IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
    Ако мога да използвам термин от покера - аз тук съм all in. Демек разпродадох всичко де що имах и набутах всичко тук.

Поздрави и успех на всички !
    Колега, приятелски те съветвам много-много да не казваш какво си направил, щото ако се обърне палачинката, а тя често се обръща, ще те скъсат от подигравки.

Мнението ми Е препоръка.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
      Ако мога да използвам термин от покера - аз тук съм all in. Демек разпродадох всичко де що имах и набутах всичко тук.

Луд човек но ако си 200 кинта бива

Коментар

• Ако мога да използвам термин от покера - аз тук съм all in. Демек разпродадох всичко де що имах и набутах всичко тук.

Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Не забравяйте че никой не е по-голям от пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Давидов давай още, само това ли беше за на 2 лв.!?

Злобарчета, дайте пример за една моя лъжа!?
            Батка, трай малко като дойде момента да гледат така лично аз ще им кажа доста работи................. това съм го преживявал и знам как ще се изпокрият, до тогава хладнокръвие

Коментар

• Йес май до тук им бяха амбициите на мецаните. Айде сега вадете вазелина

Коментар

• ЧУТУРААААААААААААААА

Коментар

• накоригираха ли се..

Коментар

• Давидов давай още, само това ли беше за на 2 лв.!?

Злобарчета, дайте пример за една моя лъжа!?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      Батя съм го хващал в лъжи, не вярвай на това което не си видял. Хората подценяват въображението и надценяват действителноста.
                      + 1

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                        аз не съм губил 5,а 4-тири цифрена сума началото на 2008 и болка също нелипсваше(пък тогава твърдяха че корекцията ще е не повече от20-30%-а то какво стана.....)
                        иначе за това,което си написал
                        +1
                        Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Като човек който е губил през октомври-ноември 2008 г. петцифрена сума за един ден мога да кажа, че дисциплината и самоконтролът са най-важното в борсовата търговия. Тогава приех петцифрена загуба и предотвратих стопяване на още минимум 50% от капитала си. Пари, които успях впоследствие да възстановя, че дори да умножа от 2009 г. насам. След такава загуба човек претръпва и става мъдър.

Считам себе си за успешен играч на БФБ и това е така не защото анализирам компаниите или познавам компаниите по-добре от повечето други, а защото се научих да владея емоциите си и да анализирам бързо пазара и пазарното поведени на участниците. От тогава натам това ми е донесло само успех.

С две приказки - никой не трябва да съжалява за загубите си или да се плаши от тях. Това е като инвестицията в търговията и производството. Трябва да я направиш, за да започнеш да печелиш.
                        Дайте да уточним, загубите за които говорите са реални - в смисъл сте загубили внесени реално пари , или виртуартни загуби което си е по скоро нереализирани печалби.

В големия спад 2007-2008 аз поради грешни очаквания за по малък спад не разпродадох достатъчно бързо и реализирах към 25 хил пропуснати печалби.
                        Но това не са пари които реално съм имал в джоба си а са просто пропуснах да ги спечеля.
                        Last edited by markov; 22.01.2014, 16:24.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                          Съмняваме да си от калибъра на Батя...
                          Батя съм го хващал в лъжи, не вярвай на това което не си видял. Хората подценяват въображението и надценяват действителноста.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                            Съмняваме да си от калибъра на Батя...
                            Не го познавам Батя и не му знам портфейла какъв е. И не се меря с никого.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                              Ако само се надяваш и не предприемаш никакви действия,със сигурност ще го разбереш и усетиш,рано или късно......
                              Със сигурност ще предприема действия при цена от 5 лв. на брой акция

Поздрави и успех на всички !!!
                              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                                Като човек който е губил през октомври-ноември 2008 г. петцифрена сума за един ден мога да кажа, че дисциплината и самоконтролът са най-важното в борсовата търговия. Тогава приех петцифрена загуба и предотвратих стопяване на още минимум 50% от капитала си. Пари, които успях впоследствие да възстановя, че дори да умножа от 2009 г. насам. След такава загуба човек претръпва и става мъдър.

Считам себе си за успешен играч на БФБ и това е така не защото анализирам компаниите или познавам компаниите по-добре от повечето други, а защото се научих да владея емоциите си и да анализирам бързо пазара и пазарното поведени на участниците. От тогава натам това ми е донесло само успех.

С две приказки - никой не трябва да съжалява за загубите си или да се плаши от тях. Това е като инвестицията в търговията и производството. Трябва да я направиш, за да започнеш да печелиш.
                                аз не съм губил 5,а 4-тири цифрена сума началото на 2008 и болка също нелипсваше(пък тогава твърдяха че корекцията ще е не повече от20-30%-а то какво стана.....)
                                иначе за това,което си написал
                                +1

Коментар

Working...
                                X