IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
    Те си го казаха на събранието,че ще е най добрата им година....само не знам дивидента кога ще го пуснат за да го ре инвестирам....някой идеи или по скоро да е чул нещо?
    Някъде прочетох съобщение, че ще изплащат дивидента от 30.07.!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Тук интересното отдавна се случва, ръст над 100% за година ! Само може да стане още по интересно !
      Те си го казаха на събранието,че ще е най добрата им година....само не знам дивидента кога ще го пуснат за да го ре инвестирам....някой идеи или по скоро да е чул нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Тони ти не купи ли на 3-3,50..Тогава пак коментирахме..
        Взех малко да.

Коментар

• Тони ти не купи ли на 3-3,50..Тогава пак коментирахме..

Коментар

От 3 лева купувам и все по добри резултати показва..Троловете да се скрият и мълчат..
            Помислих че съм изпуснал новина

Коментар

• От 3 лева купувам и все по добри резултати показва..Троловете да се скрият и мълчат..

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

?
                Сънувал е едно шише ракия в следващия ресторант на монбатките

Коментар

Тук нещата се развиват отлично и съм много доволен
                  .
                  ?

Коментар

• Тук нещата се развиват отлично и съм много доволен
                    .

Коментар

• Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
                      Като гледам днешните цени на оловото, тук може да стане интересно в най-скоро време. Не е препорука !!!
                      Тук интересното отдавна се случва, ръст над 100% за година ! Само може да стане още по интересно !

Коментар

• Като гледам днешните цени на оловото, тук може да стане интересно в най-скоро време. Не е препорука !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Много по добър си в измислянето на глупости.. Признавам те за победител и отстъпвам с наведена глава
                          Мисля си, че госпожата в действителност не е толкова глупава, на колкото се прави във форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Варненската Магнаурска школа .. т.н.
                            Много по добър си в измислянето на глупости.. Признавам те за победител и отстъпвам с наведена глава

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Варненската Магнаурска школа на Винс-а си личи толкова много сред икономическия "елит", колкото тази на Симеоново сред юридическия. Батя, наистина, пробвай се някой път да измислиш нещо, едно нешичко сам, а не да повтаряш като папагал заучени фрази. А колко си успешен видяхме в класацията за миналата година на Биг Беър - предпоследен ли беше, или някъде там. Тази сигурно от срам си дал анонимна прогноза

П.С. А на лафовете ти за каръщината не се хващат дори и децата - почти съм убеден, че само от Спиди за година и половина съм изкарал повече от всичките ти репа накуп, при това без заемен капитал и безсънни нощи, но ти си знаеш - благодари на обажданията на яхтата и търси нови шарани, що иначе ... абе Скоти Пипън май беше разказвал нещо за някакво твое спасение от фалит и т.н.
                              Къде е тази класация на Биг Беър, че ми стана интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Където плюеш акциите правят рали, където купиш следва забивка.. Такъв карък отдавна не сме имали по нашите ширини. А иначе самочувствието до небето. Няма такава карикатура!

И да имам доста репа.. От началото на годината ми струват 5% лихва, а са ми донесли 130% доходност.. дай Боже всекиму такива "мъки"
                                Варненската Магнаурска школа на Винс-а си личи толкова много сред икономическия "елит", колкото тази на Симеоново сред юридическия. Батя, наистина, пробвай се някой път да измислиш нещо, едно нешичко сам, а не да повтаряш като папагал заучени фрази. А колко си успешен видяхме в класацията за миналата година на Биг Беър - предпоследен ли беше, или някъде там. Тази сигурно от срам си дал анонимна прогноза

П.С. А на лафовете ти за каръщината не се хващат дори и децата - почти съм убеден, че само от Спиди за година и половина съм изкарал повече от всичките ти репа накуп, при това без заемен капитал и безсънни нощи, но ти си знаеш - благодари на обажданията на яхтата и търси нови шарани, що иначе ... абе Скоти Пипън май беше разказвал нещо за някакво твое спасение от фалит и т.н.
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X