IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    Бобан, много истина има в твоите думи. Сигурен съм, че всичко в отчетите е законно. А цената на едни акции е пряко отражението на доверието в компанията. Както ти казваш, инвеститорите гласуват не във форума (тук всякакви могат да си плещят каквото си искат), а на борсата. И степента на доверие ясно се отразява в цената на компанията. Която в момента е 1.40 лева.
    Това имам в предвид....Цената е отражение на Доверието ...

Подразних се по-долу на изказването на един Господин.,че това не било отчет ,а документ с цифри.Този пич не знае(няма си и представа),че според БГ законодателството носи съдебна отговорност за уронване на престиж на компания.Простено му е обаче,защото е отскоро тук,А дали е верен отчетът или не казва Одиторът...

...Отворих този разговор,защото докато си пиехме ракията с мой приятел(експерт-счетоводител и лицензиран Одитор) снощи отворих набрзо Форума ....Той не се занимава с акции...Претрупан е от друга работа.Иначе ми е давал много добри съвети..че като прочетох долните писания,Той полудя....Не ,че е свързан с ХИМа....просто според него ,всяка жаба трябва да си знае гиола.....И КАКТО бЪЛГАРИНЪТ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ И ПОЛИТИКА....ВЕчЕ РАЗБИРА И ОТ ОТчЕТИ.
    Дали компанията работи и има Доверие в нея го отразява Пазарът.Дали Отчетът е верен го казва Одиторът(не някой измислен си Господин,който и хал хабер си няма от това)...Спирам с темата...

Коментар

• Бобан, много истина има в твоите думи. Сигурен съм, че всичко в отчетите е законно. А цената на едни акции е пряко отражението на доверието в компанията. Както ти казваш, инвеститорите гласуват не във форума (тук всякакви могат да си плещят каквото си искат), а на борсата. И степента на доверие ясно се отразява в цената на компанията. Която в момента е 1.40 лева.

Коментар

• Не искам да споря с никого....Просто тези отчети подлежат на Одит и ако някой има въпроси би трябвало да се обърне към Одитора да му разясни каквото не му е ясно.Дали са врътки или не ...мисля ,че са напълно законни....Ако на някой не му харесва някоя компания(не само ХИМ) ПРОСТО Я ПРОДАВА,ЗАБРАВЯ Я И ТОЛКОВА....

В крайна сметка живеем в държава с някаква законодателна система ....и както е по целия свят ....Всичко,което не е забранено е позволено

Интересно е,че и за други компании се пише във Форума ,че лъжат в отчетите си...За което мисля,че трябва да има НАКАЗАНИ....Дали системата е правилна е друг въпрос....НО ДОКАТО Е ВАЛИДНА ...Всичко ,което се прави според нея е ЗАКОННО...тАКА,чЕ умната....аКО НЕ УМНАТА...русата

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Искаш да кажеш,че лъжат ев отчетите си ли...така ли да разбирам.....Дали ще можеш да докажеш твърдението си пред съда ми е интересно...Навлизаш в дълбоки води
          Едва ли някой форумен смелчага ще се осмели да го каже
          Съвсем друг е въпросът дали числата са плод на счетоводни умения или просто отразяват един работещ бизнес.
          По този повод е интересно да чуем някой коментар за отчета на зхбг и огромното разминаване м/у 3Q и 4Q.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
            Та водите че са дълбоки си е вярно доста хора се издавиха тук.
            Вервай ми!
            Аз ти вервам.Бабай се изхвърля с подобни изказвания.Заплахите не предполагат създаването на приемливи взаимоотношения.

Коментар

• BOBAN1 нищо не мога да докажа даже и в момента, но пък мога да питам и отговор надали ще получа за графите им (други и разлики от промяна на валутни курсове), това от консолидираните отчети. Какви големи числа само!
              Та водите че са дълбоки си е вярно доста хора се издавиха тук.
              Вервай ми!
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Искаш да кажеш,че лъжат ев отчетите си ли...така ли да разбирам.....Дали ще можеш да докажеш твърдението си пред съда ми е интересно...Навлизаш в дълбоки води
                Какви води бе ! Ти схващаш каква истината от отчета Balamurnik !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                  То отчет има и винаги е на +3% до към 5% от миналогодишния.
                  Но по цените на акции им можеш да се ориентираш колко им вярват на тези отчети.

Коментар

• То отчет има и винаги е на +3% до към 5% от миналогодишния.
                    Но по цените на акции им можеш да се ориентираш колко им вярват на тези отчети.
                    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
                      има ли отчет хима.благодаря.
                      има някакъв документ с цифри - може и отчет да му кажеш

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
                        има ли отчет хима.благодаря.
                        Това е последния
                        http://www.infostock.bg/infostock/co...ents/CHIM/4261
                        МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• има ли отчет хима.благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            [/B]

Извинявай, откъде го прочете това......
                            Отчета на зхбг уникален е

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                              На хората бизнеса им е покупко-продажба на дружества. Да не са дюлгери случайно . Я виж Зърнени как добре се справят. Пак са продали прескъпо активи - в случая Голяма добруджанска мелница и Пловдивска стокова борса.

Извинявай, откъде го прочете това......

Коментар

• Соколов 2, ти сега какво искаш. На хората бизнеса им е покупко-продажба на дружества. Да не са дюлгери случайно . Я виж Зърнени как добре се справят. Пак са продали прескъпо активи - в случая Голяма добруджанска мелница и Пловдивска стокова борса.

Коментар

Working...
                                X