If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Пичове как ви се струва идеята:
Sell -6C4P
Buy- 6C4
Реализирах я преди нова година. Тогава разликата в цената беше около 60 ст., но конкретното представяне зависи разбира се от големината на портфейла.
Когато разликата се върне на около 20 ст. ще си върна привилегированите. За мен те са по-добрата алтернатива заради дивидента и оттам по-слабата волатилност на нива около 10 пъти дивидента.
Има запознати. Това го каза в последната седмица на предизборната кампания, за да изберат Кирчо за нов мандат кмет. Оттогава не мисля, че нещо е започнало да се строи.
Крз Одесос ги остави, пак ще излизат на печалба и то доста години.Ама то вярно вие вече инвестирате в лошото бъдеще на компаниите, а доброто не се търгува повече.Като по тролски.
Я да питам има ли някои запознат с Изказванията на един Капитан тук и в пресата за започването на "Спортен комплекс Варна.Самият тои каза, че до края на годината ще започнат да сторят 2011г. обаче.Какво става там и как ще го възприемат инвеститорите?
Има запознати. Това го каза в последната седмица на предизборната кампания, за да изберат Кирчо за нов мандат кмет. Оттогава не мисля, че нещо е започнало да се строи.
Крз Одесос ги остави, пак ще излизат на печалба и то доста години.Ама то вярно вие вече инвестирате в лошото бъдеще на компаниите, а доброто не се търгува повече.Като по тролски.
Я да питам има ли някои запознат с Изказванията на един Капитан тук и в пресата за започването на "Спортен комплекс Варна.Самият тои каза, че до края на годината ще започнат да сторят 2011г. обаче.Какво става там и как ще го възприемат инвеститорите?
Коментар
ОК
Доста кофти резултати за КРЗ Одесос и Слънце БТ. Финанс консултинг си преструктурира облигациите. "Добрите" новини за ТИМ валят.
Коментар