IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мдааа

Коментар

• Дебнеш ли Гаки , дебнеш ли в шубрака?

Коментар

• И на мен ми направи впечатление... Изводите ми са горе-долу същите.

Коментар

• Интересно се врътна това последното пакетче тук. Отмени се айсберга на аск и се даде пакетно на по-висока цена... при това къдръв пакет... Правя си някви изводи, ама скоро ще разберем дали са в правилна посока

Коментар

• Еххх боец е това Хима,велик боец за образец.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Какво чакаш ти няма никакво значение
              Просто споделям, а че мнението няма значение, разбира се, че няма ... Нали за това е форума.... Успех и на продавачите и на купувачите.....
              Ще дам един пример.... На един мост се срещат двама познати, които не се харесват особено..... Първият казва на втория - хайде скачай в Искъра..... Разбира се че на втория животът му е мил и няма да скочи в Искъра, така че мнението на първия е без стойност.... Разминават се и продължават..... Всеки има своя път и своето мислене......

Коментар

• Бе то купувачи няма и това е големия проблем и тук, и по други позиции.

Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                В българската икономическа история имаше един велик мислител, който преди години по отношение на пазарните взаимоотношения между стопанските агенти каза "Моля Ви се братя не купувайте".......Това беше защото няма какво да се продаде, но аз си мислия, че с оглед на пазара същото значение има и израза "Моля ви се братя не продавайте"....... Така, че все едно и също..... Но важното, че докато текат такива процеси, техническия анализ отпада... Пазарът е великия архитект на нещата в случая.... Без да правя препоръки, аз лично чакам до 1 седмица да намалеят продавачите, от там натам ясно.....

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                  ...Без да правя препоръки, аз лично чакам до 1 седмица да намалеят продавачите, от там натам ясно.....
                  Какво чакаш ти няма никакво значение

Коментар

• В българската икономическа история имаше един велик мислител, който преди години по отношение на пазарните взаимоотношения между стопанските агенти каза "Моля Ви се братя не купувайте".......Това беше защото няма какво да се продаде, но аз си мислия, че с оглед на пазара същото значение има и израза "Моля ви се братя не продавайте"....... Така, че все едно и също..... Но важното, че докато текат такива процеси, техническия анализ отпада... Пазарът е великия архитект на нещата в случая.... Без да правя препоръки, аз лично чакам до 1 седмица да намалеят продавачите, от там натам ясно.....

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                      Акцията е много ликвивидна и всяко по рязко покачване ще се използва някой да излезе, а в момента има много мераклии за това. Затова казвам, че само със спекуланти няма как да стане. Не е препоръка.
                      +1
                      Това си е едно реалистично мнение.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Крайно време е Хима да покаже кой командва парада.
                        и аз това си мисля....време е да се погледне към 3-те лева,защото с всеки изминал ден изглеждат все по логични като цена за това дружество

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                          EFBBG
                          "Винаги има пощальони"

из Вълка на Уолстриййт

Коментар

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение
                            кой е с айсберга на 2.17?
                            EFBBG

Коментар

• Акцията е много ликвивидна и всяко по рязко покачване ще се използва някой да излезе, а в момента има много мераклии за това. Затова казвам, че само със спекуланти няма как да стане. Не е препоръка.

Коментар

• кой е с айсберга на 2.17?

Коментар

Working...
                                X