разбирам аз форума - не мисля, че някога съм отказвал инфо от "моя" Балоняк и съм давал доволно цифри и причини защо офертата ще е в диапазона 72-80 лева. Е, познах, случайно, разбира се. Затова и питам спецовете тук що расте, но понеже спецовете тук са такива, защото нямат собствено мнение, а някой им е звъннал по телефона, че голям ще изкупува или се чака някаква новина, затова и отговорите са в стил - Грую няма, затова е расте. Е, бъдете здрави и растете до безкрай!
                              Грую кажи от кого са тези обаждания и на мен защо не ми се обаждат, а се налага да търпя загуби включително и тук в Монбат. Купих около дъното на 3.06лв., но останалата по голяма част са ми на далеч по висока цена. В кризата миналата година на ниски цени купувах и Адванс, Софарма, Химимпорт, Градус. Някои от които все още не са се възстановили,но не съм получавал обаждания от никого дали да купувам и какво да купувам.

Коментар

• Тук въпроса е къде ще спре?!

Коментар

Working...
                                X