If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Хайде пак се появиха мецани по форума Е няма как само нагоре и без корекция и консолидация но сега е времето да пишат и мецаните че после ще гледат ей така (както казва Батя) Наздраве!
Последният, който ми каза "помни ми думата" вече отдавна не е в играта. Тези "помни ми думата" са прекалено уверени и държат на позиция, като вярват, че ще се развие в тяхна полза, а то си трендва ли тренва и накрая фалират.
Тук съм от 2007ма, дали ще изчезна фалирал според теб?
и на толкова ще съм на печалба.... на 2.46 също.. запомни тази цифра
Последният, който ми каза "помни ми думата" вече отдавна не е в играта. Тези "помни ми думата" са прекалено уверени и държат на позиция, като вярват, че ще се развие в тяхна полза, а то си трендва ли тренва и накрая фалират.
Хаха има фондове с избити лимити освен тва брой дочитайки двете акции ти ще запомниш изядената печалба когато всички са в купа и очакват еднакво кво ще случи нали знаеш правило на борсовата изненада на обратната посока няма как всички да са клона братисииимоо
Оооо ние те първа влизаме вече в политическа криза ,ние имаме изключително нисък растеж в сравнение с глобалната икономика и навън започва вка корекция надолу яко
Не се вманиачавай, изпуснал си да купиш. При ниски и все по-намаляващи лихви по депозитите и отминали вече кризи няма връщане назад за следващите 3-4 г.
Коментар