IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Това е въпроса.
    Не разбрах само Мариян по какъв способ вади данните, понеже в страницата на ЦД няма конкретика освен броя...
    Изтъргувания обем представлява 1.9884% от общия. Гледайки структурата на акционерите единствените близо до преминаване на 5% праг са:
    - Химимпорт Инвест АД 108 957 067 72.22%
    - ЦКБ Груп АД (4 395 005) 2.91%

Т.е. няма как официално да се разбере кой ги е купил, или..?

Коментар

• Че в ЦКБ кога свърши пакета на Артио?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Здрасти Монти.Знам,че ти се искаше да е вътрешна сделка в групата....и тези милиони акции да не са на Артио....ама...к;во да правиш.....Я кажи колко ще е е цената тук след година

П.С.Капата ми така се е навирила....че..........
        Не знам догодина колко ще бъдат ,но знам че тази година цените ще бъдат подобни или около... ....
        А за сведение ако гледаш ССВ след свършване на пакетите как са се качили или ЗХБГ ,нищо добро не чака холдинга ...Сигурно ще тръгне следващият да излиза...

А да догодина е и изборна и ТИМ дали ще бъдат новите фаворити на управляващите или новите жертви.... това също го включи в анализите ..
        Иначе ти пожелавам да се качат до нива който чакаш ....
        Поздрави!

Коментар

• Можете ли да ми кажете къде (линк) я има официално информацията, т.к. гледам в бюлетина на ЦД нищо не е променено?

Коментар

• Първоначално изпратено от killmore Разгледай мнение
            А кой ги е купил?
            Това е въпроса.
            Не разбрах само Мариян по какъв способ вади данните, понеже в страницата на ЦД няма конкретика освен броя...

Коментар

• Не остава много до 20-те стотинки
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• А кой ги е купил?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Днес ако бе Артио не трябваше ли да има Уведомление че падат под 5 %....
                  А ако са мажо с поредната вътрешна сделка или да са продавачи и тогава на Бобан ще му фръкне капата...
                  Не е препоръка...
                  Здрасти Монти.Знам,че ти се искаше да е вътрешна сделка в групата....и тези милиони акции да не са на Артио....ама...к;во да правиш.....Я кажи колко ще е е цената тук след година

П.С.Капата ми така се е навирила....че..........

Коментар

• Мда, официално потвърдено - 3-те млн. са били на Артио.
                    Само да не се окаже, че са ги преместили от един джоб в друг, и пак си стоят за продажба

Коментар

• благодаря на Жеката за линка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Излезе бюлетина на ЦД но нямаше инфо за преминаванията на 5%-ви граници. Миналата седмица пак беше така.
                        Звънях им, да питам целенасочено ли крият информация.
                        Направиха се на засегнати... не било нарочно. Било грешка и сега чакаме коригиран бюлетин.
                        Батя, ,ако са ЗАСЕГНАТИ, ще ти съобщят лично, не се притеснявай ( а трябва...)

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...import,144369/

Коментар

• ами дано да вземат да си свършат по-бързо работата и да може да разберем какво става.

Коментар

• Излезе бюлетина на ЦД но нямаше инфо за преминаванията на 5%-ви граници. Миналата седмица пак беше така.
                              Звънях им, да питам целенасочено ли крият информация.
                              Направиха се на засегнати... не било нарочно. Било грешка и сега чакаме коригиран бюлетин.

Коментар

• Пък цената пада ?

Коментар

Working...
                                X