Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Тук интересното отдавна се случва, ръст над 100% за година ! Само може да стане още по интересно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТони ти не купи ли на 3-3,50..Тогава пак коментирахме..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОт 3 лева купувам и все по добри резултати показва..Троловете да се скрият и мълчат..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТук нещата се развиват отлично и съм много доволен
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнениеКато гледам днешните цени на оловото, тук може да стане интересно в най-скоро време. Не е препорука !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Много по добър си в измислянето на глупости.. Признавам те за победител и отстъпвам с наведена глава
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВарненската Магнаурска школа .. т.н.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВарненската Магнаурска школа на Винс-а си личи толкова много сред икономическия "елит", колкото тази на Симеоново сред юридическия. Батя, наистина, пробвай се някой път да измислиш нещо, едно нешичко сам, а не да повтаряш като папагал заучени фрази. А колко си успешен видяхме в класацията за миналата година на Биг Беър - предпоследен ли беше, или някъде там. Тази сигурно от срам си дал анонимна прогноза
П.С. А на лафовете ти за каръщината не се хващат дори и децата - почти съм убеден, че само от Спиди за година и половина съм изкарал повече от всичките ти репа накуп, при това без заемен капитал и безсънни нощи, но ти си знаеш - благодари на обажданията на яхтата и търси нови шарани, що иначе ... абе Скоти Пипън май беше разказвал нещо за някакво твое спасение от фалит и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Където плюеш акциите правят рали, където купиш следва забивка.. Такъв карък отдавна не сме имали по нашите ширини. А иначе самочувствието до небето. Няма такава карикатура!
И да имам доста репа.. От началото на годината ми струват 5% лихва, а са ми донесли 130% доходност.. дай Боже всекиму такива "мъки"
П.С. А на лафовете ти за каръщината не се хващат дори и децата - почти съм убеден, че само от Спиди за година и половина съм изкарал повече от всичките ти репа накуп, при това без заемен капитал и безсънни нощи, но ти си знаеш - благодари на обажданията на яхтата и търси нови шарани, що иначе ... абе Скоти Пипън май беше разказвал нещо за някакво твое спасение от фалит и т.н.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар