If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Докато не му се случи на човек НЯМА как да разбере.
Генералите /бойните/ дават по 100 новобранци за един боец с опит.
В живота най трудното е да бъдеш на принципа проба грешка, защото тук играем с пари и е заложен стандарта и живота на семействата ни.
Успех!
Тези генерали не са от нашите бих направил обратното
Не е толкова важно на какво нищо ще кешираш печалбата, а на какво ниво ще спреш загубата. Damage control-ът е важен, а единственият начин да се научи човек е с много опит. Ето тук старите пушки могат много да помогнат на младите пищови като споделят наученото!
Като човек който е губил през октомври-ноември 2008 г. петцифрена сума за един ден мога да кажа, че дисциплината и самоконтролът са най-важното в борсовата търговия. Тогава приех петцифрена загуба и предотвратих стопяване на още минимум 50% от капитала си. Пари, които успях впоследствие да възстановя, че дори да умножа от 2009 г. насам. След такава загуба човек претръпва и става мъдър.
Считам себе си за успешен играч на БФБ и това е така не защото анализирам компаниите или познавам компаниите по-добре от повечето други, а защото се научих да владея емоциите си и да анализирам бързо пазара и пазарното поведени на участниците. От тогава натам това ми е донесло само успех.
С две приказки - никой не трябва да съжалява за загубите си или да се плаши от тях. Това е като инвестицията в търговията и производството. Трябва да я направиш, за да започнеш да печелиш.
Съмнява ме. Споровете за използването на стоплос продължават в световен мащаб без тенденция да се докаже оправдано ли е или не.
Особено при булмаркет за мене са противопоказани.
Ако ползвах такъв да съм останал без прив.химки напоследък
По важното според мене е профилактиката, отколкото да се чудиш как да лекуваш чумата като дойде. Тоест да се внимава где се влиза и на какви нива.
При вас на ДЕМО-то е лесно, ама при нас на real market е по-трудно
Много правилно! Мога да дам личен пример с мен
Бях си купил CENHL на 8 лв. и държах докато падна на 6 там закрих, а цената се сгромоляса малко над лев
А можеш ли да си спомниш на какви РЕ РВ си влизал ?
Естествено че ще падне 80% след като е балонирано бетер дирижабъл.
Никой никому не е виновен за алчността
Не е толкова важно на какво нищо ще кешираш печалбата, а на какво ниво ще спреш загубата. Damage control-ът е важен, а единственият начин да се научи човек е с много опит. Ето тук старите пушки могат много да помогнат на младите пищови като споделят наученото!
Съмнява ме. Споровете за използването на стоплос продължават в световен мащаб без тенденция да се докаже оправдано ли е или не.
Особено при булмаркет за мене са противопоказани.
Ако ползвах такъв да съм останал без прив.химки напоследък
По важното според мене е профилактиката, отколкото да се чудиш как да лекуваш чумата като дойде. Тоест да се внимава где се влиза и на какви нива.
Много правилно! Мога да дам личен пример с мен
Бях си купил CENHL на 8 лв. и държах докато падна на 6 там закрих, а цената се сгромоляса малко над лев
Не ти пожелавам тръпката от това да виждаш как парите, изкарани с някакво усилие, ти изтичат между пръстите. Опит си е и още как...
+1
Докато не му се случи на човек НЯМА как да разбере.
Генералите /бойните/ дават по 100 новобранци за един боец с опит.
В живота най трудното е да бъдеш на принципа проба грешка, защото тук играем с пари и е заложен стандарта и живота на семействата ни.
Коментар