IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Аз от години си играя интрадей без никви грижи.
    Ако ИП-то ти създава проблеми за това, просто го сменяй, нещо не е в час
    То по наредбата си го има, незнам има ли луд да не го предлага?

Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнение
    Даде, ама въпросът е ако ИП си няма други 3млн.+ акции, а толкоз си има само мажо и Артио-как ще стане?
    Моля, който знае да каже.
    ПП
    Нямам и не е препоръка!
    Как да стане, 2 ИП - днес едното на другото, утре другото на едното...

Коментар

Даде, ама въпросът е ако ИП си няма други 3млн.+ акции, а толкоз си има само мажо и Артио-как ще стане?
      Моля, който знае да каже.
      ПП
      Нямам и не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Сетълмента e от 2 дни Батя, може ли да се пребори?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Може от 3 или 4 г. вече...
          Хипотетично има варианта за врътката на Бобан, оптимистично - ега не е така!
          Препоръки нямам!

Коментар

Тук си в грешка.
            Last edited by 15%; 13.12.2012, 02:45.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Тази акция е силно перспективна. Нашата компания купува умерено.
              Не е препоръка за търговия
              Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                Искрено се забавлявам с клуба на лунатиците тука. Вижте кво, банда, за да реализирате печалби, трябва да продадете на някой. Странно, кой ще е тоя някой, след като сега, на тия цени, очевидно има проблем да бъдат реализирани акциите на Артио . И така, откъде ще намерите шарани, това е въпроса Чужденци? След фиаското на Артио, съмнявам се... Профита? Ми те сега не щат тая "очевидно подценена" хартийка, що мислите, че догодина ще искат? Индивидуални? Ми те всичките сега са продавачи, не купувачи... Мажовците? Ами на тях целта им е да станат по-богати на ваш гръб, а не вие техния... Кой друг...
                Както и да е, бъдете здрави, и умната. Имам по-добри инвестиционни алтернативи в момента, така, че ще постоя настрани от овчето стадо...
                Гроздето е мнооого кисело! Колко инвестиционни алтернативи имаш, само ти си знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  ....Но не могат да бъдат същите акции,защото технически това е невъзможно....
                  Тук си в грешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                    Искрено се забавлявам с клуба на лунатиците тука. Вижте кво, банда, за да реализирате печалби, трябва да продадете на някой. Странно, кой ще е тоя някой, след като сега, на тия цени, очевидно има проблем да бъдат реализирани акциите на Артио . И така, откъде ще намерите шарани, това е въпроса Чужденци? След фиаското на Артио, съмнявам се... Профита? Ми те сега не щат тая "очевидно подценена" хартийка, що мислите, че догодина ще искат? Индивидуални? Ми те всичките сега са продавачи, не купувачи... Мажовците? Ами на тях целта им е да станат по-богати на ваш гръб, а не вие техния... Кой друг...
                    Както и да е, бъдете здрави, и умната. Имам по-добри инвестиционни алтернативи в момента, така, че ще постоя настрани от овчето стадо...
                    Какво ще продаваш, като не си купил, бълбо ? Какви са ти алтернативите (инвестиционните)

Коментар

• Мисля си нещо,дали е възможно.......

Вчера минаха 3млн акции на борсов пазар.Толкова има само Мажо и Артио.Не знам друг да има 2% от капитала.Днес на извънборсов ....нови 3млн.

Пак е или Мажо или Артио.Но не могат да бъдат същите акции,защото технически това е невъзможно.Аз предполагам,че Артио е дал днес пак.Но при положение,че цената беше 70ст ...да ги дадат на 94ст...Или са си променили политиката....или е имало неофициален търг по телефона между брокерите за пакета...и някой е дал 94ст..ЕДВА ЛИ

Възможно ли еМажо да е купил вчерашните 3млн......и днес да е дал ДРУГИ 3млн на 94ст(той си има доста)....Да е запазил статуквото в процентите си....и да е изкарал 1милка на бързо.....Малко вероятно,но не е невъзможно

Себулба,какво ще кажеш за Делойт....и те ли са глупаци като нас тук

http://bgonair.bg/bg/news/economy/re...tralna_evropa/

Не е препоръка

Коментар

• Искрено се забавлявам с клуба на лунатиците тука. Вижте кво, банда, за да реализирате печалби, трябва да продадете на някой. Странно, кой ще е тоя някой, след като сега, на тия цени, очевидно има проблем да бъдат реализирани акциите на Артио . И така, откъде ще намерите шарани, това е въпроса Чужденци? След фиаското на Артио, съмнявам се... Профита? Ми те сега не щат тая "очевидно подценена" хартийка, що мислите, че догодина ще искат? Индивидуални? Ми те всичките сега са продавачи, не купувачи... Мажовците? Ами на тях целта им е да станат по-богати на ваш гръб, а не вие техния... Кой друг...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Смятам на всички е ясно, че говорехме за вчерашните, както и че новите 3 млн. са отпреди 20 мин.
                          Батя, така нереално минаха и маса Енергота на 24, както и символичните Трейски на 21 лв. преди седмица-две.

Да Жека,така е .....за вчерашните е ясно,че са репа.Докато тръгнах да ги гледам...и видях днешните 3милки....и се накефих.

Важното е ,че вече минаха над 6млн за 2дена......бройки.

Наздраве...Не знам за тази Коледа,ама за другата се очертават яки подаръци от ХИМа...Само да сме живи ,здрави....иииии търпеливи

Поздрави и Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Аааа в такъв смисъл ли....да ,така е....

Ама днешните 3 063 000бр на 0.945 и 414 000бр на 1.015 не ми приличат на репа де

не е препоръка

http://bse-sofia.bg/?page=OTCtrades

Тези 414 000 са привелигировани,сорка
                            Смятам на всички е ясно, че говорехме за вчерашните, както и че новите 3 млн. са отпреди 20 мин.
                            Батя, така нереално минаха и маса Енергота на 24, както и символичните Трейски на 21 лв. преди седмица-две.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                              Глътна си езика ...
                              по-скоро ръчичките нещо го болят и пръстчетата

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Не вярвай на тези от Делойт,те от къде да знаят ,че ХИМ прави само "виртуални" печалби.Трябваше да питат ОК и Себулба .....да им обяснят двамата на този "неизвестен гигант"в одита как се пишат отчети по МСС.

Шегувам се естествено

Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X