IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    Най после инфо;-http://www.x3news.com/

Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 17:00

Уведомление за промяна на дялово участие от "Артио Интернешънъл"

Прикачени файлове:
    Уведомление за разкриване на дялово участие
    мда

а с другите 3 млн. акции които се прехвърлиха какво стана???

Коментар

• Най после инфо;-http://www.x3news.com/

Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 17:00

Уведомление за промяна на дялово участие от "Артио Интернешънъл"

Прикачени файлове:
      Уведомление за разкриване на дялово участие

Коментар

• Абе ти хамерикански другари като понамалиха обикновените да не са решили и привилегированите да разкарват ...
        От близо 2 седмици бая обилно предлагане на 1.45-50 се сипе и не му се види май края...

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Ооооооооо Бобане, ти дето се подиграваш на спада на имотите тук ли си се набил бе милия, на 2.22 ли се наби бе милия? Тука падат по.-бърже от имотите бе велик спекуланте. Аз ще купя на дъно около 0.40 Хххаххахххахахаххахахахахаха Нема толкова смешен!
          А така на, сега ще видите и Лордчето като се развихри на 40 стинки.
          Аз се си мислех че Булбов е абсолютния "дънар" с неговите 50 стинки , ама видния имотник ги сложи всички мечки в джоба, машалла

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

.... и според анкетата на Биг Беър тук е най-подценено.
            ... и така няколко години подред. Това не означава нещо повече от факта, че форумното овче стадо се е набило именно тук

Коментар

• Консолидките 700 хил. бр. на 1.07 кога смятат да ги реализират?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

Монти,знам,че не можеш да се примериш,но погледни реално.Артио излизат....натискът ще е много по-малък върху акцията.Не случайно и според анкетата на Биг Беър тук е най-подценено.

Тук има и ликвидност и могат да с енаместят доста пари,за разлика от други компании.Така,че......

Не е препоръка
                Ооооооооо Бобане, ти дето се подиграваш на спада на имотите тук ли си се набил бе милия, на 2.22 ли се наби бе милия? Тука падат по.-бърже от имотите бе велик спекуланте. Аз ще купя на дъно около 0.40 Хххаххахххахахаххахахахахаха Нема толкова смешен!
                Last edited by Лорда; 17.12.2012, 20:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Здравей, Мултигруп....
                  Здравей , Холдинг Пътища....
                  Здравей, Първа частна банка ...
                  Здравей , Кремиковци..
                  Здравей,Лекс ...

Монти,знам,че не можеш да се примериш,но погледни реално.Артио излизат....натискът ще е много по-малък върху акцията.Не случайно и според анкетата на Биг Беър тук е най-подценено.

Тук има и ликвидност и могат да с енаместят доста пари,за разлика от други компании.Така,че......

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Нима си мислиш ,че за такъв голям холдинг има значение кой е на власт ,това са алабалализми от някой учебник ,по тая логика сега трябва да е в небесата ,ама не ....Всичко се определя от излишните пари на пазара ,,,
                    Здравей, Мултигруп....
                    Здравей , Холдинг Пътища....
                    Здравей, Първа частна банка ...
                    Здравей , Кремиковци..
                    Здравей,Лекс ...

Коментар

• Нима си мислиш ,че за такъв голям холдинг има значение кой е на власт ,това са алабалализми от някой учебник ,по тая логика сега трябва да е в небесата ,ама не ....Всичко се определя от излишните пари на пазара ,,,
                      Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Не знам догодина колко ще бъдат ,но знам че тази година цените ще бъдат подобни или около... ....
                      А за сведение ако гледаш ССВ след свършване на пакетите как са се качили или ЗХБГ ,нищо добро не чака холдинга ...Сигурно ще тръгне следващият да излиза...

А да догодина е и изборна и ТИМ дали ще бъдат новите фаворити на управляващите или новите жертви.... това също го включи в анализите ..
                      Иначе ти пожелавам да се качат до нива който чакаш ....
                      Поздрави!

Коментар

• Не знам колко са минали, но мене ме сърбят ръцете - ще давам ли, ще вземам ли.....ба ли му ма..та....

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                          Тогава минаха малко над 320 000,така че според мен имат още.Не е препоръка.
                          Нещо 426 хил лева ми се върти, но не ми се рови при цена около 60 ст горе долу точно.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                            Мился преди 2 месеца на извънрегулиран, горе долу колкото имаха те, но не съм сигурен на 100%, просто от тогава спряха да натискат.
                            Тогава минаха малко над 320 000,така че според мен имат още.Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
                              Че в ЦКБ кога свърши пакета на Артио?
                              Мился преди 2 месеца на извънрегулиран, горе долу колкото имаха те, но не съм сигурен на 100%, просто от тогава спряха да натискат.

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
                                Че в ЦКБ кога свърши пакета на Артио?
                                не е свършил според мен

Коментар

Working...
                                X