Първоначално изпратено от siko13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеСвършиха парите на Бобан и компания.....
Споко ОК ,на този свят всичко се връща.Колелото се върти.....
Злорадството ти взима сила в момента,но не знам дали осъзнаваш този спад какво означава за целия пазар.
Когато мечката играе у комшиите идва и при теб.
Ако ТИМ аджиските акции повлекат индексите надолу (а то ще стане)....гледай как бързо ще започнат да излизат бързо,основно от АДСИЦ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеСвършиха парите на Бобан и компания.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеДобре де, как 1 месец имаше купувачи на 0.88 и изведнъж изчезнаха. Много нагласена работа, много...
Коментар
-
Колега SEBULBA,
от както почнаха да падат акциите на ХИМ-а...всички други замръзнаха...а бяха с потенциал да скачат...дори леко скочиха преди това
.
п.с. имам от акциите на SOFIX и ги следя достатъчно и за това ти казвам.
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНе ! Срива се ускорява само при Химрон и ЦоЦайБе. Всички останали в Софикса са си окей.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТова е на дневна база.
Ако разпродажбите продължат още 3-4 дни...всички акции ще вземат да падат.
Виж как спряха ръстовете при ПИБ, CENHL, SFARM, IHLBL, NEOH, KAO, EUBG и т.н.
Просто всеки спря да купува и да се услушва... а ако ЦКБ падне под 50 стотинки и ХИМа стане 50-60 стотинки...много инвеститори ще почнат да продават други акции и да купуват от тези (преструктуриране на портфейли). Т.ч. цялата борса ще се свлече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
Т.ч. цялата борса ще се свлече.
Аз тука се опитах най-добронамерено да предупредя съфорумците, но те, заслепени от Стокхолмския синдром, ми се нахвърлиха. Важи най-вече за Boban 1Last edited by SEBULBA; 17.08.2012, 11:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеБъркаш се колега.
почти всички акции от Софикс или падат или стоят на едно място.
Ако не е Булгартабак, ATERA и ELARG ....то Софикс щеше да е под 250..
Стой та гледай
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеБъркаш се колега.
Коментар
-
Бъркаш се колега.
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеПзара отдавна няма нищо общо с Хим. Софикс расте с 10%, докато хим пада с повече. Представи си ако хим и цкб ги нямаше в индекса. Тогава софикс щеше да е твърдо над 350.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеПзара отдавна няма нищо общо с Хим. Софикс расте с 10%, докато хим пада с повече. Представи си ако хим и цкб ги нямаше в индекса. Тогава софикс щеше да е твърдо над 350.
Коментар
-
Това е на дневна база.
Виж как спряха ръстовете при ПИБ, CENHL, SFARM, IHLBL, NEOH, KAO, EUBG и т.н.
Просто всеки спря да купува и да се услушва... а ако ЦКБ падне под 50 стотинки и ХИМа стане 50-60 стотинки...много инвеститори ще почнат да продават други акции и да купуват от тези (преструктуриране на портфейли). Т.ч. цялата борса ще се свлече.
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениене е задължително, най-много цкб-то
TRACE 3.10 +6.9%Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Обезценката на дъщерните влече Хима надолу.
Все пак основната печалба на Хима идва от търговия с дъщерни дружества.
Ако дъщерните показват намаление в печалбата това рефлектира и тук щото всичко се отразява на консолидирания баланс.
Аз лично не помня с колко милиона падна консолидираната печалба тук само от Зърнени Храни баланса.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар