Този месец доста интересен ще се окаже с големи изтъргувани парчета, като нищо от тук на сетне да сме нагоре, ще поживеем ще видим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеПреди месец и аз имах подобно питане в друга тема
http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059323730
Но споко, сега няма да чакаме 9 дни. Още в понеделник ще научим от бюлетина на ЦД
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДнес ако бе Артио не трябваше ли да има Уведомление че падат под 5 %....
А ако са мажо с поредната вътрешна сделка или да са продавачи и тогава на Бобан ще му фръкне капата...
Не е препоръка...
http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059323730|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТози, който знае няма право да каже. Всички останали само предполагат. Вариантите са много, все някой ден ще излезе официална информация. Лично аз не се наемам да посоча водещ сценарий. Наскоро осъзнах, колко нелепо е да даваш категорична оценка на събития без достатъчно информация. Един от авторитетните никове написа доста глупости, които няма как да оборя, защото ги знам поради служебното си положение. Дали е продажба дали е прехвърляне между свързани лица, кой продава ... знаят само вътрешарите. Ние ще научим някой ден.
А ако са мажо с поредната вътрешна сделка или да са продавачи и тогава на Бобан ще му фръкне капата...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЖека,3млн акции са 2% от капитала.....според последните протоколи от ОСА толкова имат Артио и Мажо само....затова и казах по-долу ,че технически не е възможно....Ако бяха за 3К акции всеки ИП може да го направи.
Или поне някой да ми обясни как става
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКакво нямаш?
ИП А има 3 млн.
Или имаме търговия на чисти артии от най-чист тип?
пп
Не е препоръка и моля проф.Каро ако чете- да се изкаже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнениеИ как продаваш нещо, което го нямаш?
Какъв е проблемът тогава ИП да продаде на 3 млн., а 3 млрд. акции, въпреки че са общо към 150 млн.?
пп
Не е препорка, само питам.
Ако ми и отговори някой....
ИП А има 3 млн., продава ги на ИП Б.
Утре ИП Б ги продава на ИП А.
Обясни се за пореден път, че може да купиш и след секунда да продадеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТо по наредбата си го има, незнам има ли луд да не го предлага?
Как да стане, 2 ИП - днес едното на другото, утре другото на едното...
Какъв е проблемът тогава ИП да продаде на 3 млн., а 3 млрд. акции, въпреки че са общо към 150 млн.?
пп
Не е препорка, само питам.
Ако ми и отговори някой....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАааааа сега компанията била хубава......аха.......При тези мажоритари на 33то място в ЦЕ....смятай ако се смени Мажо какво ще стане.
Сега очаквам Себулба,окончателно да "обърнеш палачинката" ....и да почнеш да възхваляваш ХИМа.Нали вадеха само "виртуални" печалби....Дали ОК чете сега....
.....
Не е препоръка
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНали вадеха само "виртуални" печалби
Бъди спокоен - няма да си купя тук. Противоречи на принципите ми.Last edited by SEBULBA; 13.12.2012, 12:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеБобанайко, нищо не си схванал. Оценката ми е за мажоритарите тука, а не за компанията. При смяна на мажоритарите, ще купувам и на 3 лева......аха.......При тези мажоритари на 33то място в ЦЕ....смятай ако се смени Мажо какво ще стане.
Сега очаквам Себулба,окончателно да "обърнеш палачинката" ....и да почнеш да възхваляваш ХИМа.Нали вадеха само "виртуални" печалби....Дали ОК чете сега....
.....
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеКакво ще продаваш, като не си купил, бълбо ? Какви са ти алтернативите (инвестиционните)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
Себулба,какво ще кажеш за Делойт....и те ли са глупаци като нас тук
http://bgonair.bg/bg/news/economy/re...tralna_evropa/
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТук си в грешка.
Коментар
Коментар