IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    Не само на ТИМ, а и на непогрешимостта на одиторите им
    Ти на Грант Торнтон ООД, ако вярваш. Питай някой от този бизнес.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
      Бобан, да те попитам, длъжни ли сме да вярваме на всичко, което е законно? Щото за мен отчетите тук наистина са сбор от цифри. Може да е защото съм тъп, някой ще ме осъди ли, че съм тъп? Ако ти разбираш всичко в отчетита на ХИМ-а, евалла. Аз не съм такъв спец, а и не искам да бъда. Предпочитам отчети, които като ги отворя всичко да ми става ясно. Те и в САЩ имаха едни инструменти дето никой не разбираше и виж какво стана.
      И от това всичкото, което си написал, ние до какъв извод трябва да стигнем.

Коментар

• http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/0...-armeec.150751

Интересно
        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• ТРова го предполагам- има свободен полицеиски ресурс- то малка е разликата- 5 кутии цигари или акции на ТИМ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Какво сега - които не вярват на ТИМ ще ги съдят ли
            Не си прав Кире...Тези които са продали, ще бъдат посетени , за да купят двойно...

Коментар

• АФЕРИМ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Какво сега - които не вярват на ТИМ ще ги съдят ли
                Не само на ТИМ, а и на непогрешимостта на одиторите им

Коментар

• Какво сега - които не вярват на ТИМ ще ги съдят ли

Коментар

• Бобан, да те попитам, длъжни ли сме да вярваме на всичко, което е законно? Щото за мен отчетите тук наистина са сбор от цифри. Може да е защото съм тъп, някой ще ме осъди ли, че съм тъп? Ако ти разбираш всичко в отчетита на ХИМ-а, евалла. Аз не съм такъв спец, а и не искам да бъда. Предпочитам отчети, които като ги отворя всичко да ми става ясно. Те и в САЩ имаха едни инструменти дето никой не разбираше и виж какво стана.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                      Бобане стига си визирал този съд, това което съм казал те сами са го публикували в отчетите си, не съм го измислил аз. Само че не само аз не вярвам в тях, а от пазара се вижда че доста не им вярват.
                      Та те ако държаха на престижа си нямаше да допускат тази гавра с всичките им акции.
                      Та цената на акциите им е Вервами ви!!!
                      Съгласен....напълно с теб....За да завърша ще кажа последно ....повечето неща в живота ,които са Законни ....са Неморални....Но моралът е относително понятие...Докато Законът е един....Хайде наистина спирам по темата

Коментар

• Бобане стига си визирал този съд, това което съм казал те сами са го публикували в отчетите си, не съм го измислил аз. Само че не само аз не вярвам в тях, а от пазара се вижда че доста не им вярват.
                        Та те ако държаха на престижа си нямаше да допускат тази гавра с всичките им акции.
                        Та цената на акциите им е Вервами ви!!!
                        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Идеята "buy and sell"

Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнение
                          Пичове как ви се струва идеята:
                          Sell -6C4P
                          Buy- 6C4
                          Страхотна идея.Трябваше да се сетя по-рано.
                          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                            Ех от кога го чакам този одитор да каже за тези графи които писах вчера (други и разлики от промяна на валутни курсове) малко разбивка ако даде или пък може ДВИ да каже нещо по разбираемо. Ех мечти.
                            То по закон уж не са длъжни но ако сметнеж това от консолидирания 09.2011г. приходи от други+разлика от валутни курсови = 4200000х.лв а от деиноста 565029х.лв за мен има тежест от 8 Пъти от други и разлика от промяна на валутни курсове....
                            Та с тези графи печалбата си я гласиш както искаш. Та ние вярваме в тях и цената на акциията затова е 1.4лв.
                            ...и според теб Одиторът трябва ли да се разпише под този отчет....и ако не ЗАщО

Кое според теб в законодателството не е спазено....визирам МСС(не съм счетоводител)....и ако успееш да ме убедиш дай да го осъдим този пусти Одитор....Ама ме съмнява...Най много в съда да ти свалят и ризата от гърба за уронване на престиж....

А за цената на акцията е ясно....

Коментар

• Ех от кога го чакам този одитор да каже за тези графи които писах вчера (други и разлики от промяна на валутни курсове) малко разбивка ако даде или пък може ДВИ да каже нещо по разбираемо. Ех мечти.
                              То по закон уж не са длъжни но ако сметнеж това от консолидирания 09.2011г. приходи от други+разлика от валутни курсови = 4200000х.лв а от деиноста 565029х.лв за мен има тежест от 8 Пъти от други и разлика от промяна на валутни курсове....
                              Та с тези графи печалбата си я гласиш както искаш. Та ние вярваме в тях и цената на акциията затова е 1.4лв.
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Когато си коректен с акционерите си и им даваш и дивиденти -те не се вглеждат толкова в отчетите ти- наистина е отражение на доверието

Коментар

Working...
                                X