Първоначално изпратено от multi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеНетни приходи от продажби 2013 г. 269 905 хил. лева
Нетна печалба 2013 г. 27 773 хил. лева
ЕBITDA 2013 г. 44 778 хил. лева
Според мен резултатът за 2013 е отличен.
Ако икономическото възстановяване продължи мисля и цената на оловото ще остане стабилна - така че имаме основания да очакваме и добра 2014
Коментар
-
Нетни приходи от продажби 2013 г. 269 905 хил. лева
Нетна печалба 2013 г. 27 773 хил. лева
ЕBITDA 2013 г. 44 778 хил. лева
Според мен резултатът за 2013 е отличен.
Ако икономическото възстановяване продължи мисля и цената на оловото ще остане стабилна - така че имаме основания да очакваме и добра 2014
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеДаже повече са парите - над 17 млн. за 2013 г. Затова е възможно и дивидента за тази година да е доста висок, макар че сумите веднага ги дадоха на Приста Ойл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеТук ще влезнат едни12 и нагоре мил. от продажбата на обратно изкупените .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВидя ли да сравнявам оборот?
От всичко скочило, да, първа линия са Хим и ЦКБ, въпрос на време мисля са последващите. Монбат и Трасето са едни от тях. Монбата аз лично това крепене го виждам като част от обратно, не помня имаше ли старо при Трасето или не, може и да греша.
Препоръки нямам!
А движението на 4 хилядарки при Трейса не значи нищо. Това са дребни флуктуации. А иначе и двете акции са доста ликвидни.
А спекулантите обичат ликвидните артии.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКак пък сравни търговията по двете позиции?
При Монбата оборота е 100 хиляди, при Трейса е 4 и половина.
От всичко скочило, да, първа линия са Хим и ЦКБ, въпрос на време мисля са последващите. Монбат и Трасето са едни от тях. Монбата аз лично това крепене го виждам като част от обратно, не помня имаше ли старо при Трасето или не, може и да греша.
Препоръки нямам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеИнтересно е, че тук и при Трасето се задържа, въпросът е защо?
При Монбата оборота е 100 хиляди, при Трейса е 4 и половина.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bels Разгледай мнениеЦената тук се задържа. Може би наистина се очаква печалба 27-28 млн.
Вашите мнения?
Коментар
-
Абсолютно постижимо още тази година!
Първоначално изпратено от орк Разгледай мнениеако с ъпгрейда правят по 33-35 млн печалба годишно цената отива около 9,50 при Р/Е 10. Друго, не толкова консервативно Р/Е, ще направи компанията още по-добра инвестиция.
А като гледам как Бобокови подреждат пазарите и инвестициите си стават все по-апетитни и за голяма сделка и пенсия.
Коментар
Коментар