ТИТАНИК, ТИТАНИК липсва само Катето Уинслет )))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Явно нещо не се разбираме ! Титаник до колкото знам е потънал ! Тук във форума го използваме това име когато някоя акция също потъне !Last edited by 5160; 02.12.2021, 12:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 5160 Разгледай мнение
ако исках да купувам еФФтинко, нямаше да ми се привижда Титаник
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Иска ти се да купиш евтинко ли ? Къде го видя тоз титаник ? Цената от известно време е в тези граници, търговия в спред общо взето !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 5160 Разгледай мнениетук нещо като Титаник бавно, но славно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Предположенията са ти грешни.....КФН е на самоиздръжка и не прощават нищо, а ти как му викаш няма значение за тях...едно сигналче до КФН и лицето е изгоряло....а пък ако го тълкуват като умишлено и злонамерено как едно лице през две три минути купува по една акция....не ми се мисли ....3Х200000лв=600000лв.....честито....при тях няма милост.....само ще ти изкара някоя евродиректива или регламент....гори като факел....просто няма да е първият....мислете какво правите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Не бях чувал за подобна мярка. Има ли пример за глобен? Факт е само, че липсата на поръчка "Изпълни или отмени" наказва индивидуалните, които на теория могат да бъдат кълвани дори от собствения си брокер.Last edited by radon222a; 31.08.2021, 18:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Предполагам, че трябва да докаже пазарна манипулация, за да ги вземе, а тук просто се касае за глупост, явно някой наистина се опитваше да пусне по-голяма поръчка и накрая успя
Коментар
-
За такава постъпка КФН взима по 20000лв......щом това го прави щастлив нека да продължава....
Коментар
-
За такава постъпка КФН взима по 20000лв......щом това го прави щастлив нека да продължава....
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеНякой разучи платформата и как се пускат поръчки
Горкият продавач, три акции му заминаха за по три лева всяка
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеНякой разучи платформата и как се пускат поръчки
Горкият продавач, три акции му заминаха за по три лева всяка
Коментар
Коментар