IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
    Нямам идея накъде ще ходи цената тепърва, но поне става ясно кой/кои са я вдигнали през 2013. Много нови лица сред акционерите, това холандци, янки, италианци, ирландци ... Кой с по 300к, кой с 400к, не е да няма интерес. Търси се новия Артио

За ленивите - страници 41-42

Не е препоръка.

В кой документ?

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
      Нямам идея накъде ще ходи цената тепърва, но поне става ясно кой/кои са я вдигнали през 2013. Много нови лица сред акционерите, това холандци, янки, италианци, ирландци ... Кой с по 300к, кой с 400к, не е да няма интерес. Търси се новия Артио

Не е препоръка.
      Има такъв и е българин от централна България

Коментар

• Нямам идея накъде ще ходи цената тепърва, но поне става ясно кой/кои са я вдигнали през 2013. Много нови лица сред акционерите, това холандци, янки, италианци, ирландци ... Кой с по 300к, кой с 400к, не е да няма интерес. Търси се новия Артио

Не е препоръка.
        |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
        |___________||__|___|)
        (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
          Някой добре натовари каручката.
          и не само той...

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
            Някой добре натовари каручката.
            Еми, щом я натоварил, значи е готов да тръгва
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Някой добре натовари каручката.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Това се отнася повече за нормалните спекуланти
                Да не бъркаме инвеститорите с наркоманите , става ли ?

Коментар

• Тези бройки от пощите вдъхват лек оптимизъм в мен
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнение
                    Хора, то хубаво не пада цената, ама аз ако бях нормален инвеститор, веднага щом видя, че цената цикли на едно място, бих продал. Така де - защо да държа акции, които не вървят нагоре?!
                    Това се отнася повече за нормалните спекуланти

Коментар

• Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнение
                      Хора, то хубаво не пада цената, ама аз ако бях нормален инвеститор, веднага щом видя, че цената цикли на едно място, бих продал. Така де - защо да държа акции, които не вървят нагоре?!
                      Еми продавай тогова

Коментар

• Хора, то хубаво не пада цената, ама аз ако бях нормален инвеститор, веднага щом видя, че цената цикли на едно място, бих продал. Така де - защо да държа акции, които не вървят нагоре?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                          Батя,всичко е възможно.От тук нататък когато и да се включа,все ще съм на плюс.Цената не пада,но не виждам да се е засилила нагоре.За къде да бързам...
                          Да , прав си не се е засилила нагоре .

Просто ще се изстреля !

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Очи пълни, ръце празни .. ще стане твоята работа скоро
                            Батя,всичко е възможно.От тук нататък когато и да се включа,все ще съм на плюс.Цената не пада,но не виждам да се е засилила нагоре.За къде да бързам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                              Рано ми е да се включвам,дори не си го помислям...
                              Очи пълни, ръце празни .. ще стане твоята работа скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Дебнеш ли Гаки , дебнеш ли в шубрака?
                                Рано ми е да се включвам,дори не си го помислям...

Коментар

Working...
                                X