IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнение

Каролците са брокерчета на схемички и врътчици Един читав рисърч да си видял да изпратят на клиентите си ?
    В читава държава аз лично бих те осъдил...явно не познаваш и двамата брокери...за 17г и двамата са доста далеко врътките ...както и собственика....спазват хигиенична дистанция от пазара и от всичко Що мирише според мен...за това са номер едно на пазара. С най много клиенти...евала на собственика!

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
      Брокерите на карол работели, за да изкарват печалби на своите клиенти, ебати и глупоста
      Каролците са брокерчета на схемички и врътчици Един читав рисърч да си видял да изпратят на клиентите си ?

Коментар

• Малко ме е яд мене че си оставих само за за да мога да пиша в темата

Коментар

• Безкозовия метна козовете и сега само ще гледа !

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
            Аз пък напуснах кораба. Успех на колегите!
            Ще се окажеш интересен играч все пак
            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
              Аз пък напуснах кораба. Успех на колегите!
              Казах ти аз да не бързаш да продаваш ама не слушаш !

Коментар

• Оттам идват за Халтурко, но се отклоняваме от темата...
                Last edited by Yolo; 13.04.2021, 22:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Без да ви се меся - никога не съм харесвал Мунчобатя, ма да ми дадете причина за ъпа тук, че не я схващам? Че е паднал султан БХ ли, що? Цената е тотално фантастична като за тук, макар че компанията винаги е била балоняк. Май бързо забравихте врътките с Левента, а и Каскета още си е на мястото - не разбирам, честно. Иначе успех, и дано видите и 10, че и 15 - що не
                  Евалата, все така да ти върви.
                  Но не на куци акции които ще падат. Да не си в тях щото кой лови горещи картофи и ножове! Балъците.
                  Но груьо не е балък. Той е тарикат hahah голям тарикат и с портфейл на голям играч
                  Last edited by shokova terapia; 13.04.2021, 18:55.
                  Не е препоръка

Коментар

Дай ги на герП, те никога не отказват
                    Не ми разбра иронията, ама нищо.

Коментар

Моят брокер ми звъни и иска да ми дава пари всеки месец, защото на него не му трябват. Аз естествено отказах, тъй като предпочитам аз да му ги давам, защото на мене не ми трябват.
                      Дай ги на герП, те никога не отказват
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Айде сега, професионално ли се обиди? Ми не, не им пука за клиентите, на тях са им важни сделките, а доволният клиент, особено на растящ пазар, прави повече сделки, ерго повече комисони за тях - толкова ли е сложно да се сетиш? Да не говорим, че у нас вътрешнярството е начин на живот и то си личи преди абсолютно всяка една новина за коя да е ликвидна акция...
                        Моят брокер ми звъни и иска да ми дава пари всеки месец, защото на него не му трябват. Аз естествено отказах, тъй като предпочитам аз да му ги давам, защото на мене не ми трябват.

Коментар

Брокерите на карол работели, за да изкарват печалби на своите клиенти, ебати и глупоста
                          Айде сега, професионално ли се обиди? Ми не, не им пука за клиентите, на тях са им важни сделките, а доволният клиент, особено на растящ пазар, прави повече сделки, ерго повече комисони за тях - толкова ли е сложно да се сетиш? Да не говорим, че у нас вътрешнярството е начин на живот и то си личи преди абсолютно всяка една новина за коя да е ликвидна акция...
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Брокерите на карол работели, за да изкарват печалби на своите клиенти, ебати и глупоста

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

И защо ще ги сменяш Карол ? Нали от Кор Кароли идвали уж обажданията ! И аз съм им клиент, но също не получавам обаждания !
                              Оттам идват за Халтурко и Атера, за друго оттам - трябва да си професионален инвеститор, все пак Аз не съм към тях, а към други (да не си правим реклама), но също съм получавал обаждания по позиции, които са ме вълнували, пък и аз съм се обаждал, когато съм искал нещо - след 15 минути макс съм имал оферта за покупка или продажба. Спред теб как се случват трези оферти - от гадаене по вятъра ли Абе вие наистина ли не познавте нито един брокер - удивлявате ме, а уж стари инвеститори, и то с кинти? Ми питайте Батя, той ще ви разкаже, на лично, разбира се

Успехи - вингаи ги пожелавам, и то макс искрено - на чуждо никога не съм завиждал (е, само за гаджетата/съпругите на някои и то преди време, преди да се запозная с моята възлюблена, щото не оценяват какво имат, но може би и затова го имат ), а повече щастливи инвеститори, по-добре и за борсата, ерго и за мен, като участник в нея, пък макар и по други позиции!

Коментар

• Е тъй де - някои имат. Искам и аз.

Коментар

Working...
                                X