IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
    На какво се дължеше промоцията днес?
    Бенча разпродаде...
    Според мен спекулантите продават и събират пари за да участват на търга при доверие и да си запишат собствените право на акции.... очаквам да продължи това при по ликвидните позиции до август...аз направих същото при една позиция....игра на пари...никой да не се сърди...нищо лично

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

Някой да не е заменил MONBAT за DUH.....утре е последният ден за покупки на Доверие, при което купувачът ще има безплатни права
      за увеличението на 4,20лв.......
      Ма няма логика такава "врътка" с ДУХ.
      Аукциона с правата ще го покаже. Да вложиш на Тея безбожни цени кинти в ДУХ е кат да дадеш грешни пари за фабрика на 09.09.1944-та.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
        На какво се дължеше промоцията днес?
        Бенча разпродаде...

Някой да не е заменил MONBAT за DUH.....утре е последният ден за покупки на Доверие, при което купувачът ще има безплатни права
        за увеличението на 4,20лв.......
        Last edited by radon222a; 22.07.2021, 21:47.

Коментар

• На какво се дължеше промоцията днес?
          Бенча разпродаде...

Коментар

• така "добре" никъде другаде не вървят нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
              Те си го казаха на събранието,че ще е най добрата им година....само не знам дивидента кога ще го пуснат за да го ре инвестирам....някой идеи или по скоро да е чул нещо?
              Някъде прочетох съобщение, че ще изплащат дивидента от 30.07.!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Тук интересното отдавна се случва, ръст над 100% за година ! Само може да стане още по интересно !
                Те си го казаха на събранието,че ще е най добрата им година....само не знам дивидента кога ще го пуснат за да го ре инвестирам....някой идеи или по скоро да е чул нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Тони ти не купи ли на 3-3,50..Тогава пак коментирахме..
                  Взех малко да.

Коментар

• Тони ти не купи ли на 3-3,50..Тогава пак коментирахме..

Коментар

От 3 лева купувам и все по добри резултати показва..Троловете да се скрият и мълчат..
                      Помислих че съм изпуснал новина

Коментар

• От 3 лева купувам и все по добри резултати показва..Троловете да се скрият и мълчат..

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

?
                          Сънувал е едно шише ракия в следващия ресторант на монбатките

Коментар

Тук нещата се развиват отлично и съм много доволен
                            .
                            ?

Коментар

• Тук нещата се развиват отлично и съм много доволен
                              .

Коментар

• Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
                                Като гледам днешните цени на оловото, тук може да стане интересно в най-скоро време. Не е препорука !!!
                                Тук интересното отдавна се случва, ръст над 100% за година ! Само може да стане още по интересно !

Коментар

Working...
                                X