IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този месец доста интересен ще се окаже с големи изтъргувани парчета, като нищо от тук на сетне да сме нагоре, ще поживеем ще видим.
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• 6C4P Химимпорт АД-София 2 900 000 1.015 2 943 500.000
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
        Преди месец и аз имах подобно питане в друга тема
        http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059323730
        Мда, и Мариян добре отговори с цитати от закона.
        Но споко, сега няма да чакаме 9 дни. Още в понеделник ще научим от бюлетина на ЦД

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Днес ако бе Артио не трябваше ли да има Уведомление че падат под 5 %....
          А ако са мажо с поредната вътрешна сделка или да са продавачи и тогава на Бобан ще му фръкне капата...
          Не е препоръка...
          Преди месец и аз имах подобно питане в друга тема
          http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059323730
          |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
          |___________||__|___|)
          (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Този, който знае няма право да каже. Всички останали само предполагат. Вариантите са много, все някой ден ще излезе официална информация. Лично аз не се наемам да посоча водещ сценарий. Наскоро осъзнах, колко нелепо е да даваш категорична оценка на събития без достатъчно информация. Един от авторитетните никове написа доста глупости, които няма как да оборя, защото ги знам поради служебното си положение. Дали е продажба дали е прехвърляне между свързани лица, кой продава ... знаят само вътрешарите. Ние ще научим някой ден.
            Днес ако бе Артио не трябваше ли да има Уведомление че падат под 5 %....
            А ако са мажо с поредната вътрешна сделка или да са продавачи и тогава на Бобан ще му фръкне капата...
            Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Жека,3млн акции са 2% от капитала.....според последните протоколи от ОСА толкова имат Артио и Мажо само....затова и казах по-долу ,че технически не е възможно....Ако бяха за 3К акции всеки ИП може да го направи.

Или поне някой да ми обясни как става
              Този, който знае няма право да каже. Всички останали само предполагат. Вариантите са много, все някой ден ще излезе официална информация. Лично аз не се наемам да посоча водещ сценарий. Наскоро осъзнах, колко нелепо е да даваш категорична оценка на събития без достатъчно информация. Един от авторитетните никове написа доста глупости, които няма как да оборя, защото ги знам поради служебното си положение. Дали е продажба дали е прехвърляне между свързани лица, кой продава ... знаят само вътрешарите. Ние ще научим някой ден.

Коментар

• Жека,3млн акции са 2% от капитала.....според последните протоколи от ОСА толкова имат Артио и Мажо само....затова и казах по-долу ,че технически не е възможно....Ако бяха за 3К акции всеки ИП може да го направи.

Или поне някой да ми обясни как става

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Какво нямаш?
                  ИП А има 3 млн.
                  Аз, и не само, отде да знам че ИП ги има?
                  Или имаме търговия на чисти артии от най-чист тип?
                  пп
                  Не е препоръка и моля проф.Каро ако чете- да се изкаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнение
                    И как продаваш нещо, което го нямаш?
                    Какъв е проблемът тогава ИП да продаде на 3 млн., а 3 млрд. акции, въпреки че са общо към 150 млн.?
                    пп
                    Не е препорка, само питам.
                    Ако ми и отговори някой....
                    Какво нямаш?
                    ИП А има 3 млн., продава ги на ИП Б.
                    Утре ИП Б ги продава на ИП А.
                    Обясни се за пореден път, че може да купиш и след секунда да продадеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      То по наредбата си го има, незнам има ли луд да не го предлага?

Как да стане, 2 ИП - днес едното на другото, утре другото на едното...
                      И как продаваш нещо, което го нямаш?
                      Какъв е проблемът тогава ИП да продаде на 3 млн., а 3 млрд. акции, въпреки че са общо към 150 млн.?
                      пп
                      Не е препорка, само питам.
                      Ако ми и отговори някой....

Коментар

Аааааа сега компанията била хубава......аха.......При тези мажоритари на 33то място в ЦЕ....смятай ако се смени Мажо какво ще стане.

Сега очаквам Себулба,окончателно да "обърнеш палачинката" ....и да почнеш да възхваляваш ХИМа.Нали вадеха само "виртуални" печалби....Дали ОК чете сега.........

Не е препоръка
                        Никъде не съм казвал, че е хубава.Капитализацията на вашта убавица е има-няма 100 мил. евро. Ората за толкова си купуват футболист бре..

Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Нали вадеха само "виртуални" печалби
                        Виртуални- реални печалби, минотарите какво ви касае? За сметка на това, загубите ви са си съвсем истински.

Бъди спокоен - няма да си купя тук. Противоречи на принципите ми.
                        Last edited by SEBULBA; 13.12.2012, 12:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                          Бобанайко, нищо не си схванал. Оценката ми е за мажоритарите тука, а не за компанията. При смяна на мажоритарите, ще купувам и на 3 лева
                          Аааааа сега компанията била хубава......аха.......При тези мажоритари на 33то място в ЦЕ....смятай ако се смени Мажо какво ще стане.

Сега очаквам Себулба,окончателно да "обърнеш палачинката" ....и да почнеш да възхваляваш ХИМа.Нали вадеха само "виртуални" печалби....Дали ОК чете сега.........

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                            Какво ще продаваш, като не си купил, бълбо ? Какви са ти алтернативите (инвестиционните)
                            Въздухаров, ако купя тук, това означава вашите проблеми , да станат и мои проблеми. Мерси, не искам. Между другото , замислял ли си се защо почти нищо от раздаденото като дивидент тука наскоро, не се върна като покупка на акции ?

Коментар

Себулба,какво ще кажеш за Делойт....и те ли са глупаци като нас тук

http://bgonair.bg/bg/news/economy/re...tralna_evropa/

Не е препоръка
                              Бобанайко, нищо не си схванал. Оценката ми е за мажоритарите тука, а не за компанията. При смяна на мажоритарите, ще купувам и на 3 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Тук си в грешка.
                                Батя,по принцип знам,че можеш да продадеш преди сетълмента,но това се случва на борсов пазар (и купуването,и продаванвто).В случая обаче едните акции минаха на борсов на 0.65.....а другите на извънборсов на 0.94.....Затова не знам дали може да се получи в тази ситуация

Коментар

Working...
                                X