Първоначално изпратено от swot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗависи коя чужбинаАко е братска чужбина, режимът е същия, макар че аз не мисля, че освобождаването от данък, автоматично означава неподаване на декларация
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНЕ !!!
Ако търгуваш и чужбина - ДА.Ако е братска чужбина, режимът е същия, макар че аз не мисля, че освобождаването от данък, автоматично означава неподаване на декларация
Коментар
-
Първоначално изпратено от angel04 Разгледай мнениеМалко отклонение от темата. Ако може някой да ни светне, дали трябва да подаваме данъчна декларация за печалби от търговия с акции? Днес се обаждах в НАП и от там.... знаеха по-малко от менАко трябва, кое приложение се попълва №5 или №8 ?
Предварително благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от angel04 Разгледай мнениеМалко отклонение от темата. Ако може някой да ни светне, дали трябва да подаваме данъчна декларация за печалби от търговия с акции? Днес се обаждах в НАП и от там.... знаеха по-малко от менАко трябва, кое приложение се попълва №5 или №8 ?
Предварително благодаря
Ако търгуваш и чужбина - ДА.
Коментар
-
Предварително благодаря
Коментар
-
На днешнта търговиика евала.Поздравления на продалите-ще ги купувате,но вече на други цени-този филм сме го гледали.За разлика от друг път обаче картинката е коренно различна от близкото минало-тогава имахме огромен продавач и много сравнително дребни купувачи,а сега имаме големи купувачи/днес ги видяхме на 1,98-1,99/ и няколко продаващи мераклии да отиграят корекцията.Аз лично мислех,че поне до 1,95 ще я докарат,но на купувачите не им издържаха нервите.До края на седмицата ако я докарат до 1,90-1,95 това ще е-но вече много ме съмнява.На всички търгуващи тук желая успех-високата ликвидност е голям успех за позицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМалко е рано според мен, но е правилно, че в момента купуваш, а не продаваш.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДнес си взех и тук и при ЦКБ пък времето ще покаже дали е било правилно
Мнението ми не е препоръка за търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеСигурно сме в корелация с малякитеCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеПропускате, че в последните няколко дни в Гърция също тече корекция.
Коментар
Коментар