IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази идея е дълбока и умна, но не държа освен за бърза спекула акции на ТИМ

Коментар

• Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнение
      Пичове как ви се струва идеята:
      Sell -6C4P
      Buy- 6C4
      Реализирах я преди нова година. Тогава разликата в цената беше около 60 ст., но конкретното представяне зависи разбира се от големината на портфейла.
      Когато разликата се върне на около 20 ст. ще си върна привилегированите. За мен те са по-добрата алтернатива заради дивидента и оттам по-слабата волатилност на нива около 10 пъти дивидента.

Коментар

• Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнение
        Пичове как ви се струва идеята:
        Sell -6C4P
        Sell- 6C4
        Звучи разумно.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Пичове как ви се струва идеята:
          Sell -6C4P
          Buy- 6C4
          МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
            Има запознати. Това го каза в последната седмица на предизборната кампания, за да изберат Кирчо за нов мандат кмет. Оттогава не мисля, че нещо е започнало да се строи.
            Строят се дръжки.................
            Last edited by VINS; 27.01.2012, 17:37.

Коментар

• Какво да говорим след като ЦКБ се тургува под номинал ., а ХИМА е на символична цена

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновен1 Разгледай мнение
                Крз Одесос ги остави, пак ще излизат на печалба и то доста години.Ама то вярно вие вече инвестирате в лошото бъдеще на компаниите, а доброто не се търгува повече.Като по тролски.

Я да питам има ли някои запознат с Изказванията на един Капитан тук и в пресата за започването на "Спортен комплекс Варна.Самият тои каза, че до края на годината ще започнат да сторят 2011г. обаче.Какво става там и как ще го възприемат инвеститорите?
                Има запознати. Това го каза в последната седмица на предизборната кампания, за да изберат Кирчо за нов мандат кмет. Оттогава не мисля, че нещо е започнало да се строи.

Коментар

• Крз Одесос ги остави, пак ще излизат на печалба и то доста години.Ама то вярно вие вече инвестирате в лошото бъдеще на компаниите, а доброто не се търгува повече.Като по тролски.

Я да питам има ли някои запознат с Изказванията на един Капитан тук и в пресата за започването на "Спортен комплекс Варна.Самият тои каза, че до края на годината ще започнат да сторят 2011г. обаче.Какво става там и как ще го възприемат инвеститорите?

Коментар

• Доста кофти резултати за КРЗ Одесос и Слънце БТ. Финанс консултинг си преструктурира облигациите. "Добрите" новини за ТИМ валят.

Коментар

• Ехаа - якооооо
                      По теорията ми за конспирация. Първият казва - днес искам, 10 % ръст

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        На срещите всяка седмица ли се запознахте...?!!!

Нямам честта да познавам Майстора...поне засега де.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Зная, зная бобка. Доста алкохолици познавам.
                          На срещите всяка седмица ли се запознахте...?!!!

Коментар

Хахахаха... и аз се разсмях. Не съм срещал алкохолик, който си признава че е такъв! Виждал съм го само по филмите.

Ми ОК....Твое право си е да си мислиш каквото си искаш....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Хахахах....това ме разсмя....Не съм алкохолик....вярвай ми.....
                              Хахахаха... и аз се разсмях. Не съм срещал алкохолик, който си признава че е такъв! Виждал съм го само по филмите.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Зная, зная бобка. Доста алкохолици познавам.

Хахахах....това ме разсмя....Не съм алкохолик....вярвай ми.....

Коментар

Working...
                                X