Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАзиатците забогатяват защото бачкат и произвеждат материални блага. Европейци и хамериканци прехвърлят едни и същи пари от единия джоб в другия и си играят на инвеститори... Така богатство не се произвежда. Така се задлъжнява до неспасяеми нива както е в момента и обедняването става лавинообразно!
Мастъре...дай боже всеки ден като днешното обедняване...Наздраве Мастъре...ако знаеш колко ми е готино
....Ти си брой тлъстта лихвичка....и драскай по форумите,....аз ще сисипя още едно малко
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеА имаш представа за всеки един обеднял българин или европеец, колко азитци са забогатели в същото времеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДедо ти ако е бил с икономическо образование щеше да знае, че по време на криза важното е не да печелиш, а да си запазваш капитала. По време на криза масово хората обедняват и когато ти си запазваш капитала ти ставаш по-богат. Защото богатството е относително нещо. Дали ти си богат зависи от това другите хора колко са бедни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДедо ти ако е бил с икономическо образование щеше да знае, че по време на криза важното е не да печелиш, а да си запазваш капитала. По време на криза масово хората обедняват и когато ти си запазваш капитала ти ставаш по-богат. Защото богатството е относително нещо. Дали ти си богат зависи от това другите хора колко са бедни!
Стискай си паричките до посиняване не кокалчетата както се казва
Идва Видов ден!There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеАз спестител богат не съм видял. Дядо ми бог да го прости казвашеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНе го бъзикайте Мастъра така, представяте ли си колко му е тежко на човека да гледа как акцията се качи с 20% за 1 месец, това му е лихвата за 3-4 години
Успех на всички.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМастъре,мастъре....Пак изгоря....с тлъстите лихви
....Мастъре....имам купени X акции тук на 1.30....кажи колко % съм напред до тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВагоните останаха в 9-та глуха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВагоните останаха в 9-та глуха.
Мастъре,мастъре....Пак изгоря....с тлъстите лихви
....Мастъре....имам купени X акции тук на 1.30....кажи колко % съм напред до тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЛокомотивът май тръгна!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар