IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от multi Разгледай мнение
    При икономически ръст цените на металите са нагоре
    А при орязване на парични стимули??
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
      Нетни приходи от продажби 2013 г. 269 905 хил. лева
      Нетна печалба 2013 г. 27 773 хил. лева
      ЕBITDA 2013 г. 44 778 хил. лева

Според мен резултатът за 2013 е отличен.

Ако икономическото възстановяване продължи мисля и цената на оловото ще остане стабилна - така че имаме основания да очакваме и добра 2014
      При икономически ръст цените на металите са нагоре

Коментар

• Нетни приходи от продажби 2013 г. 269 905 хил. лева
        Нетна печалба 2013 г. 27 773 хил. лева
        ЕBITDA 2013 г. 44 778 хил. лева

Според мен резултатът за 2013 е отличен.

Ако икономическото възстановяване продължи мисля и цената на оловото ще остане стабилна - така че имаме основания да очакваме и добра 2014

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
          Даже повече са парите - над 17 млн. за 2013 г. Затова е възможно и дивидента за тази година да е доста висок, макар че сумите веднага ги дадоха на Приста Ойл.
          Много добре знаете какъв е проблема тук а това е братското непрекъснато наливане на пари в приста ойл.

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
            Тук ще влезнат едни12 и нагоре мил. от продажбата на обратно изкупените .
            Даже повече са парите - над 17 млн. за 2013 г. Затова е възможно и дивидента за тази година да е доста висок, макар че сумите веднага ги дадоха на Приста Ойл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Видя ли да сравнявам оборот?
              От всичко скочило, да, първа линия са Хим и ЦКБ, въпрос на време мисля са последващите. Монбат и Трасето са едни от тях. Монбата аз лично това крепене го виждам като част от обратно, не помня имаше ли старо при Трасето или не, може и да греша.
              Препоръки нямам!
              Исках да кажа, че Монбата поддържа позицията си и показател за това е оборота, който не е толкова голям, ама като за днешния пазар не е и малък.
              А движението на 4 хилядарки при Трейса не значи нищо. Това са дребни флуктуации. А иначе и двете акции са доста ликвидни.
              А спекулантите обичат ликвидните артии.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Тук ще влезнат едни12 и нагоре мил. от продажбата на обратно изкупените .

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Как пък сравни търговията по двете позиции?
                  При Монбата оборота е 100 хиляди, при Трейса е 4 и половина.
                  Видя ли да сравнявам оборот?
                  От всичко скочило, да, първа линия са Хим и ЦКБ, въпрос на време мисля са последващите. Монбат и Трасето са едни от тях. Монбата аз лично това крепене го виждам като част от обратно, не помня имаше ли старо при Трасето или не, може и да греша.
                  Препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Интересно е, че тук и при Трасето се задържа, въпросът е защо?
                    Как пък сравни търговията по двете позиции?
                    При Монбата оборота е 100 хиляди, при Трейса е 4 и половина.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Интересно е, че тук и при Трасето се задържа, въпросът е защо?

Коментар

• Първоначално изпратено от bels Разгледай мнение
                        Цената тук се задържа. Може би наистина се очаква печалба 27-28 млн.
                        Вашите мнения?
                        За 2013 година е ясно, че ще е някъде там печалбата. Към края на ноември е около 27 млн. (преди данъци). Въпросът е за 2014 г. и след това.

Коментар

• Цената тук се задържа. Може би наистина се очаква печалба 27-28 млн.
                          Вашите мнения?

Коментар

• Та и тапата 2000 + на 7.877 изчезна.

Коментар

• какво става тук? някой има 100К да си влезе в позицията ли?

Коментар

• Абсолютно постижимо още тази година!

Първоначално изпратено от орк Разгледай мнение
                                ако с ъпгрейда правят по 33-35 млн печалба годишно цената отива около 9,50 при Р/Е 10. Друго, не толкова консервативно Р/Е, ще направи компанията още по-добра инвестиция.
                                А като гледам как Бобокови подреждат пазарите и инвестициите си стават все по-апетитни и за голяма сделка и пенсия.

Коментар

Working...
                                X