IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    ...ако знаеш колко ми е готино....
    Зная, зная бобка. Доста алкохолици познавам.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Азиатците забогатяват защото бачкат и произвеждат материални блага. Европейци и хамериканци прехвърлят едни и същи пари от единия джоб в другия и си играят на инвеститори... Така богатство не се произвежда. Така се задлъжнява до неспасяеми нива както е в момента и обедняването става лавинообразно!

Мастъре...дай боже всеки ден като днешното обедняване...Наздраве Мастъре...ако знаеш колко ми е готино....Ти си брой тлъстта лихвичка....и драскай по форумите,....аз ще сисипя още едно малко ...

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
        А имаш представа за всеки един обеднял българин или европеец, колко азитци са забогатели в същото време
        Азиатците забогатяват защото бачкат и произвеждат материални блага. Европейци и хамериканци прехвърлят едни и същи пари от единия джоб в другия и си играят на инвеститори... Така богатство не се произвежда. Така се задлъжнява до неспасяеми нива както е в момента и обедняването става лавинообразно!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Дедо ти ако е бил с икономическо образование щеше да знае, че по време на криза важното е не да печелиш, а да си запазваш капитала. По време на криза масово хората обедняват и когато ти си запазваш капитала ти ставаш по-богат. Защото богатството е относително нещо. Дали ти си богат зависи от това другите хора колко са бедни!
          Те тука, те подкрепям....

Коментар

Дедо ти ако е бил с икономическо образование щеше да знае, че по време на криза важното е не да печелиш, а да си запазваш капитала. По време на криза масово хората обедняват и когато ти си запазваш капитала ти ставаш по-богат. Защото богатството е относително нещо. Дали ти си богат зависи от това другите хора колко са бедни!
            А имаш представа за всеки един обеднял българин или европеец, колко азитци са забогатели в същото време - или са си променили живота към по добре - там е богатството вече - няма всеобщо обедняване в глобализиран свят

Стискай си паричките до посиняване не кокалчетата както се казва

Идва Видов ден!
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
              Аз спестител богат не съм видял. Дядо ми бог да го прости казваше

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                Не го бъзикайте Мастъра така, представяте ли си колко му е тежко на човека да гледа как акцията се качи с 20% за 1 месец, това му е лихвата за 3-4 години
                Аз спестител богат не съм видял. Дядо ми бог да го прости казваше , че много пари се дават или за много работа или за много риск.

Успех на всички.
                Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Мастъре,мастъре....Пак изгоря....с тлъстите лихви....Мастъре....имам купени X акции тук на 1.30....кажи колко % съм напред до тук
                  Не го бъзикайте Мастъра така, представяте ли си колко му е тежко на човека да гледа как акцията се качи с 20% за 1 месец, това му е лихвата за 3-4 години

Коментар

• Лоша работа - поскъпваме.

Коментар

• Малко извадки от бисерите на FM
                      "Щом една цена може да се качи с 200% следователно може и да падне с 200%!"

Та Бобан, внимавай кого питаш??

Коментар

Вагоните останаха в 9-та глуха.
                        Те тези вагони са пълни със стачници - депозитари .

Коментар

Мастъре,мастъре....Пак изгоря....с тлъстите лихви....Мастъре....имам купени X акции тук на 1.30....кажи колко % съм напред до тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Локомотивът май тръгна!

Коментар

• Локомотивът май тръгна!
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Кюфте! Сега чакаме десерта.
                                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Working...
                                X