If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно нещо не се разбираме ! Титаник до колкото знам е потънал ! Тук във форума го използваме това име когато някоя акция също потъне !
без обиди, просто си е мое мнение, но дотук акцията просто възстанови загубите от по-миналата година/разследвания, разпити и пр./ и ако скоро не пробие поне 7, може и да падне и то доста рязко и това при положение, че поне заради инфлацията би трябвало да поскъпне, поне, а с всички останали новини, които уж са позитивни изобщо не би трябвало да го водим този разговор.
Предположенията са ти грешни.....КФН е на самоиздръжка и не прощават нищо, а ти как му викаш няма значение за тях...едно сигналче до КФН и лицето е изгоряло....а пък ако го тълкуват като умишлено и злонамерено как едно лице през две три минути купува по една акция....не ми се мисли ....3Х200000лв=600000лв.....честито....при тях няма милост.....само ще ти изкара някоя евродиректива или регламент....гори като факел....просто няма да е първият....мислете какво правите....
а защо трябва да чака сигнали? Нали има инфо за всички тези сделки?
Не бях чувал за подобна мярка. Има ли пример за глобен? Факт е само, че липсата на поръчка "Изпълни или отмени" наказва индивидуалните, които на теория могат да бъдат кълвани дори от собствения си брокер.
Обърни се към инвестиционният си посредник и ще разбереш какви неща не трябва да правиш, защото за тях глобяват, а глобите на КФН за физически лица започват от 20000лв....ако те сглобят- няма оттърване....!!!!
Предполагам, че трябва да докаже пазарна манипулация, за да ги вземе, а тук просто се касае за глупост, явно някой наистина се опитваше да пусне по-голяма поръчка и накрая успя
Предположенията са ти грешни.....КФН е на самоиздръжка и не прощават нищо, а ти как му викаш няма значение за тях...едно сигналче до КФН и лицето е изгоряло....а пък ако го тълкуват като умишлено и злонамерено как едно лице през две три минути купува по една акция....не ми се мисли ....3Х200000лв=600000лв.....честито....при тях няма милост.....само ще ти изкара някоя евродиректива или регламент....гори като факел....просто няма да е първият....мислете какво правите....
За такава постъпка КФН взима по 20000лв......щом това го прави щастлив нека да продължава....
Предполагам, че трябва да докаже пазарна манипулация, за да ги вземе, а тук просто се касае за глупост, явно някой наистина се опитваше да пусне по-голяма поръчка и накрая успя
За такава постъпка КФН взима по 20000лв......щом това го прави щастлив нека да продължава....
Не бях чувал за подобна мярка. Има ли пример за глобен? Факт е само, че липсата на поръчка "Изпълни или отмени" наказва индивидуалните, които на теория могат да бъдат кълвани дори от собствения си брокер.
Коментар