IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С настоящото Ви уведомяваме, че през месец декември – до 27.12.2013 г. “Монбат” АД не е изкупувало обратно собствени акции на дружеството.
    През месец декември – до 27.12.2013 г. “Монбат” АД е продало 590 500 обратно изкупени собствени акции при цена от 6,25 лв. за една акция на инвеститора CEECAT Finans International B.V. “Монбат” АД е продало и останалите 455 213 собствени акции при цена от 6.25 лв. за една акция. Към 27.12.2013 г. Монбат АД не притежава собствени акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
      По твоята прогноза излиза, че ако купиш сега на 6,50 ще имаш около 54 % доходност като удари 10 лв.. Тогава защо не си купиш? На мен ми изглежда добра доходност. Или чакаш в пъти повече от Синергона?
      Ми кои каза че не си купих на 6.45 .....виж какво стана днес ..до 6.75 и пътя е нагоре

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
        Те са продали половината трежъри акции. Според мен ги е купил ADM Capital и предполагам съвсем скоро и другите над 1млн акции ще бъдат купени от тях.
        .
        Човека си го беше написал, поздрави за което.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          И тук ли стана грешка?
          Не .
          отдавна го чаках този пакет ,но мислех ,че ще мине малко по- ниско и го изпуснах

Коментар

• Пласираха си обратно изкупените най-сетне.

Коментар

• не

Коментар

• И тук ли стана грешка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Това не е новина! Това реално е обръщане на дълга в холдинг компанията (Приста Ойл) в акции на оперативната компания (Монбат). Сделката още през 2012г беше така замислена, тъй като на ниво Приста няма как да се създаде ликвидност (освен ако не се продадат) и дълговите инвеститори няма как да излязат. За това придобиват акции в ликвидното дружество, но без да трябва да ги купуват. Един вид конвертиране на дълг в акции, но в различни компании.

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...iska_da_vleze/
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнение
                      За Бенча повече си мисля аз...
                      Ами може те не са по-големи умници от тия дето ги цитирах по долу.Абе патим си ние и от определени посредници,кой каквото иска да си говори или мисли.Но ще има възмездие някога.

Коментар

• За Бенча повече си мисля аз...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнение
                          Нещо интересно?
                          Я да каже кой се О...ра тук така?Пак ли "Еб..лана"???

Коментар

• Нещо интересно?

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                              Пичове тук догодина ще стигне 10 кинта акцията да Ви успокоя
                              Не е препоръка разбира се за ПК на ЦК
                              Немам акции и не сънувам просо
                              Ехееее ти да не си приятел на Бобокови????Дано ти се сбъднат прогнозите ама надали.Имам доволно и тук.(Разбира се не е препоръка за нищо.)

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                                Пичове тук догодина ще стигне 10 кинта акцията да Ви успокоя
                                Не е препоръка разбира се за ПК на ЦК
                                Немам акции и не сънувам просо
                                По твоята прогноза излиза, че ако купиш сега на 6,50 ще имаш около 54 % доходност като удари 10 лв.. Тогава защо не си купиш? На мен ми изглежда добра доходност. Или чакаш в пъти повече от Синергона?

Коментар

Working...
                                X