IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Годишният отчет на Артио към 31 октомври е качен
    http://www.artioglobal.com/us/indivi...sp?activeTab=2
    http://www.artioglobal.com/documents/annrpt.pdf

Продължават с продажите и на привилегированите - 591 083 спрямо края на юли.
    Не е препоръка за каквото и да е.
    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
    |___________||__|___|)
    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Ей двамата тъпака дето спамят темата и ни натрапват глупостите си и персоналните си нападки, я коментирайте това, а не вашите тъпотии.
      След като Чез-овете вече имат нови надзорни съвети в съотношение 2:1 за нашите момчета, това какво ли значи...а? А и 1 бонус - днес ми казаха, че са видяли в самолета на връщане към София г-н Каменов. А самолета е бил от??????? Да, познахте - от Прага......
      (естествено може да го купят и през някое непублично дружество,ама все някъв кяр в цялата група ще остане)

Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
      След като на 17 декември беше направена промана в Управителния съвета на ЧЕЗ Разпределение България АД(3CZ), то на 19 секември Общото събрание на акционерите на ЧЕЗ Разпределение България АД на свое извънредно заседание взе решения за промени в състава на Надзорния съвет на Дружеството.
      Промените се изразяват в освобождаването на г-н Ярослав Палас, г-н Атанас Петров Мишев и г-жа Албена Тодорова Марковска като членове на НС и назначаването на г-н Петър Холаковски, г-н Апостол Лъчезаров Апостолов и г-н Тихомир Ангелов Атанасов за членове.

На 19.12.2012 г. се е провело извънредно общото събрание на акционерите на ЧЕЗ Електро България АД. На него е взето решение за промени в състава на Надзорния съвет на Дружеството.

Промените се изразяват в освобождаването на г-жа Луцие Брабцова, г-н Бойко Василев Вълков и г-жа Евгения Бисерова Алексиева като членове на НС и назначаването на г-н Александър Мацканич, г-н Любомир Тодоров Чакъров и г-н Георги Димитров Константинов за членове. В процес на подготовка са изискуемите съгласно закона и устава на Дружеството документи, необходими за заявяване на промените за вписване в Търговския регистър към Агенцията по вписванията.

Всички прилики с лица и събития са случайни !
      Last edited by tuj-to; 27.12.2012, 22:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Да, щото другите ще слязат с асансьора на около 35-то ниво, доста под стюардесите които дори избягаха в нискобюджетния "Уиз еър". За тях вече е по-добре да не се говори
        Наздраве,ама не прекалявай

Препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Привилегированите ли ?
          Да, щото другите ще слязат с асансьора на около 35-то ниво, доста под стюардесите които дори избягаха в нискобюджетния "Уиз еър". За тях вече е по-добре да не се говори

Коментар

Много съм си добре и темата е за привилигированите, та кога ги купи на 70ст.?

Ух как съм се объркал....тази тема била САМО за привилигированите бе....:0....Нищо....

А ти Лорде ,УДРИ още една ракия бе

Коментар

Питам те щото ги чакам на 50 в скоро време, не за друго
              Привилегированите ли ?

Коментар

• Питам те щото ги чакам на 50 в скоро време, не за друго

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

Ти май не си изтрезнял от снощи

Няма смисъл да говорим
                  Много съм си добре и темата е за привилигированите, та кога ги купи на 70ст.?

Коментар

Кога точно купи привилигированите на 70ст.?

Ти май не си изтрезнял от снощи

Няма смисъл да говорим

Коментар

Ами Лорде....Обяснявам.....След като излязох,купувах ударно на 88ст....ако си следил стоя доста време цената там и минаваха големи пакети.В последствие допълвах на по-ниски нива около 70ст .....и така ми се получи средна 82.Върни се назад,обяснявал съм го

И не се мъчи с неща,които са ти далеч........

В
                      Кога точно купи привилигированите на 70ст.?

Коментар

Да бе да, така става то ракията със салата. Продаваш на загуба на 1,2-1,3 и после изведнъж хоп си вече на 82 стинки портфейл. На кого ги разправяш тия недоварен бобчо?!
                        Ами Лорде....Обяснявам.....След като излязох,купувах ударно на 88ст....ако си следил стоя доста време цената там и минаваха големи пакети.В последствие допълвах на по-ниски нива около 70ст .....и така ми се получи средна 82.Върни се назад,обяснявал съм го

И не се мъчи с неща,които са ти далеч........

В

Коментар

Специално за dddd Постът ми е от 1.11.2012..........
                          Да бе да, така става то ракията със салата. Продаваш на загуба на 1,2-1,3 и после изведнъж хоп си вече на 82 стинки портфейл. На кого ги разправяш тия недоварен бобчо?!

Коментар

Не Себулба.....имах на средна 1.40....продадох ги между 1.28 и 1.20....признавам...набутах се...

Сега имам пак....средна 82.....оставил съм доста голям стоп сега.....но не на средната...аз си лимитирам всяко закупено количество поотделно При дори сравнително добрата ликвидност тук....трудно ще е да затворя със стоп цялото количество в определен ценови интервал....

Малко по-трудно е за изпълнение ,но мисля че за нашата борса е по-добър метод
                            Специално за dddd Постът ми е от 1.11.2012..........

Коментар

• Чак се чудя че някои са изненадани. То това се очакваше .......Въпросът е ще се прибират ли бързи 10-15% процента или ще се чака за повече
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Споко бе, остави ги да се блъскат говедата.
                                Качи се на привилегирования вагон. Над 13% годишно и е уютно

Весели и на тебе.

Пип,какви 13% годишно....тук ги направи за 3дена....Айде Весела Коледа....

Май акционерите тук най-много са слушкали тази година....

Аз Пип тук вече съм а ПЛЮС...средната ми е 82ст.......Всяка стотинка покачваане .....ми е ...

Айде успех.....,вместо да свърши Светът днес....радост в очите

Още веднъж Весели празници....и някои догодина да слушкат повече........

Коментар

Working...
                                X